Arama sonuçları: *

• Users: Green
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Green

Eksik kalan sistem parçaları

Arkadaşlar iyi günler, OEM Paket olarak bir sistem almıştım hoşuma gitmeyen parçaları kendimce değiştiriyorum. Sistemi Beyaz a çeviriyorum. Sistem özelliklerim: 7500F işlemci ( Bunun yerine 7800x3D alma yolundayım) Xpg 2x16 GB ram (Bunu değişiyorum RGB li Beyaz renk XPG alacağım) Gigabyte A620m...
  2. Green

AM5 Beyaz Bileşen Tavsiyeleri (01.2026)

Daha önce forumda açılan birçok konu var ancak önerilen ürünlerin stokları vs bitmiş. Güncel bir konu açmak istedim. Kendim de yeni sistem kurma aşamasındayım yardımlarınızı bekliyorum. ATX anakart (bütçe 8-10k) İşlemci soğutucu (sıvı/hava) (bütçe 2-3k) Çift bölmeli kasa (bütçe 6-7k) şeklinde...
  3. Green

Yardım 7500F ten 9700xe geçilir mi?

Elimde sıfır 7500f var bunu 4.5 5k civarına satıp üstüne 5 6k ekleyip ikinci el 9700x alınır mı?
  4. Green

Beyaz/Siyah Setup Tavsiye

Merhaba iyi akşamlar, Vatan Bilgisayar üzerinden OEM Paket satın aldım. Bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Özellikler; R5 7500F İşlemci GIGABYTE A620M H Anakart SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ Ekran Kartı XPG Lancer Blade Siyah 2X16 GB RAM COOLER MASTER MWE V3 850W 80PLUS GOLD GEN5 SİYAH...
  5. Green

Hepsiburada Giyim Kozmetik 850 TL'ye 250 TL İndirim Veren Kod

Sepette ''YILINSONKODU'' kodu ile Giyim ve Kozmetikte 250 TL indirimden yararlanabilirsiniz.
  6. Green

🔥İndirim Jouis Şemsiye Otomatik Katlanır 8 Telli - 218 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DLHM8J5D/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A34RMPBB1XFD5K&psc=1 Ürün fiyatı uygun geldi, ihtiyacı olan değerlendirebilir.:blobdance:
  7. Green

Yardım Hepsiburada İnceleme

@Abdullah Hacıgül abi rica ediyorum yardımın gerekli. Forumca satın aldığımız MSI Mag I240 20$ kampanyası bugün son gün. Hepsiburada üzerinden satın almıştım. Ürün değerlendirmesi daha önceden yazmıştım ama çok kısaydı bende kabul olmaz belki diyerek dün akşam tekrar düzenledim. Ancak yaklaşık...
  8. Green

9070 vs 9070xt hangisi tercih edilir?

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ekran kartı seçimi konusunda. Sapphire pulse rx 9070 ve Sapphire 9070xt nitro+ arasındayım hangisini almak daha mantıklı? Arada 7-8 bin fiyat farkı var. Alıp uzun süre kullanmak niyetindeyim. Geçenki 2k Rampage monitörü de almıştım.
  9. Green

50-60K Bütçeli F/P Laptop Önerisi - Aralık 2025

Merhaba, iyi günler herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere 50-60k civarında bu fiyata alınabilecek en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse fason üretim gibi durmayan, bilindik markalar olursa sevinirim. Soğutma ve uzun ömürlülük açısından güzel modeller vardır umarım...
  10. Green

Yardım Iphone 17 Şarj Cihazı Önerileri

Başlıkta da belirttiğim üzere şarj cihazı konusunda yardım istiyorum. Orijinal Apple 20w 800TL civarında ancak telefonun desteklediğinin altında kalıyor ve şarj süresinin uzayacağını düşünüyorum. Farklı marka kullansam telefonda bir sıkıntı olur mu diye şüphelerim mevcut. Örneğin Spigen, Anker...
  11. Green

