Arama sonuçları: *

1. A

Bios ssd görüyor ama windows görmüyor

Arkadaşlarlar bugün bilgisayara format atmak istedim. Windows 11 kuruyorum bilgisayarımda sata ssd ve m2 ssd var ne yapsam da m2 ssd görmüyor diskparttan da bakıyorum sata ya windows kurupta bakıyorum yok. M2 çıkardım taktım sata yı çıkarıp sadece m2 le denesemde çözümü bulamadım yardımcı...
  2. A

Monster a24 v1.1 3500 tl ye alınır mı

Arkadaşlar monitör de hem hoparlörlü hem pivot bu özelliklerde fiyatı da ucuz alınır mı 1688730704 https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster%20Notebook
  3. A

İpad 9. nesil Kılıf 10,2 inc

Arkadaşlar 9. nesil ipadim var fakat buna klavyeli ya da klavyesiz kılıf arıyorum kullanan bilen duyan varsa önerebilir mi teşekkürler
  4. A

Yardım Araba kazası sonrası icra borcu

Arkadaşlar 2 sene önce kaza yaptım bana 5 günlük kullanılmazlığı için icra davası açmışlar bu borcu nasıl ödeyebilirim başına gelen bilgili birisi var mı
  5. A

Güzel İndirimli Mont

Arkadaşlar mont ihtiyacım var Kara cuma indirimlerinde güzel indirimli mont varsa link atar mısınız 800 tl altı ve civarı şimdiden teşekkür ederim
  6. A

Spigen 27w adaptör güvenli mi ?

Arkadaşlar iphone 11 kullanıcısıyım 1 yıldır şuana kadar hızlı şarj geçmedim ama şuan geçmek istiyorum spigen hızlı şarj aleti cihazıma zarar verir mi deneyimleyen ve bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  7. A

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanımım artıyor azalıyor boşta son güncellemeden sonra

1660 ti kullanıyorum. Bir kaç saat önce görev yöneticisine baktım ekran kartıu kullanımım 100 90 80 10 20 79 falan gibi garip sayılara çıktığını indiğini gördüm mining yapılıyordur virüs bulaştı diye format attım tekrar başlangıçta 0 1 di fakat geforce experince den ekran kartımı güncelledim ve...
  8. A

Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3200MHz Alınır mı?

Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3200MHz CL16 PC Ram rame sahibim ve dual 16 gb yapmak istiyorum stoklarda bulamıyorum dual yapabilceğim ram öneriniz var mı veya ne önerirsiniz isteğim dual yapcak ram önermeniz
Geri