Arama sonuçları: *

• Users: berkemeric
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. berkemeric

Perplexity, ChatGPT ve Claude AI'a göre 2025'in En İyi Oyuncu Koltuğu

Selamlar herkese, Yaklaşık bir haftadır piyasadaki oyuncu koltuklarını araştırıyorum. Malum, uzun saatler PC başında olunca ergonomi ve konfor en önemli kriter haline geliyor. Markalar, modeller, kumaş türleri, mekanizmalar derken işin içinden çıkmak üzereyken aklıma parlak bir fikir geldi...
  2. berkemeric

Oda için oyuncu aksesuar önerileri

Odamın biraz daha estetik görünmesi için aksesuar/eşya önerilerine ihtiyacım var. İnternette baya araştırdım ama bu konuda çok az sayfanın olduğunu gördüm. Önerebileceğiniz ürünler var mı? Mousepad'im eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun dışında bi kaynaktan IKEA Skadis Pegboard...
  3. berkemeric

Yayıncı Nasıl Olunur? - 2024 Yılında Sıfırdan Yayıncı Olmak!

2024 yılında yayıncı nasıl olunur? Rekabet çok yüksek ancak yeni yayıncılar için hala fırsat var mı? Peki Kick mi Twitch mi? Tüm detayları hem bir içerik üreticisi hem de bir izleyici gözünden tüm detaylarıyla birlikte aktardım. Yayıncı Nasıl Olunur? Canlı yayın yapmak, 2024'te hala büyük bir...
  4. berkemeric

Yeni başlayanlar için Fivem Rehberi

RP'ye yeni başlamayı düşünüyorsanız edindiğim bilgilerle maddeler halinde nelere dikkat edilmeli listeledim. Başlamadan önce belirtmem gerekirse mümkün olduğu sürece oyunu ve ortamı öğrenene kadar olayların baş aktörü olmamaya özen gösterin. Yeni yeni ilginizi çeken bir konuysa sunucu aramak...
  5. berkemeric

Gigabyte B560M H Anakart İçin SSD Önerisi

Gigabyte B560M H Anakart İçin SSD önerisine ihtiyacım var. Bütçe 5000 TL'ye kadar artabilir ancak o kadar da yükselmeyi istemiyorum. Şu an M2 256 GB'lık SSD'm var ancak marka/modelini falan bilmiyorum, biraz uzağım bu konulara...
  6. berkemeric

HP Victus Intel Core i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB Sizce Nasıldır?

İş ve oyun için almayı düşünüyorum Laptop Arşivi'nden ve GPU benchmark testlerinden baktığım kadarıyla güzel bir laptopa benziyor ancak yine de sormak istiyorum.
  7. berkemeric

50K'ya Kadar Video Montaj & Oyun İçin Laptop Önerisi

Selamlar, uzun bir süredir yeni çıkan donanımların teknik detaylarını takip etmediğim için yardıma ihtiyacım var. Başlıkta da gördüğünüz üzere 40K'ya kadar önerebileceğiniz laptopları bekliyorum. Muhtemelen 20-30K arası bir şeyler alırım ancak yine de göz önünde bulundurmak için limiti 40K...
  8. berkemeric

AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Sistem Nasıldır?

GamingGen'de gördüm Asus RTX 4060'lı sistem baya kafamı karıştırdı, sizce sistem nasıl? https://www.gaming.gen.tr/urun/330135/blade-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. berkemeric

Yardım Anakartımın desteklediği hız ile paketim arasında fark var

Selam forum halkı, Şu an internet paketim 200 MBPS, farklı bilgisayarda bu internetten sonuna kadar yararlanabilirken eski bir bilgisayarda 100 MBPS alıyorum. Azcık araştırmam sonucunda anakartımın maksimum 100 mbps desteklediğini öğrendim. Piyasada birkaç Ethernet adaptörü bulunuyor, bu...
Geri