Çözüldü✓ AMD Stock Soğutucu Hakkında

Arkadaşlar merhaba evde iki adet AM4 soğutucu vardı şimdi işlemci satacağım da soğutucunun birisi Ryzen 3 3100e ait birisi ise Ryzen 5 5600e ait. Yanlış soğutucuyu vermek istemiyorum hangisi hangisi hatırlamıyorum da. Bu iki soğutucu birebir aynı mı?
  12. Green

🔥İndirim Mack Vivid MCC-6004 13,3"-14,1" Korumalı Laptop Kılıfı, Tablet Kılıfı - 71 TL

71.00 TL PEMBE VE HARDAL RENKLERİ DE MEVCUT. GÖRSELE TIKLAYARAK ÜRÜNE ULAŞABİLİRSİNİZ.
  13. Green

43" ya da 50" Fiyat/Performans Android - Google TV önerisi

43" ya da 50" bir televizyon arayışındayım. En yüksek çıkabileceğim fiyat 10k. Arayüzü ve görüntüsü güzel, özellikleri kullanışlı bir öneri var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/onvo-43ovf9000-43inc-109-cm-fhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html Benim dikkatimi şuan fiyatı 9719 TL olan...
  14. Green

Xbox Controller 9.Nesil Gamepad RT Tuşları Hk.

Merhaba, belki denk gelen olmuştur forumda da paylaşılmıştı ve ben de bir süredir takipteydim amazon üzerinden fiyatı uygun bulunca satın aldım. Bugün kullanmaya başladım, ilk aldığım ürünleri önce kabataslak bir kontrol ederim her zaman. Ancak farkettiğim bir durum mevcut fotoğrafta...
  15. Green

Spotify Toplanan Veriler

Yeri burası mı gerçekten bilmiyorum ancak en uygun kategori burası diye düşünüyorum. Son zamanlarda aklıma takılan bir konu var, bu google playdeki uygulamaların alakasız topladığı ve paylaştığı veriler. Bir iki gündür Spotify beni düşündürüyor. Topladığı veriler sekmesinde yer alan verileri...
  16. Green

Dosya Kalıntısı Kalır mı?

Merak ettiğim bir nokta var çok mantıklı gelmiyor ama emin olmak için 2 adet soru sormak istiyorum. Normalde harddisklerde vs silinen belgeler çeşitli programlarla geri getirilebiliyor o yüzden genelde 2.el satış yaparken herkes harddiski kendi alıyor. Bu şekilde programla ya da herhangi bir...
  17. Green

Mekanik Klavye Önerisi

İyi forumlar herkese 300 350 tl civarına güzel bir mekanik klavye alabilir miyim? Hepsiburada üzerinden olması şartıyla. 500 600 civarına da bir öneri bekliyorum, teşekkürler.. Philips SPK8403 modeli gözüme çarptı 300 bandında nasıldır sizce cyan switchmiş. Hepsiburadada 500tllik alt limitsiz...
  18. Green

B460M A pro anakartta 3.5mm kulaklık kullanmak

Merhabalar, bir heves Arctis 3 satın aldım ancak biliyorsunuz ki ses kartı yok ve 3.5mm ile bağlanıyor. Yazılık desteği de 2019da kalktı. Bu konular beni düşündürüyor zaten. Bir de msi b460m a pro anakartım var acaba bu kulaklığı bu anakartta kullansam yeterki verimi alamaz mıyım? Kafam çok...
  19. Green

DGS Kaynak Önerisi ( Soru Bankası )

Arkadaşlar soru bankası önerisi yapabilir misiniz? Mümkünse sözel ve sayısal ayrı ayrı. Yediiklim düşünüyordum da hatalı soru falan çokmuş diye okudum o yüzden vazgeçtim. Rica etsem çok zor olmayan soru bankası önerisi istiyorum, teşekkürler.
  20. Green

i5 10600KF Uygun Fiyatlı Soğutucu Tavsiyesi

Bildiğiniz üzere K serisi işlemcilerden soğutucu çıkmıyor. Bu nedenle soğutucu arayışına girdim uygun fiyatlı işimi görecek sorun çıkarmayacak soğutucu arıyorum. Benzer konular mevcut ancak kafamda şekillendiremedim. i7 10700 den çıkma stock soğutucu taksam sorun yaşar mıyım? Çok bütçe yok 100...
Geri