Arama sonuçları: *

• Users: Hikmet44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Windows 10 bitmeyen güncelleme

Bu güncelleme böyle gidiyor, %8-%9 a kadar gidiyor 9 a gelince güncellemeler tamanlanamadı geri alınıyor diyor Laptop bilgisayarım batarya bozuk fişte kullanıyorum , fişten çektiğimde veya uzun süre açık kaldığında oluyor services.ayarlarından güncelleştirmeleri elle yaptım
  2. H

Laptopuma bakım yaptırmak Fps arttırırmı

Merhabalar Laptopuma en son 2 yıl veya daha fazla bakım yaptırmak macunu yenilemek perfornmansı arttırırmı Yani bilgisayar özelliklerinde işlemci yok diye gözüküyor ramda gözükmüyor 2gb ram+ssd takmak perfornmansı arttırırmı Modeli: Casper a15 1617020562 Bakımda dahil
  3. H

Mebin dağıttığı tablete oyun yükleme

Arkadaşlar meb bana aidata alim 10 tablet verdi, ben buna oyun yüklemek istiyorum.Biosdan sıfırlama yapılmıyor sim kart yerini yapıştırmışlar.Nasıl yükleyebilirim ve karşı tarafın haberi olmadan?
  4. H

okulun vediği tableti güncelledim

Arkadaşlar okulun dağıttığı tablet ilk geldiğinde android filan yoktu tableti kardeşime verdim güncellemiş normal tablet olmuş nolur yardım edin bir şey olurmu.Öğretmenim bir şey indirirseniz para cezası var dedi
  5. H

Bu bilgisayar alınır mı?

İşlemci:r5 pro 3650g Anakart:biostar a520mh ram:8gb 3200 mhz 8×2(stokta bulamadım gelirse 3600 mhz alıcam ssd: netac 512gb m.2 ssd psu:650 wat +80 bronz Sistem bu şekilde fiyatı 4264TL oyun oynamak ve youtubeye videolar çekmek için alıcam Sonrada rtx 2060 ekran kartı takabilirim. 5-6 ay idare...
  6. H

22 inç monitör önerileri

Bütçem 800, alabileceğim 22 inç (75 hz olsa iyi olur) monitör 800 tlden az olursa iyi olur
  7. H

ipad 8. nesilmi pcmi?

arkadaşlar ben ipad almayı düşünüyorum yada pc pc için bütçem 4500 tlyi geçmiyecek ama ipadda almak istiyorum pc alsam bile kaliteli olmuyacak öneriniz pc almakmı ipad 8. nesilmi?
Geri