Arama sonuçları: *

1. M

FH5 Rampage V902 direksiyonu görmüyor

Arkadaşlar FH5 aldım fakat kontroller kısmına gelince direksiyon seçeneği yok ne yapmalıyım.
  2. M

ölü piksel çıkan monitör iade edilebilir mi

Arkadaşlar merhaba 29 Şubat‘ta 1 monitör satın aldım ve monitörde beş tane olduğunu fark ettim zaten monitör renklerini beğenmiyordum bu monitörü iade edebilir miyim
  3. M

hdd yeni birim oluşturulamıyor

arkadaşlar pc ye hdd aldım taktım sistem gördü fakat yeni birim oluştura basınca tepki vermiyor ne yapabilirim
  4. M

ViewSonic 24" VX2418C Monitör G-sync destekliyor mu

Arkadaşlar monitörüm bu G-sync destekliyor mu ?
  5. M

Yüke binince pc kapanıyor

Arkadaşlar dün CS2 indirdim ve oynamaya başladım sonra maçın ortasında PC kapandı ama sadece farenin ışıkları yanıyordu tekrar açtığımda ise görüntü gelmedi. PSU'nun düğmesini açıp kapatınca geldi. İlk olarak ekran kartından şüphelendim FurMark'tan test yaptım bir şey olmadı sonra işlemciye...
  6. M

optfine setup açılmıyor

Arkadaşlar OptiFine setupu açıyorum, açınca 1 saniyeliğine terminal açılıyor kapanıyor. Nasıl çözebilirim? ve sadece optifine değil java ile çalışan diğer setuplar da açılmıyor
  7. M

Laptop şarj girişine kablo bağlayarak şarj etme

Arkadaşlar laptopun şarj aleti yok şarj girişine kablo soksam ek yapıp prize bağladam olur mu Not!!!! Prize normal fiş girecek laptoba giren uç koptu o kopan kabloyu giriş kısmına değdirerek şarj edeceğim @Kürşat Kütükçü
  8. M

Laptop şarj aletini yapımı

Arkadaşlar evde eski bir laptop buldum asus şarj aletini evde sradım ama bulamadım sadece bir adaptör buldum onun da ucu uymuyor ve fotoraftski gibi bir şey buldum bunlarla ne yapabilirim
  9. M

fps savaş oyunu önerisi

arkadaşlar fps savaş oyunu arıyorum fiyat 130tl üstü olmasın ben bakındım sadece cod serisi var sizce nasıldır veya başka bir öneriniz var mı benim baktıklarım: black ops 2-3 1675503501 multiplayer arıyorum
  10. M

Monster control center yüklenmiyor

arkadaşlar control center yüklenmiyor denetim masasında yüklü gözüküyor silmeye çalışıyorum hata veriyor tekrar indirin falan indirmeye çalışıyorum inmiyor hata falan da vermiyor öyle kalıyor bilen var mı?
  11. M

Windows 10 açılınca siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar bu sorun dün başladı ve normalde vardı zaten bu yaz tatilinin sonunda laptopu temizlemeye gönderdim kendi firmalarına sonra sorun çıkmadı ve tekrar başladı dün ise sistem kurtarma yoluyla çözdüm ama her zaman aynısını yapmak istemiyorum bu sabah güncelleştirme yaptım onunla alakalı...
  12. M

İdle master güvenilir mi

Arkadaşlar idle master kurdum ve çalışıyor ilk olarak hesabım çalınır mı ? Ve bir sorum daha var şu an aynı anda 3 oyun birden çalışıyor kendisi çalıştordı onda sorun olur mu?
  13. M

Windows 10 açıldıktan sonra siyah ekran Hatası

Arkadaşlar bilgisayarımı güncelleştirip kapattım 1 saat sonra açtığımda şifremi giriyorum ama siyah ekranda kalıyor yardım edermisiniz 1668431876 Yardım edecek yok mu
  14. M

Mavi Ekran Mavi ekran alıyorum driver

Arkadailar tamı tamına 1 aydır mavi ekran almaya başladım daha geçen sene alınan bir bilgisayardan bu kadar hata almak üzüyor beni virüs taraması yaptım vitüs yok son yüklediğim uygulamaları sildim alıyorum yine yardım eder misiniz? Abra A5 v16.6.6...
  15. M

Mavi ekran hatası driver

arkadaşlar 1 aydır mavi ekran hatası aıyorum driver diye kodla başlıyor minidump dosyası çıkmıyor ekran kartı ve intel driver kaldırıp yükledim yine çare olmadı yardım edermisiniz
  16. M

Minecraft Server İçin Hile Önerisi?

Arkadaşlar bir Minecraft serverinde oynuyorum ve gelişmek çok zor bende elmas altın vb şeyleri spamlayabilecek bir hile arıyorum ücretli de olabilir güvenilir bildiğiniz bu tarz hile var mı? Ban yedirtmeyen.
  17. M

2. mavi ekran hatasını aldım

arakdaşlar geçen ilk defa mavi ekran almıştım ve bugün tekrar aldım minidump dosyaları çıkmıyor yardım edermisiniz? 1658745461 yardımcı olacak yok mu..
  18. M

sistem oyun sırasına mavi ekran hatası verdi

Arkadaşlar oyun oynarken cızzz diye bir ses geldi ve mavi ekran geldi. Nedeni ne olabilir sizce? i5 12000h gtx 1650ti 16gb ram
  19. M

Intel Graphics Card güncelleyemiyorum

Arkadaşlar Intel kartıma bir güncelleme gelmiş fakat indirdim ama sürücü en güncel dedi zaten bende yüklü olan eski bir sürücü yeni indirdiğime baktım yeni çıkmış yardım eder misiniz? i5 10200h gtx 1650ti 16gb ram
  20. M

Anti Aliasing Ayarı Kilitli

arkadaşlar bi oyunda ant alising ayarı kilitli fxaa txaa ayarı var ama oyunu ilk yüklediğimde açıktı şimdi kilitli nedeni nedir gtx 1650ti 16gbram i5 10200h
Geri