Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

OLED monitör tavsiyesi

Sistemi değişiyorum ve monitörüde yenileme planım var. Şuan halihazırda çift monitör kullanıyorum ve ikisinide satmayı düşünüyorum. Sistemim tahminen kafamda şekillendi şimdilik 5070 var ama ilerleyen zamanlarda 9080 XT gelince duruma göre ona upgrade etmeyi düşünüyorum işlemcimde 9800X3D...
  2. HuseyinBy01

İntel İ5 14600K ne kadar Fiyat Performans ?

Rehbere girmeden önce şunları demek istiyorum eleştiriye açık bir insanım ve önerilerinizi dikkate alıyorum. Peki ya neden AMD değilde İntel işlemci ile sistem tavsiyesi yapıyorum ? Sebepleri Sıralayalım; 1- F/P dengesinde gerçekten güzel bir işlemci 2-AMD yerine hala İntel işlemci almak...
  3. HuseyinBy01

Sessiz Klavye arıyorum

Aile halkı baya şikayetçi olduğu için geceleri kullanıma uygun sessiz bir klavye arıyorum bütçe olarak problem yok ama uçmak istemiyorum.
  4. HuseyinBy01

Hesabımdan habersiz para çekilmeye çalışıldı

Merhabalar sabah bana böyle bir mesaj geldi ve hesabımdan bu miktarda para benden habersiz çekilmeye çalışıldı ama bu ayki limitimi fullediğim için herhangi bir çekim yapılamadı. Benzer bir durumu yaşayan varmı ?
  5. HuseyinBy01

Laptopumu kaça satmalıyım ?

Acil para ihtiyacından dolayı laptopumu satıyorum. Hızlı gidecek bir fiyat arıyorum.
  6. HuseyinBy01

Setup için dekor ve tasarım tavsiyesi

Şuan oda böyle. Ekran kartı geçen hafta bozuldu geçiçi olarak tek monitörde rx 570 kullanıyorum hafta içi 5070 gelecek.(Ekranda morluk var monitör sağlam ekran kartı veya kablodan dolayı böyle olmalı tam sebebini bilmiyorum bilen yazabilir) Şuan sistemi değişmeye başladım. Sistemi değişirken...
  7. HuseyinBy01

Mac mini m4 için monitör tavsiyesi

İş amaçlı kullanım olacak renk doğruluğu yüksek bir monitör arıyorum bütçe olarak fazla çıkmak istemiyorum maksimum 15K civarı düşünüyorum. Bu bütçede UltraWide bir kaç model baktım ama istediğim gibi şeyleri pek bulamadım.
  8. HuseyinBy01

Yardım Ekran Kartım Arızalandı 🔥🔌

Ekran kartım arızalandı. 6700 XT Nitro+ kullanıyorum odada klima çalışıyor ve işlemci ağırlıklı bir oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti kulaklıktan ses geliyordu mikrofonda çalışıyordu sadece görüntü gitti. Kabloları kontrol ettim başka görüntü kablosuda takıp denedim yine görüntü...
  9. HuseyinBy01

7500F Undervolt İçin Yardım

Anakart Biostar B650MT İşlemci Fark Freezer X123 Bu soğutucu ile yükte bu değerleri görüyorum bundan dolayı Undervolt ayarı yapacam önceden yapan varsa yardımını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
  10. HuseyinBy01

25-30K civarı taksitli sistem tavsiyesi

Arkadaşım için Maks 30K civarında taksitlendirme ile alabileceğimiz bir sistem arıyorum 3 taksit bile yeterlidir. Hazır olarak olursa daha iyi olur sistem genel anlamda iş ve hikayeli oyunlarda kullanılacak 2K monitör ile kullanacak bundan dolayı 8 GB dan fazla vram barındıran bir ekran kartı...
  11. HuseyinBy01

🔥 Vatan Bilgisayar ve Diğer Teknoloji Devlerine Rekabet Kurumu'ndan Şok Ceza!

