Arama sonuçları: *

• Users: Sirwenshi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sirwenshi

Steam İndirme Hızı Sorunu

Merhaba arkadaşlar steam üzerinden pubg indirmek istediğimde internet hızım 100kb seviyelerine kadar düşüyor ancak farklı bir oyun indirdiğimde kendi internet hızlarımı alabiliyorum sorun sizce nerededir?
  2. Sirwenshi

Kablosuz Ekrana Bağlanamama Sorunu

Merhaba Samsung Smart 43inç M7 monitör kullanıyorum bilgisayarımdan kablosuz olarak görüntü paylaşabiliyordum ancak şuan bağlanamıyorum bağlanamadı hatası veriyor sizce sorun nedir yardımcı olur musunuz?
  3. Sirwenshi

Öneri Buds3Pro vs Freebuds Pro 2

Samsung Telefon kullanıyorum iki kulaklık arasındayım kararsız kaldım hangisini almalıyım ve neden ?
  4. Sirwenshi

Samsung Tablete Windows Yükleme

Merhabalar Samsung S9 Ultra Tabletim Var Nasıl W10 veya W11 Yükleyebilirim??
  5. Sirwenshi

İki Kulaklık Arasındayım Sizce Hangisi?

Merhaba Arkadaşlar Kullanan Varsa Yorum Yapabilirse Sevinirim. 1. Kulaklık: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46N5G7Z?tag=akakceprime-21 2. Kulaklık...
  6. Sirwenshi

2 Üniversite Olur mu Nasıl Olur ?

Arkadaşlar Merhaba, Halihazırda açıköğretim İstanbul Üniversitesi Coğrafya Okumaktayım. Bu sınava da girip uzaktan öğretim Bilgisayar Programcılığı kazandım 2. Bölüme gidebilmek için 1. den vazgeçmek mi lazım yoksa beraber okuyabiliyor muyum ?
  7. Sirwenshi

Teknik Araç Bilgisi Olan Destek Olabilir mi

Merhabalar, Teknik Araç Bilgisi Olanlar Bana Destek Olabilir mi
  8. Sirwenshi

Klima Önerisi VESTEL/BAYMAK

Arkadaşlar Merhaba, Odama klima alacağım fakat iki model arasında kaldım bilgisi olan arkadaşlar destek olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler. Baymak Elegant Prime 12KBtu 5Yıl Garanti İçi Bakır Malzeme Kullanıyor Vestel Vega Plus 12KBtu Wifi 10 Yıl Garanti İçi Alüminyum Malzeme Kullanıyor
  9. Sirwenshi

Ryzen 5 3500x İçin Soğutma Önerisi

Stok Fanım Yok 1 Tane Soğutma Alacağım Kule Tipi de Olabilir Yoksa 2.el Stok Fan mı Almalıyım.
  10. Sirwenshi

Hangi Mouse Almalıyım

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html Bu Mouse mi https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-rival-3-wireless-rgb-gaming-mouse-siyah.html Bu Mouse mi Hangisini Tercih Etmeliyim Neden Olarak Açıklarsanız Sevinirim
  11. Sirwenshi

Valorant Başlatılamadı

Arkadaşlar Merhaba Valorant Başlatılamadı Hatası Alıyorum Desteklerinizi Rica Ederim.
  12. Sirwenshi

BlackWidow V3 Tenkeyless

Merhaba Arkadaşlar Bu Ürünü Almak İstiyorum Düşünceleriniz Nelerdir Kullanan Varsa Yorum Yapabilirse Sevinirim.
  13. Sirwenshi

Öneri 1500TL Bandında Wireless Mouse

Arkadaşlar selam önerilere açığım.
  14. Sirwenshi

Yardım Araç Bilgisi Olan Ateşleme Yardım

Arkadaşlar merhaba bilgiye ihtiyacım var Aracım sabahları ilk çalıştırmada patlatma yapıyor ateşleme ile ilgili bobin değiştim buji değiştim buji kablosu değiştim işe yaramadı. Sorunu çözemiyorum sanayide kimse çözemiyor resmen usta yok ya usta
  15. Sirwenshi

Öneri Kasa ve Güç Kaynağı Öneri

Arkadaşlar Merhaba Sistem Toplayacağım Ancak Kasa Güç Kaynağı Olarak Ne Seçeceğim Kararsız Kaldım Önerileriniz Nelerdir? Sistem Şöyle Olucak R5 5600 ASUS Prime B550M-K 16 Gb 3600Mhz Ram Gigabyte 3060 500Gb 6600/4000 SSD
  16. Sirwenshi

Monitör Ekran Hz Boost

Merhabalar Arkadaşlar, İşimden Dolayı İPS Panel Monitör Almıştım 60 Hz CRU Programıyla Hz Boost Yapıyorum 75 Gibi Bir Değere Sorum da Şu Bu 75 i Ne Kadar Arttırırsam Sorun Olmaz Mesela 100 Hz? ViewSonic Monitör
  17. Sirwenshi

Öneri Vatan Bilgisayar Bonus 12 Taksit Kampanyası

Arkadaşlar Merhaba Bilgisayar Toplamak İsteyen Veya Farklı Bir Şeyler Almak İsteyen Kim Varsa Şuan Vatan Bilgisayarda Bonus Karta Faizsiz 12 Taksit Kampanyası Vardır Bilginize. Cep Telefonu Dahil Değildi. (Sadece 6 Taksit Yapılabilen Ürünler İçin Geçerlidir.) Notebook PC Toplama Küçük Ev...
  18. Sirwenshi

Oyunlarda ki Gecikmeleri Azaltmak?

Arkadaşlar Merhaba Oyunlarda ki Gecikmeleri Azaltmak İçin Ne Yapıyorsunuz? (Bahsettiğim İnternet İle Alakalı Değil, Klavye Mouse Girdileri veya Ekranla Alakalı Tepkime Süreleri)
  19. Sirwenshi

İ5 11400 AutoCAD Açmak

Merhaba Arkadaşlar Intel i5 11400 ile AutoCAD açabilir miyiz?
  20. Sirwenshi

Windows 32 Bit Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayara iş kaynaklı windows 32 bit kurmak istiyorum ama bir türlü usb'den boot edemiyorum daha önce başına gelen var mı destek olabilecek var mı? Şimdiden Teşekkürler.
Geri