Arama sonuçları: *

• Users: EKRHN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EKRHN

20-25K BANDINDA PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 20 25K bantlarında beni uzun yıllar götürecek mümkünse ddr5 olan laptop ve ya masaüstü bir bilgisayar istiyorum Eğer çok iyi bir fırsat varsa 30u görebiliriz.
  2. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar 30K bütçede(2 3K artırabilirim) 2K oyun oynayabileceğim ileri dönük bir pc istiyorum bu sistem aşağı yukarı bu fiyata geliyor sizce alınır mı sistem önerilerinizi bekliyorum. İşlemci:https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-13400f-on-cekirdek-1-80-ghz-fiyati,226504427.html...
  3. EKRHN

ACER A3 AUTOCAD KALDIRIR MI?

Arkadaşlar babam mimar ona bir tane laptop almayı düşünüyoruz bilgisayarın linkini bırakıyorum (autocad de proje inceleyecek çok fazla render yapmayacak.) https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-7-nesil-ryzen-5-7520u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11.html/
  4. EKRHN

Kaleci̇ Eldi̇veni̇ Öneri̇si̇

Arkadaşlar Max 1200 TL civarına güzel bir kaleci eldiveni önerebilir misiniz 14 yaşında bir çocuk için olacak beden hakkında bilgim yok
  5. EKRHN

1.5K CİVARI OYUNCU KLAVYE MOUSE VE KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar bir arkadaşıma 1.5K civarı oyuncu klavye mouse ve kulaklığı bakıyoruz önerilerinizi bekliyorum.
  6. EKRHN

6-8K ARASI MONİTÖR DAHİL PC TOPLAMA

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım için 6-8K arası her şey dahil güzel bir pc arıyorum uzun zamandır bu işlerle ilgilenmediğim için size danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum.
  7. EKRHN

UNCHARTED Crack Çıktı Mı

Arkadaşlar forumda crack önerilmiyor ama unchartedin cracki çıktımı merak ediyorum internette setup dosyası var 20 mb inandırıcı gelmiyor unchartedin gerçekten cracki çıktımı yoksa onlar virüs mü açıklarsanız çok sevinirim.
  8. EKRHN

25K CİVARI PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar 25K civarında üst düzey bir sistem almak istiyorum piyasa hakkında çok fazla bir bilgim yok eğer 25K üstünde iyi bir F/P pc varsa onu da atabilirsiniz.
  9. EKRHN

PES İÇİN KOL ÖNERİSİ

Arkadaşlar ben kardeşimle berarber oynamak için kol almak istiyorum pc den oynayacağım teknosada 300 tl ye iki tane kol vardı linkini bulursam atarım bütçe max 500 tl 2 tane kol alacağım.
  10. EKRHN

OYUN VE DEPOLAMA İÇİN SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar ben oyun oynamak ve bir takım şeyleri depolamak için bir ssd almak istiyorum piyasadan çok haberim yok bütçem 750 800 tl arası bu fiyattaki en yüksek depolama alanlı ve en performanslı ssd yi önerirseniz sevinirim.
  11. EKRHN

REDMİ NOTE 11 PRO İYİ Mİ

Arkadaşlar redmi note 11 pro nasıl bir telefondur iyi mi uzun süre idare eder mi kaliteli bir telefon mu bunları cevaplarsanız sevinirim.(Lütfen telefon fp değil o fiyata daha iyileri var alınır alınmaz demeyin sorduğum soru bu değil.)
  12. EKRHN

5 6K ya telefon önerisi

Arkadaşlar 5 6 K civarına bir telefon almayı düşünüyorum aklımda redmi note 10s falan var siz ne önerirsiniz
  13. EKRHN

LGS DE TORPİL OLUYOR MU

Arkadaşlar bir arkadaşımla konuşurken işte lgs de torpil oluyormuş eğer puanın tutmuyorsa bile arada çok fark yoksa istediğin liseye gidebilirsin vs bir şeyler söyledi bana şimdi böyle bir şey oluyorsa nasıl oluyor ya da olabilir mi yani o kişi için birilerinin hakkını mı yiyorlar bu konuyu...
  14. EKRHN

LGS 1.DÖNEM İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Arkadaşlar lgs 1.dönem tekrarı için güzel bir set almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum çok absürt olmadıkça bütçe sınırı yok. Not: Aklımda bir kaç kitap var linklerini aşağıya atacağım. https://www.maksimumkitap.com/kitap/8-sinif-lgs-ilk-tekrar-seti-tonguc-akademi-(262883).asp...
  15. EKRHN

CİTROEN C4 ALINIR MI?

Arkadaşlar citroen c4 alınır mı 2021 model full paket sizce nasıl araba. @Denizgezen
  16. EKRHN

KÖY TAKIMI 2 BJK 2 MAÇ SONUCU

Fb 2. yarıda çok kötü oyunuyla 2. golü yedi ve maç böyle bitti düşünceleriniz neler. (ben fb liyim ama maçı bjk haket ti bjk nin kazanamamasına üzüldüm.)
  17. EKRHN

Fm 21 istediğim takımlara gidebilir miyim?

Arkadaşlar fm 21 de td olarak kariyerde istediğim takıma gidebilirmiyim? 1639849091 Bilen kimse yok mu?
  18. EKRHN

Ali Şansalan 3 Fenerbahçe 1

Arkadaşlar her şey kim min jae nin atılmasından sonra oldu fb top oynayamadı ceza sahasına giremedi nwakeme hakeme 1 dk boyunca itiraz etti bizim furbolcu elini kaldırdığı için kart yedi ve hakem bakasetas kart yemesin diye valenciya yı itip bakasetası uzaklaştırdı vs vs bir sürü şey var sizin...
  19. EKRHN

Fifa 19 son sürüm nasıl indirilir?

Arkadaşlar steam de bulamadım nereden bulabilirim ya da crack indirmek zorunda mıyım?
  20. EKRHN

Seagate Barracuda Q5 vs Kingston A2000

Arkadaşlar 2 tane ssd buldum hangisinin daha iyi olduğunu söyler misiniz? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-seagate-1-tb-barracuda-q5-zp1000cv3a001-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1252082013.html...
Geri