✅ Toplam Ceza Tutarı: 151 Milyon TL Rekabet Kurumu, teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren dev firmalara rekabete aykırı davranışları nedeniyle ciddi yaptırımlar uyguladı. Yapılan incelemeler sonucunda, bazı firmaların fiyat belirleme ve bilgi paylaşımı yoluyla rekabeti...
  12. HuseyinBy01

MODART 5060 Tİ F/P İddialı sistem 😂

Sistem Linki 👇 https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/modart-joker-v10-amd-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-7600-gaimward-geforce-rtx-5060ti-16gb-16gb-ddr5-512gb-m2-nvme-ssd Pek mantıklı değil ama alternatif olarak koyuyorum bunun yerine PERFEDGE 5A almak kesinlikle daha mantıklı 1 TB ssd 32 GB ram ve...
  13. HuseyinBy01

Vatan 30K 4070 12400F sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-b760m-rtx-4070-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr4-ram.html Merhabalar tanıdığım bir abiye bir sistem alacaz ve vatanda bu sisteme denk geldim. Fiyat olarak uygun geldi sizce mantıklımı yoksa başka güzel bir öneri varmıdır? İleride anakart sabit tutup güçlü...
  14. HuseyinBy01

Öneri Laptop için soğutuculu stand tavsiyesi

Merhabalar masaüstünden laptopa geçeceğim ve soğutuculu stand arıyorum aklımda bu tarz bir model var ama ne kadar iyi bilmiyorum laptop modeli olarak Gamegaraj Slayer 9955HX3D ve 5070 Tİ kartlı laptop ile kullanacağım. Halihazırda kullanan veya önerebileceğiniz başka modeller varsa duymak...
  15. HuseyinBy01

Bu tarz 9-12K BTU luk klimalar mantıklımıdır ?

Merhabalar ekte koyduğum tarzda 9000 ve 12000 BTU klimalar var tanesi 7.5K ya satılıyor küçük bir oda için klima arıyorum. Klimadan anlayan arkadaşlar bu modeller hakkında yorum yaparsa sevinirim. Tüketim maliyetleri hakkındada bilgi almak isterim.
  16. HuseyinBy01

Hepsiburada premium worldcard mantıklı mı?

Arkadaşlar merhabalar bu kart Hepsiburada üzerinde birçok üründe yüksek taksit imkanı sağlıyor ve belli oranda cashback veriyor ve yıllık aidat gibi bir şey ödeme zorunluluğum bulunmuyor. Sizce mantıklı bir kartmı Yapı Kredi altında hizmet veriyor. Eğer mantıklı değilse önümde kredi kartı almak...
  17. HuseyinBy01

Yardım Note 13 Pro+ wifi hız sorunu

Arkadaşlar merhabalar son 1 haftadır telefon ile wifiye bağlanınca hız problemi yaşıyorum 2 mbps üstünü göremiyorum. Evde olsun dışarıda cafede olsun modem veya ağ farketmeksizin sorun yaşıyorum. Mobil veride sorun yok sorunsuz şekilde 150 mbps hızlara kadar çıkabiliyorum. Acaba telefonun wifi...
  18. HuseyinBy01

Osu için grafik tablet önerisi

Soru başlıkta belirttiğim gibi Osu için grafik çizim tableti arıyorum mouse ile bir yere kadar gidiyor extreme zorlukta S almaya çalışıyorum ama mouse ile imkansız sayılır. Grafik tableti olarak pek bilgim yok araştırdığımda ise pek düzgün kaynak bulamadım bilen deneyimli arkadaşlar öneri ve...
  19. HuseyinBy01

Yeni Gelecek 9060 ve 9060 XT Öncesi Performans Beklentileriniz Nelerdir ?

Soru başlıktaki gibidir benim şahsi beklentim 9060 XT 7800XT den aşağı 7700XT den biraz yukarıda ortalama olarak RTX 4070 seviyesinde bir saf güce sahip olacağıdır 9060 içinse ortalama olarak 7700 XT ile çok benzer bir konumda performansa sahip olacağını düşünüyorum. Eğer bu soruyu RTX 5060 için...
  20. HuseyinBy01

5060/5060Tİ/9060/9060XT Sistem Toplamak İsteyenler için AM5 Parça Tavsiyeleri

Merhabalar forumda çok fazla bu kartlar ile sistem toplamak isteyen olduğunu ve ortada herkesin ulaşabileceği temiz ve güzel bir kaynak ihtiyacı olduğunu farkettim ve bundan dolayı önceden yaptığım 9070/9070XT parça tavsiyesi konumdaki gibi sizlere yine burada bu konuda parça tavsiyesi sunuyorum...
Geri