Arama sonuçları: *

1. MuratBalcı

Linux Boot Olmuyor

Lanet olası linuxu kurdum ancak aldığım hata bu yalnız bıos ayarlarından sanallaştırmayı açtım hyper da açık ve kapalı olarak denedim olmadı iso dosyası indirip kurdum aynı hatayı aldım Allah aşkına bilen bir tane adam yok mu? İnternette aradım hepsi sanallaştırmayı açmayı gösteriyo ama açtım...
  2. MuratBalcı

Valorantta mı sorun bende mi?

Beyler selam aleyküm gt730 2gb ekran kartim var valorant açacagimda ekran kartinizi guncelleyin diyo halbuki nvidia, gt730'a artik guncelleme vermiyo acamiyorum bi türlü. Bunun bi cözümü yok mu? cok aradim bulamadım. Emin değilim ama sanırim benimkinden daha düsük seviyede ki ekran kartlarinda...
  3. MuratBalcı

Kulaklik Önerisinde Bulunabilecek Var mı?

Arkadaşlar merhaba. Telefonum için kablolu kulaklık kullaniyodum ama calısırken sürekli eğil kalk bozuluyor.. Kablosuz alicam daha önce 85 liraya almıstim ama bass denen bisey yoktu oppo w11 kulaklık vardı arkadasimın kablosuz olarak, o kadar hosuma gitti ki anlatamam. Böyle bassları güzel...
  4. MuratBalcı

Bilgisayarım Açılmıyor Ne Yapmam Gerekiyor ?

Beyler bu lanet pc ara ara takılip kaliyodu bu ekranda. Az önce güvenli modda başlatmam gerekti kapattım tekrar açtım tamamen böyle kaldı bu neden böyle? Çözümü var mıdır ne yapmalıyım ?
  5. MuratBalcı

DESTEK EKIBI ÇÖZEMEDİ YARDİMMMM

Kardeşler daha once yazmıştım çözüm bulamamıştık belki anlayan birileri cikar valo bu ekranda donuyo ve tiklanmiyo cözünürlükde bozuk destek ekibi defalarca kontrol yapti cozemediler anlayan var mı? (Resim bırakiyorum)
  6. MuratBalcı

TURBOX ÇOK MU KÖTÜ? ÖNERİSİ OLAN

Beyler bu turboc markaya karşı büyük bi önyargı var bunun sebebi ne? 1030 2gb ekran kartı almayı düsünüyorum ama turbox marka aliyim mi?
  7. MuratBalcı

1030 Yayın yaptırır mı?

Beyler letgoda 700 liraya 1030 buldum oyun yayini yapmayi dusunuyorum yaptirir mi?
  8. MuratBalcı

İşlemci Alırken Dolandırıldım

Beyler hatırlayanınız vardı 1 - 2 gün önce işlemci önerisi için burada konu açmıştım. Burada yazılanlardan birisini uygun gördüm ve sahibinden.com dan arattım. Birisini buldum 370 yazmış ben bunun numarasını aldım direk whatsapptan yazdım sahibinden üyeliğim yok diye.. Konuştuk benim i3 e...
  9. MuratBalcı

DOLANDIRILDIM SANIRIM ACİL YARDIM

Beyler hatırlayanınız vardı 1 - 2 gün önce işlemci önerisi için burada konu açmıştım. Burada yazılanlardan birisini uygun gördüm ve sahibinden.com dan arattım. Birisini buldum 370 yazmış ben bunun numarasını aldım direk whatsapptan yazdım sahibinden üyeliğim yok diye.. Konuştuk benim i3 e...
  10. MuratBalcı

1155 Pin İşlemci Önerir Misiniz?

Beyler yayın yapmaya baslicam acil i7 bulamadım bi türlü cok pahalı 1000 lira butcem var 1155 pin olması lazım önerisi olan varsa soleyebilir mi? Sistemimi de yaziyim ona göre bisey soleyin. İ3 3220 islemci Gt730 ekran kartı 12 gb golden ram ddr3 120 gb ssd p8h61-m lx3 plus r2.0 Anakart...
  11. MuratBalcı

DDR4 ANAKARTA DDR3 RAM TAKILIR MI?

Beyler Selam Aleyküm . Ben sistemi yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum anakarttan başlasam diye düşündüm ama merak ediyorum DDR4 anakart alsam diğer ddr3 Ram'lerim ekran kartım vs uyar mı onları da yenileyene kadar kullanabilir miyim yani? Şuanki sistemim; p8h61-m lx3 plus r2.0 (Anakart)...
  12. MuratBalcı

Valo destek ekibi cözemedi YARDIM

Kardesler valoyu kurdum ancak iyun acilis ekraninda goruntu bozuk ve donuyor valorant destek ekibine yazdim 2 gunde bir cevap veriyorlar söyledikleri cozumlerin hicbiri ise yaramadi en son mesajima da daha fazla zahmet etmeyin silicem oyunu yazdim hala onuda gormediler. Resmini eklicem, bu...
  13. MuratBalcı

İslemci onerisinde bulunur musunuz?

Merhbalar kardesler. Oyun yayinlari yapmayi düsünuyorum gt730 ekran kartim 13 gb ram var i3 3220 islemci var islemcimi yukseltmek istiyorum suan yayin yapamiyorum donuyo kasiyo vs 1155 pin islemci onerisi alabilir miyim ikinci elde olabilir maks 700 - 800 lira butce ayirabilirim sizce hangi...
  14. MuratBalcı

Hangi işlemciyi almalıyım?

Arkadaşlar selam aleyküm. Yaklasık 700- 800 lira butcem var sıfır veya ikinci el hangi islemciyi onerebilirsiniz? Oyun yayıni yapmayi düşünüyorum tabi ağir oyunları kaldırcağını sanmıyorum da aklımda var zaten 1-2 oyun.. Suan asus p8h61 m lx3 plus r2 0 anakartım var Gt730 4 gb 128 ekran...
  15. MuratBalcı

Kargom Yanlış Adrese Verildi

Kardeşler selam aleyküm. N11 'den Ram sipariş ettim Mng kargoyla göndermişler bugün bana teslim edildiğine dair mesaj geldi ancak bana ürün flan gelmedi internetten baktığımda A**** A**** diye birisine vermişler ben bu durumda ne yapabilirim ? Kargoyu geri göndermek istiyorum artık kabul etmem...
  16. MuratBalcı

250 - 300 TL Ram Önerisi

Beyler 8 gb ddr3 ram alıcam fiyatlar çok yüksek 250 300 civarları bildiğiniz iş görür bi ram var mı?
  17. MuratBalcı

Valoranttan anlayan kardeşlerim bakabilirler mi?

Beyler Valorant kuruyorum giriş yapıyorum tam oyun açılacak görünecek ismi gir yazıyorya orada donuyor alt f4 yaparak cıkabiliyorum sadece bu arada pc dobmuyor mouse flan gayet normal hareket ediyor oyun donuyor sistemim mi yetersiz yoksa bu oyun mu aşırı dandik
  18. MuratBalcı

Ssd kasma sorununu çözer mi?

Zula oynuyorum ve OBS ile yayın açtığımda çok fazla kasıyor neredeyse oynanmıyor. Normalde 120 fps degerleri alıyorum oyundan GeForce Gt730 ekran kartım i3 3220 işlemcim 8 gb ramim var. Ssd takarsam bu kasmalara donmalara faydası olur mu? Yayın flan açmadığımda hiçbir donma kasma olmuyo bu arada
Geri