Ryzen 3 3100 işlemciye, gtx 1050 ekran kartına sahibim. İki parça da çok fazla ısınmıyor. Şuanki kullandığım kasa çok eski, yan kapağı olmadan (yani açık olarak) kullanıyorum. Yeni kasa alacağım, temperli camı olan kasa şart mı
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ryzen 3 3100 işlemcim var. Battlefield 1'de %90 hatta %100'e kadar CPU kullanımı gördüm. Battlefield 1 o kadar donanım isteyen bir oyun değil diye biliyorum. Sonra GTA 5'e geçtim ve sonuçlar şu şekilde;
Minimum %40 kullanım
Maximum %69 kullanım.
Değerler normal mi?
Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?
Ramlerim dual channel çalışıyor, ama MHz ve CL değerleri farklı? Birisi 2400 MHz CL16, diğeri 2666MHz CL19. İkisi de dual channel çalışıyor. Oyunlarda drop alır mıyım?
Selamlar, sistemim minecraft için hayli hayli yeterli olmasına rağmen, multiplayer'da "birisi yazı yazınca" 1 saniyelik donma oluyor. Bazen ben de yazı yazıp gönderince 1 saniyeliğine donuyor. Çözümü yok mu bunun?
Ryzen 3 3100 - GTX 1050
Java güncel
Ekran kartım güncel
İlk defa görüyorum, diğer ramlerden ucuza satılıyor. Güvenilir marka mı?
https://www.n11.com/urun/leven-sinba-8-gb-ddr4-3000-mhz-cl16-ram-kirmizi-2025113?magaza=os
Selamlar. 267 TL'ye aldığım bu skini ByNoGame'de kaça satabilirim? Amacım gerçek paraya dönüştürmek. Normal ilana koysam kaça koymalıyım? Ya da ByNoGame'in "bizesat" özelliğini kullansam ne kadar verirler?
Devamlı olarak mavi ekran alıyorum. Artık bıktım. Bütün sorun giderme çözümlerini denedim. Ama yine de olmadı. Minidump klasörlerini yüklüyorum.
https://drive.google.com/drive/folders/13eD2sE94ZOH9Up_UXn0QXwspAXlD-7-D?usp=sharing
Bios güncelledim. (A320M-H Revizyon 3.0)
Memtest86 ile...
Merhabalar. Devamlı olarak mavi ekran alıyorum, tüm çözümleri denedim ama işe yaramadı. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Memtest86 ile test yaptım, 1 tane bile hata vermedi.
Sistemi devamlı güncel tutuyorum (Windows10)
BIOS sürümüm güncel.
Ryzen 3 3100.
8 GB RAM.
GA-A320M-H anakart (revizyon 3.0)...
Dolar kuru yüzünden çok fazla masraf yapma lüksüm yok. Halihazırda 8gb ramim var, yanında 4gblık takayım diyorum ama internette araştırdığıma göre 8 + 4 fps düşürüyor. 4+4'te ise sorun yok. Bu nasıl mümkün oluyor?
Merhabalar 20 liraya wallpaper engine'i aldım, 50 dakika kullanıp iade başvurusu attım. Günlerdir iadeyi kabul etmiyorlar. Öyle boş boş duruyor iade talebi. 2 hafta da geçmedi. Nereden ulaşabilirim steam'e?
Bugün format attım. W10 yükledim, driverları tek tek yükleyecekken PC nvidia driverını kendi kendine kurdu ve ekran dondu, pc resetlendi. Kısır döngüye girmiş durumda, pcyi her açışımda ekran donuyor ve resetliyor. Tekrar format attım, ilk başta hiçbir şey yoktu, PC yine kendi kendine nvidia...