Arama sonuçları: *

• Users: darloch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darloch

Yardım Aliexpress kargo takip yerinde 3 gündür "Item is agent warehouse." yazıyor.

Merhaba. Aliexpress'den 7 gün önce sipariş verdiğim bir ürün 1 gün sonra kargoya verildi, sonrasında sırasıyla "Accepted by carrier, Inbound in sorting center, Outbound in sorting center, Received by line-haul, Yanwen facility - Outbound, [Origin]Item is at agent warehouse" yazıyor. 3 gündür...
  2. darloch

PES 2021 Season Update oyunun kendisini veriyor mu?

Herkese merhaba. Steam'de gördüm PES 2021 Season Update 65 TL idi. Bu oyun için bir güncelleme mi yoksa oyunun kendisi mi?
  3. darloch

Bilgisayara yaptığım güncellemelerin ardından oyunlara giremiyorum

Merhaba. Dün bilgisayarıma Windows’un bütün güncellemelerini yükledim. Yaklaşık 6 aydır falan güncelleme yapmıyordum. Sonra ekran kartımın driver’larını güncelledim. Sonrasında herhangi bir oyuna girince hemen siyah ekran verip atıyor, aynı zamanda Discord’u donduruyordu. Windows’da yüklü olan 1...
  4. darloch

Özelliklerini belirttiğim sistem kaç TL eder?

Herkese merhaba. Elimde bir sistem var ve bu sistemi 4 ay sonra falan satmayı düşünüyorum fakat fiyatına aklım takıldı. Özellikler: i5 6400T işlemci, Asus Arex RX 550 2 GB ekran kartı, SK Hynix 8 GB 2133 MHz RAM, Asus H110-MK anakart, Frisby FC-6815BS kasa, (maalesef) Frisby foem 300W PSU...
  5. darloch

1000 Dolar laptop önerisi

Merhaba. Bir akrabam yazın Amerika’ya gidecek ve bir laptop getirecek. Toplam bütçem 7500-8000 TL bu da 1000 dolar gibi bir fiyata tekamül ediyor. Newegg, Amazon veya Bestbuy’dan alabilir. Benim için en önemli kriterler iyi bir ekran kartı olması (örn. GTX 1660 Ti, RX 5600M, RTX 2060/3060), 16...
  6. darloch

Her agnostik bir ateist midir?

Herkese merhaba. Bugün sizlere bir sorum var. Sizce her agnostik ateist midir?
Geri