Arama sonuçları: *

• Users: SpeedCar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SpeedCar

Anakart Üzerinde Grafik Kartı İçin Alan Sorunu

Selamlar, yeni bir grafik kartı alma arifesindeyim. Fotoğrafta görüldüğü üzere anakart üzerinde yalnızca bu kadar alan var bu yüzden çift fanlı modelleri direkt eliyorum. BUnun bir çözümü var mıdır?
  2. SpeedCar

Molex Çeviriciler Hakkında

Selamlar, yakın zamanda 1660,1660s düşünüyorum. Elimde 12vtan 350w verebilen 1 psu var. Psu dan çıkan yalnızca 6 pinlik konnektör var, bahsettiğim kartlar 8 pinlik. Molex çevirici işimi görür mü? İ7 7700 ile kullanılacak.
  3. SpeedCar

Pc siyah ekran sorunu

Selamlar, sabah pcyi açtığımda anakart ekranını gördüm. Lâkin bu şekilde kalıyor çözümü var mıdır? Anakartta görüntü var. İ7 7700 GT1030
  4. SpeedCar

GT 1030 ne kadar eder?

Selamlar elimde msi gt 1030 var. Fiyatta karar veremedim, istanbulda oturuyorum.
  5. SpeedCar

Çözüldü✓ Çözüldü.

Edit : Konu kilitlenebilir yanlışlıkla açıldı.
  6. SpeedCar

Adidas, Hummel ve Puma İndirimleri: Ayakkabı Önerisi

Selamlar ayakkabıya ihtiyacım maksimum bütçem 3K. Adidas, Hummel ve Puma da indirimler var. İndirimlerden önerebileceğiniz ayakkabı var mı ? 42 giyiyorum ve sade modeller daha cazip geliyor.
  7. SpeedCar

Yardım 'amd ags x64.dll bulunamadı' hatası

Selamlar, amd ags x64.dll hatası alıyorum. Torrent'ten indirdiğim oyunu başlatırken 'amd ags x64.dll bulunamadı' hatası alıyorum. Dosya içerisine dll atmaya çalıştığımda ise yeterli alan yok diyor.
  8. SpeedCar

Sararmış Top Nasıl Temizlenir?

Selamlar elimde resimdeki top var. Uzun bir süredir kullanmıyorum biraz sararmış, sabunla temizlemeyi denedim ancak sarılık gitmedi. Önerebileceğiniz temizlik ürünü vs. var mı?
  9. SpeedCar

Mini Vantilatör Önerisi

Selamlar masaüstü bir vantilatör arıyorum. Bütçe max 600₺ Pc başındayken kullanacağım.
  10. SpeedCar

İyzico Doğrulama Sorunu

Selamlar iyzico hesabı açtım, kimlik doğrulaması hatası alıyorum sürekli çözümü var mıdır?
  11. SpeedCar

Öneri LGA1151 Fan Tavsiyesi

Selamlar elimde i7 7700 yükte 80lerde geziyor. Fan önerir misiniz? Sıvı soğutma istemiyorum. Bütçe max 500 TL
  12. SpeedCar

Windows 11 Geçmeli mi?

Selamlar İ7 7700 16GB ram ve gt 1030 lu bi sistemim var. Yıl sonunda w10 un desteği bitiyor, bitene kadar beklemeli mi yoksa şimiden geçmeli miyim? Cs2,valo,nfs oynuyorum. Performans hakkında tahmini ne olur? Direkt yükseltmektense temiz kurulumun daha yararlı olacağını düşünüyorum ama anakrtta...
  13. SpeedCar

IEM Kulaklık Önerisi

Selamlar genellikle müzik dinlenecek mikrofonu olursa iyi olur. 1500 tl bütçe A25 ile kullanılacak.
  14. SpeedCar

Sağlıklı kilo almak için

Selamlar 16 yaşımdayım 1.73 65kgyum Amacım sağlıklı şeklide kilo almak ancak nasıl yapmam lazım bilmiyorum. Alt vücudum üst vücuduma göre daha güçlü. Göbek-bel kısmım biraz yağlı onun dışında yağlı bir vücuda sahip değilim. Kilo alıp birazda üst vücudumu geliştirmeye çalışıyorum.
  15. SpeedCar

Android 15 ONEUI 7 Pil Süresi

Selamlar 21fe kullanıyorum, birkaç gün önce and 15 ve oneuı7 geldi. Lakin pil süresinde kısalma var.
  16. SpeedCar

CS2 Oyun Performansı

Selamlar ortalama 60 ile 90 fps arasında low ayarlarda lakin kasma mevcut. Çözümü var mıdır, Oluru bu mudur? İ7 7700 ortalama 65C Gt1030 16gb ram
  17. SpeedCar

Boy için AOL kullanımı

Selamlar, boy uzamasını desteklemek için aol(arjinin, ornitin ve lizin) ne kadar sağlıklı? Hangi marka önerirsiniz?
  18. SpeedCar

Saçlarınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

Selamlar, saçınıza nasıl şekil veriyorsunuz ve en sağlıklısı hangisi? Hâlâ briyantin kullanan var mı? Ne önerirsiniz?
  19. SpeedCar

Laptop fiyatı nasıl?

Selamlar bir arkadaşım alacak lakin biraz fazla gibi. Fiyat 26k Başka önerilere açığım
  20. SpeedCar

1 Milyona SUV Önerisi

Selamlar ortalama 1M bütçe var. Benzinli-Otomatik-SUV Bir aile dostumuza alacağız. 1.2T Qashqai kullanıyoruz, aynısından düşünüyoruz. 1.0T Kamiqlerde aklımda.
Geri