Arama sonuçları: *

• Users: Onurdz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onurdz

Discord '' İnvalid Payment Source '' Hatası

Merhaba Epic Games'in verdiği nitroyu kullanmak istiyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Farklı kartlardanda denedim fakat sonuç aynı, yardım ederseniz sevinirim.
  2. Onurdz

Discord '' İnvalid Payment Source'' hatası

Merhaba, epic games'in verdiği nitroyu kullanmak istiyorum fakat böye bir hata alıyorum. Farklı kartlardanda denedim fakat sonuç aynı
  3. Onurdz

Mpow Air Se vs Razer BlackShark V2 X

Merhaba herkese, 400-500 arası bir bütçem var. Araştırmalarım sonucu bu iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa önerilere de açığım.
  4. Onurdz

Biostar B450MH O.C Nasıl Yapılır?

Merhaba. BİOSTAR B450MH anakartım ve Ryzen 3 3100 işlemcim var ve overclocklamak istiyorum fakat bios çok karışık ne yapıcağımı biliyorum. Ryzen Master da 1.2V 4.3 ghz denemiştim bir sorun çıkmamıştı. Silikon kalitem iyi sizce hangi değerleri vermem gerek. Bios bu şekilde
  5. Onurdz

Ryzen 3 3100 GTX 1660 Super Valorant Düşük Fps Sorunu

Merhaba, sistemimi şu şekilde GTX 1660 Super Ryzen 3 3100 Biostaar B450MH 16 Gb Ram 2667 mhz Sistemim bu şekilde, benimle neredeyse aynı sisteme sahip olan youtube testlerinde düşük ayarlarda 250-300 fps arası alıyorlar fakat benim fps değerlerim genellikle 180'in altında oluyor bu konuda ne...
  6. Onurdz

Yardım Vitessiz G29 VS Vitesli G27 Sizce Hangisi Alınır?

Sorum başlıkta sizce hangisi alınır nasıl - leri veya + ları nasıl olur. Çoğunlukla ETS2, Forza ve Assetto Corsa oynuyacağım. Vitessiz G29 2.500tl Vitesli G27 2.200tl
  7. Onurdz

Ekran aniden kararıyor ve fanlar hızlı dönmeye başlıyor

Ekran kararıyor ama sesler geliyor ve fanlar hızlı dönmeye başlıyor. Power tuşundan kapanmıyor pc nin arka tuşundan kapanıyor ve beklemeden açarsam açılmıyor
  8. Onurdz

ethermine'dan paramı nasıl çekicem ?

Ethermine'dan paramı nasıl çekicem. Binance kullanıyorum
  9. Onurdz

1660 Super Etherium mining ayarları

Palit 1660 Super ekran kartım var ve bu ekran kartı ile mining yapmaya başladım. Önerebileceğiniz bir ayar varmı ? Kendi ayarlarım bu şekilde. İnternette bu ekran kartı ile 25 26 mhs civarı alan gördüm ben hangi ayarları yaparak bu hızlara ulaşabilirim.
Geri