Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Data SIM kullanmak mantıklımı ?

merhabalar bulunduğum bölgede uzun süreli ve bir kaç ay sürecek bir altyapı çalışması var ve işim gereği internete ihtiyaç duyduğumdan dolayı alternatif ararken Data SIM diye bir olaya denk geldim. Gidip operatörden başvuru yapıp Data SIM alıyorum ve SIM kartını CPE Router olarak geçen bir...
  2. HuseyinBy01

Ofis Sandalyesi Öneri

Merhabalar günde ortalama 5-6 saat bilgisayarda vakit geçiriyorum ve mutfak sandalyesi yüzünden çok fazla sırt ağrısı çekiyorum bundan dolayı ergonomik ve fileli tasarımda bir ofis sandalyesi arıyorum. Bütçe olarak esnek bir bütçem var ama çokta uçmak istemem. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  3. HuseyinBy01

En uyguna uçak bileti nasıl bulunur ?

Herkese merhabalar normalde her bilet aldığımda ENUYGUN üzerinden alım yapıyorum. Ama artık dış hat uçuşları için daha uyguna getirme amacıyla farklı sitelerde araştırmaya başladım. Güncel olarak 2 hafta arayla git gel japonya bileti arıyorum ve geçenlerde Go To Gate üzerinden aşağı yukarı tam...
  4. HuseyinBy01

SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

8TB bir modül için hem fiyatı iyi hemde Gen5 kaliteli bir model şahsen Amazon veya Hepsiburada gibi 9 taksit sunsa çekebilirdim. https://www.itopya.com/samsung-9100-pro-8tb-gen5-nvme-m2-ssd-14800mb-okuma-13400mb-yazma_u31926
  5. HuseyinBy01

Güncel Olarak Taksitle Alınabilir AM5 Parça Tavsiyeleri (Giriş-Orta Segment)

Herkese merhabalar son zamanlarda artan ram ve ssd maliyetlerinden sonra güncel bir rehber içeriğe ihtiyaç olduğunu gördüm ve bu konuyu yapma kararı verdim. Güncel olarak alınabilir hazır sistem ve toplama kasa önerilerinde bulunacağım. Dipnot: düşük bütçede parça önerisi yapıyorum ve...
  6. HuseyinBy01

NextStar 55" Miniled 28.890 TL'ye alınır mı?

Geçen aya kıyasla fiyatı arttı ama genel olarak piyasada alabileceğim pekte bir model varmı bilmiyorum. Bütçe olarak 3 taksitte maks 30K 4 taksitte maks 35-40K çıkmayı düşünüyorum. Bu bütçede genel olarak ne alabilirim ? Genel olarak kasayı bağlayıp gamepad ile oyun oynamak ve Netflix&Amazon...
  7. HuseyinBy01

Rofth vexa essence oyuncu koltuğu alınır mı ?

Bu fiyata kalitesi nasıl tartışılır. Fiyat olarak baya uygun geldi dikkatimi çekti normalde ofis için normal ofis koltuğu bakıyordum ama kullanım açısından yine rahat bir kullanım sunacaksa fena olmaz dedim. Deneyimleyen veya bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. HuseyinBy01

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9060 XT 16GB 15999 TL (vade farksız 10 taksit)🔥🔥🔥

Çok iyi fiyata inmiş sepette 15999 TL oluyor. Üstelik çoğu karta 6 ve hepsiburada premium karta 10 taksit veriyor kart ihtiyacı olan kaçırmasın baya güzel inmiş. https://www.hepsiburada.com/sapphire-vga-amd-16gb-gddr6-rx9060xt-pulse-11350-03-20g-p-HBCV00008PBLYP
  9. HuseyinBy01

Sapphire Nitro+ B850M İnceleme

Herkese merhabalar geçen hafta forumda sapphire anakartlarla ilgili konu açmıştım ve kimsenin alıp deneyimlemediğini farkettim bende gördüğüm bazı yurtdışındaki içerik üreticilerinin incelemesi ve şuanki fiyatlandırma noktasında alıp inceleme kararı aldım. Umarım almayı düşünenler için yardımcı...
  10. HuseyinBy01

PlayStation5 pro alınır mı ?

