Arama sonuçları: *

1. R

Sebepsiz Yere Bilgisayar Takılıyor Ve Donuyor

Arkadaşlar pc 1.5 yıllık itopyadan sıfır almıştım aldığım 4. 5. aydan beri ara ara hep takılıyor pc özellikle google da ve video izlerken youtube vs. Bilgisayarı açıp direk oyun oynarsam donma takılma olmuyor ama youtube girip bir mzik açayım desem biraz sonra hemen mouse takılıyor (arkada ses...
  2. R

Evden Çalışıcam Terletmeyen kumaş lı oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu lazım

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin heerkese evden çalışmaya başlıcam sağlam uzun ömürlü ve uzun süreli işlerde belimi ağraıtmayacak ve terletmesi en az olan koltuk lazım ofis tarzı olur oyuncu tarzı olur farketmez yeterki fiyatına göre düzgün olsun bütçe 5000 tl altında uzun kullanım lı tavsiyeler...
  3. R

Merhaba Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım var TURKNET için Yeni VDSL Modem

merhaba arkadaşlar turknet için modem almam gerekiyor 75mbps alıcam hızı modemi hangisi ni almalıyım biraz araştırdım ortalama bütçem 1500 tl altında TENDA V12 ...
  4. R

Poco x5 pro çin versiyon

selamünaleyküm arkadaşlar herkese kolay gelsin poco X5 Pro almayı düşünüyorum yurt dışı olarak bir satıcıda çin versiyonu vardı ve fiyatı diğerlerine göre daha uygundu sizce globalle arasında fark var mı yoksa aradaki farkı ödeyip global versiyon mu almalıyım yurt dışı Alicam Not :poco x5 pro...
  5. R

Hazır PC KARARSIZ KALDİM

Merhaba arkadaşlar itopyadaki modartpc ile toplanan sistemde kararsız kaldım Asus rx 6650xt li R5 5500 İntel i3 12100F Ram 3600 MHz den dolayı acaba amd mi alsam oyunlarda vs ama oyunla pek aram yok en uzun vadeli eskimeyecek PC yi almak istiyorum Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...
  6. R

ACİL ARKADAŞLAR KLAVYE ALMAM LAZİM KLAVYE ÖNERİSİ

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-ra04-k1-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye_u111 Asus tuf mekanik hisli (gerçekten mekanik gibimi çünkü mekanik istiyorum ancak ses çok önemli değil hissiyat önemli )...
  7. R

instagram youtube çökmüş durumda

instagram ve youtube 1 saattir açılmıyor t@ksim ile ilgili yaşanan ol@ydan dolayı geçici süreliğine erişime kapatılmış olabilirmi
  8. R

Arkadaşlar Acil Hoparlör Lazım Abartıya gerek yok

arakadaşlar 100tl bütçem var bu ürünü buldum...
  9. R

Türk Telekom'a Geçtim İnternet Az Çekiyor

Turkcell faturasız dan turktelekom faturalı ya geçtim daha ilk günden İnternet yavaş çekiyor neden acaba ?
  10. R

7 7,5K YA PC ÖNERİSİ MÜMKÜNSE 0 OLSUN

ARKADAŞLAR GAMİN GEN İN ÇIKARDIĞI 7 KLIK SİSTEMİ İNTERNETTEN ALAMADIM MAĞAZADA BANA ÇOK UZAK SİSTEM TAVSİYESİ VEREBİLECEK OLAN VARMI YADA AYNI SİSTEMİ ALMIŞ OLUPTA 100 200 TL FARKLA BANA SATABİLECEK OLAN BEN BAŞAKŞEHİRDEYİM ŞUAN ACİL LAIZM BANA 7K BÜTÇEM VAR
Geri