sistemim bu mesajın altında yazıyor 2.5 sene oldu alalı her ay temizlerim bütün oyunlarda fps düşük geliyor fark edemeyenler için söyliyim monitör 2k o yüzden sistem yetmiyor olabilir şuan için parça yenilemem mümkün değil sistem üzerinden yapabileceğim bir şey varsa söylermisiniz
İyi forumlar dostlar Türknet fiber 1gigabit internet kullanıyorum speed testte 960mbps e kadar çıkan internetim steamde 6-5mbps de geziniyor sorunun kaynağı ne olabilir her zaman böyleydi arkada da hiçbir uygulama açık değil.
1704899100
başka bir hesapla güncelleyince sonuçlar böyle
Ethermine içinde 5000 liram var ancak parayı çekemiyorum. Mining yaptığım ip adresimi istiyo ama bilgisayara format attığım için ona ulaşamıyorum. Ödemeyi başka bir şekilde alabilir miyim veya eski ip adresime ulaşabilir miyim?
Kullanım amacım; sakal, bıyık (yani yüz) ve vücut için. Saç için kullanacağımı sanmıyorum en fazla ense falan alırım. Önemli olan 0 sakal yapabilmesi bütçe 600e falan çıkabilirim ama ucuza varsa daha iyi olur tabii ki. Uzun ömürlü olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Osmanlı'nın kuruluş dönemi eserlerinden birisini maket olarak yapmam gerekiyo. Yapılışı diğerlerine göre daha kolay aklınıza gelen eserler varsa yazabilirsiniz.
Benim bulduklarım;
İznik yeşil caami
Eski Camii, Yambol
Bunlar dışında yapılabilecek kolay eserleri bekliyorum. Tavsiyesi olan varsa...
600-800 lira bir bütçem var. Gerçekten kaliteli olanlardan replika bir nike almak istiyorum. Aklımda Air Jordan off-white koleksiyonu veya o tarzdan ayakkabılar var. Eğer burda paylaşmak yasak ise özelden yazabilirsiniz. Shopier satıcıları falan olur.
DC de kayıtlı olan herkese böyle mesaj atıyor öncesinde de şunu yazmıştı
Pc yi tarattım 1.5m a yakın dosya taradı hiçbir şey çıkmadı. Nasıl çözebilirim??
1645687046
kaspersky ile taradım
Sedan genel olarak istiyoruz ama fikrimiz değişebilir. 4 kişilik bir aileyiz annem ve (ehliyeti alınca) ben kullanıcam arabayı. Kesin bu olsun dediğimiz pek bir şey yok fakat model çok eski olmazsa ve km çok uçuk olmazsa çok güzel olur. Önerileriniz önemli link atarsanız ben de anneme somut bir...
apple orijinal lightning kablom var ama adaptörü yok. Diğer ucu type-c yada usb-c hangisiyse doğrusu işte. Bütçe 100 lira aşmazsa sevinirim birde hızlı şarj olursa çok güzel olur. En az bi 20w lazım gibi
Disk'i pc ye bağladım zaten kabloyla kolayca bağlanıyor. Bilgisayarda yerel disk D olarak olması gerektiği şekilde gözüküyor ancak gamepass e geldiğimde yüklemek için onu seçemiyorum. Yapmam gereken bir ayar mı var yoksa harici disklere oyun yüklenmiyor mu?burda gözükmüyor diskim
Çok rahat 950-970 görürken bu aralar böyle. Üstünde durmam gereken bir konu olabilir mi yoksa geçici midir? (1022mbps görmüştüm)
1643573342
*790mbps ye kadar düşüyor bazen
oyunda değil günlük kullanımda da drop yiyorum yani birkaç saniyeliğine 1 2 fps e kadar düşüyor mouse hareket edemiyor falan. Bilgisayarı ve oyunları 2k da oynuyorum 1080p değil. Sorun neyde olabilir?
https://www.trendyol.com/apple/airpods-pro-magsafe-sarj-kutusu-turkiye-garantili-mlwk3tu-a-p-182350529?boutiqueId=594819&merchantId=143549 atladığım bir ayrıntı var mı almalı mıyım trendyoldan yoksa önerebileceğiniz bir site var mı
https://www.zugobuy.com/urun/apple-airpods-pro-mlwk3tu-a-bluetooth-kulaklik/ diğer sitelerden 600 700 lira ucuz ve fazla yorumu var. Sizce alınır mı?
EK:
Kupon kullandım daha da düştü fiyatı
Ablam gazeteci ona acilen bir program lazımmış. Çözemedim bir türlü ios kullanıyorum ama MacOS u yapamadım. Ücretsşz veya uygun fiyatlı onunda kolayca çalışabileceği bir photoshop programı lazım teşekkürler şimdiden.
Az önce iphone x telefonumu tamirden aldım telefonun ön kamerası çalışmıyordu. Eve geldiğimde baktım biraz kameraya gayet iyi çalışıyor zaten orijinal maldan taktım demişti adam. FaceID koymak istedim telefona ama FaceID şu an kullanılamıyor tarzı bi yazı çıkıyor sizce sorun takılan kamerada mı...
Kulaklığım g pro x ses seviyesi bence daha fazla olbilir acaba bunu yükseltmeye, boostlamaya yarayan bir program var mı.
(Evet bilgisayarın, kulaklığın ve spotify'ın ses seviyesi sonda)
Arada bir basıyor ama takılı kalıyor, sonra tekrar giiyor. Tuş A tuşu. Kulak çöpüyle temizlemiştim yani su falan kaçmış olamaz. Ne Yapmam gerekiyor bilmiyorum. Garantiye mi göndermeliyim, başka bir çözümü var mı?
Klavye Logitech G512