Merhabalar son bir kaç aydır konsol ile oynamaya ve hikayeli oyunlar fazlaca kendimi kaptırdım ve şu aralar oynadığım ve ilerleyen zamanlarda oynamayı düşündüğüm çok fazla sony oyunu var. Oyunların hepsinin ortak noktasının playstation tarafında destekleniyor olması. Televizyonda 4K da oynayamı...
  11. HuseyinBy01

Sapphire Anakart Alınır mı ?

Hepsiburadada gezinirken sapphire marka anakartlar dikkatimi çekti. Bir arkadaşıma sistem topluyordum ve fiyat olarakta cezbetti. Önceden alan varmıdır veya iyice araştıran oldumu bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
  12. HuseyinBy01

MSI Pro B760-P II 5599 TL

Fiyatı gerçekten iyi DDR5 model birde 14600K ile sistem toplama niyeti olan konuma göz atıp fikir edinebilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-i5-14600k-ne-kadar-fiyat-performans.1161712 Ürün Linki
  13. HuseyinBy01

OLED monitör tavsiyesi

Sistemi değişiyorum ve monitörüde yenileme planım var. Şuan halihazırda çift monitör kullanıyorum ve ikisinide satmayı düşünüyorum. Sistemim tahminen kafamda şekillendi şimdilik 5070 var ama ilerleyen zamanlarda 9080 XT gelince duruma göre ona upgrade etmeyi düşünüyorum işlemcimde 9800X3D...
  14. HuseyinBy01

İntel İ5 14600K ne kadar Fiyat Performans ?

Rehbere girmeden önce şunları demek istiyorum eleştiriye açık bir insanım ve önerilerinizi dikkate alıyorum. Peki ya neden AMD değilde İntel işlemci ile sistem tavsiyesi yapıyorum ? Sebepleri Sıralayalım; 1- F/P dengesinde gerçekten güzel bir işlemci 2-AMD yerine hala İntel işlemci almak...
  15. HuseyinBy01

Sessiz Klavye arıyorum

Aile halkı baya şikayetçi olduğu için geceleri kullanıma uygun sessiz bir klavye arıyorum bütçe olarak problem yok ama uçmak istemiyorum.
  16. HuseyinBy01

Hesabımdan habersiz para çekilmeye çalışıldı

Merhabalar sabah bana böyle bir mesaj geldi ve hesabımdan bu miktarda para benden habersiz çekilmeye çalışıldı ama bu ayki limitimi fullediğim için herhangi bir çekim yapılamadı. Benzer bir durumu yaşayan varmı ?
  17. HuseyinBy01

Laptopumu kaça satmalıyım ?

Acil para ihtiyacından dolayı laptopumu satıyorum. Hızlı gidecek bir fiyat arıyorum.
  18. HuseyinBy01

Setup için dekor ve tasarım tavsiyesi

Şuan oda böyle. Ekran kartı geçen hafta bozuldu geçiçi olarak tek monitörde rx 570 kullanıyorum hafta içi 5070 gelecek.(Ekranda morluk var monitör sağlam ekran kartı veya kablodan dolayı böyle olmalı tam sebebini bilmiyorum bilen yazabilir) Şuan sistemi değişmeye başladım. Sistemi değişirken...
  19. HuseyinBy01

Mac mini m4 için monitör tavsiyesi

İş amaçlı kullanım olacak renk doğruluğu yüksek bir monitör arıyorum bütçe olarak fazla çıkmak istemiyorum maksimum 15K civarı düşünüyorum. Bu bütçede UltraWide bir kaç model baktım ama istediğim gibi şeyleri pek bulamadım.
  20. HuseyinBy01

Yardım Ekran Kartım Arızalandı 🔥🔌

Ekran kartım arızalandı. 6700 XT Nitro+ kullanıyorum odada klima çalışıyor ve işlemci ağırlıklı bir oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti kulaklıktan ses geliyordu mikrofonda çalışıyordu sadece görüntü gitti. Kabloları kontrol ettim başka görüntü kablosuda takıp denedim yine görüntü...
Geri