Arama sonuçları: *

• Users: emr1945
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emr1945

Yardım Memtest86 Sonuçlarım ve Ne yapmalıyım?

İyi akşamlar öncelikle, bilgisayarım son zamanlarda ani kasmalar(oyun içi veya dışı fark etmeksizin, hatta oyun dışı daha fazla) ve mavi ekran veriyordu. Bende Memtest86 yapmaya karar verdim. Sonuç ekte. Ne yapmalıyım? 3 senelik bir RAM kullanıyorum. Gayet memnundum ama sistemimde RAM ve ekran...
  2. emr1945

Call of Duty Warzone indirme sorunu

İndir dediğimde şu ekranda takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa bi el atsın.
  3. emr1945

xbox koluyla oynanacak oyunlar

Tavsiyelerinizi bekliyorum. NO FPS Yeniyim kavrabileceğim oyunları önerin lütfen Kol ile oyunculuğum 0
  4. emr1945

xbox 9.nesil gamepad pc bağlamada sorun oluşturur mu?

Yeni sipariş ettiğim gamepadimi pcye bağlamak istiyorum. Bazı oyunlar sorun çıkardığını duydum. 2k20 galiba. Kontrolcüyü pc üzerinden kullanım sıkıntıları neler? Bluetooth çok delay yapar mı? Kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
  5. emr1945

Dmarket güvenli mi ?

Bıçak çekmeyi düşünüyorum. Önceden kullanan var mı? Güvenli mi?
  6. emr1945

SpaceX Starlink Türkiye'de (Yer Dağıtım İstasyonu Görüntülendi.)

Konuyla ilgili haber görmedim ama genel olarak girdiğim uydu izleme sitesi olan (starlink uydularını) girdiğimde türkiye haritasında yer dağıtım istasyonu görüntüledim. Starlink çok kısa zaman sonra türkiyeye gelicektir. Yakaladığım fotoğraflar ekte. Düşünceleriniz nedir?
  7. emr1945

Windows 10 "Teslim En İyileştirme" Ağ Kullanımı

Hem internet kullanıyor hem ram kullanıyor düzeltme yok gibi Denenenler: Ayarlar dan kapatma denendi Birkaç cmd kodu denendi
  8. emr1945

Çözüldü✓ Donanıma ayrılmış ram sorunu (Herşeyi denedim nerdeyse)

Ekran kartım var(rtx 2070) Apu değil. Anakart modeli gigabyt b450m h ram marka model hp 3200mhz 8x2 16gb ram 8.1gb donanıma ayrılmış olarak gözüküyor. Denenen yöntemler msconfigden her şey denendi biostan her şey denendi(nerdeyse) biostan bir şey ayarlıyınca pc kendini 3 defa kapa aç yapıp eski...
  9. emr1945

Yangına gitmelimiyim?

Arkadaşlar daha fazla dayanamayacağım ağır pandemi depresyonunun üstüne yangın geldi iyice evde deliriyorum. Cebimde az bir para var. Oraya gidip yangına yardım etmek istiyorum. (yaşım 18i doldurmama 3 ay var) Oraya gitmem herhangi birşeyi değiştiremeyeceğim ama hacca giden karınca misali...
  10. emr1945

Yardım Steelseries arctis 7 (kablosuz) sağ kulaklıktan tiz ve baslar daha fazla geliyor hissi

20 gün oluyor kulaklığı alalı sehayete çıktım ve kulaklığı kutusunda taşıdım. Eve gelince bende mi sorun anlamadım. Sesler sağdan daha fazla geliyor gibi basslar ve tizler. Bir çözüm öneren var mı ? Driver falan siildim tekrar yükledim herşeyi denedim olmadı başka pcde denedim olmadı. Garantiyle...
  11. emr1945

Hangi oyunu almalıyım

40tl indirimim var hikayesi vurucu oyunlar istiyorum. Detroid ve metro serisini oynadım
  12. emr1945

şarkının adı lazım yardım ederseniz sevinirim

sonundaki müzik baya araştırdım ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim Emrah sen affetsen değil.
  13. emr1945

Yardım SteelSeries Arctis 7 tavsiye ve başka kulaklık önerme

SteelSeries Arctis 7 alacağım ama arada kaldım bazıları sorun yaşamışlar kullanan var mı yazarsanız sevinirim(özellikle sorun yaşayanlar) Başka ona benzer kulaklık önerebilme şansınız var mı bütçe yazıyor ama max bütçe (kablosuz olması önemli kablolu model önermeyin) yazanlara şimdiden...
  14. emr1945

Detroid gibi oyun arayışı Öneri paneli

Detroid become humandan çok etkilenen biri olarak onun gibi bir etkileyici hikayesi olan oyun arayışındayım. Grafik arayışım olsada görmezden gelebilirsiniz. (Aksiyondan içim baydı sakin oyun önerebilirsiniz ama bunu kriter saymayın öncelik sayın) Oynadığım oyunları önermeyin : ) oynadığım...
  15. emr1945

csgo ekran 4.3 de tam ekran olmuyor

monitor tam olmuyor yani 4.3 gibi oluyor ama genişlemiyor var mı cevabını bilen
  16. emr1945

Chia Coin madenciliği hakkında destek

Aslında mantıklı gelsede uzun zamandır eth mining yapıyorum. Yeni olan bu madenciliğe girilir mi? Daha fazla bilgi istiyorum. Konu hakkında araştırma yapan kişiler bilgi paylaşırsa sevinirim. Şu siteden https://chiacalculator.com/ hesaplıyınca çok mantıklı gelsede bunun sonuçlarını şimdiden...
  17. emr1945

havuzdan para hesabıma geçmiyor

Havuzda 0.03 eth var 15 gün önce ödeme aldım yardım edicek var mı? Ethermine.org ... Sorun olmuyordu 4 aydır çekim alabiliyordum ilk defa yaşıyorum
  18. emr1945

CSGO'daki rozetler ne işe yarar

10 yıl 5 yıl operasyon ve hizmet madalyaları ne işe yarar bi artısı var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  19. emr1945

Steam hesabımı kaç tl'ye satışa koymalıyım

17 senelik (2 ekim 2003 hesap açılış tarihi) 31 seviye 1400+ başarım vac banlı 26 tamamlanmış rozet 100+ oyun var (pubg the witcher 3 dead by deadlight ets2 tüm dlcler residen evil 4 astrooner cities: skylines Hearts of iron 4 max payne 1-2 Dont starve together Dying light just cause 3...
  20. emr1945

Steam seviyesi ne işe yarıyor?

hesabım 27 seviye 30 seviye olunca artı ne gelicek merak ettim daha ileriki seviyelerde ne oluyor steam profilim https://steamcommunity.com/id/Emr1945/
Geri