Arama sonuçları: *

• Users: WörWind
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Devlet okulunun belirlediği kitap parası normal mi

12. Sınıfım devlet okulunda okuyorum 19k kitap parası belirlemişler. İçinde okulda yapacakları denemeler dahil. Baştan söyleyeyim bilmedigimden soruyorum belkide fiyatlar normaldir. Şöyle bir sıkıntı var ama mesela gidip kitapları ayrı ayrı alıp sadece deneme parasını ödettirmiyorlar. her şey...
  2. W

1000 TL kulak ici bluetooth kulaklik onerisi

1K civari butce de kulak ici bluetooth kulaklik ariyorum. Simdiden tesekkur ederim.
  3. W

30000-35000 TL sistem onerisi

Bir arkadasim icin sistem bakiyoruz, Nvidia ekran kartli olmasi lazim. Benim aklimda 5060 TI DDR5 sistemler var ama tam olarak hangi sistemin daha iyi olacagina karar veremedim...
  4. W

30-35K civarı sistem önerisi

Nvidia ekran kartlı bir sistem bakıyoruz. Bütçe 30 35k şimdiden teşekkürler
  5. W

Forma bahcesi guvenilir mi

Istedigim bi formayi bu sitede gordum daha once alisveris yapan var mi guvenilir? https://formabahcesi.com/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAae8wg7Swm-Gzb4zUzHtHF1dSJ-jxz8KVfO5IDNuoXAn1J7UNZh9HXR0zM3w7A_aem_X2xS4dDPqLE6mwedpJFjgQ
  6. W

8K civari 2k monitor onerisi

8K civarinda 2k monitor ariyoruz mumkunse IPS panel. Ayrica 5060ti 16gb ekran kartiyla kullanacagiz ben ondan dolayi 2k bir monitor dusunuyorum ama bu kartin hakki 1080 mi 2k mi emin olamadim.
  7. W

Sergeant 7A – RTX5060Ti alinir mi

40K civari butcemiz var Nvidia ekran kartli bir sistem baktigimiz icin bu fiyat bandinda https://www.gamegaraj.com/urun/sergeant-7a-rtx5060ti/ bu sistemi bulduk. Ozellestirilmis sekilde son hali boyle. Sizce SSD iyi mi yoksa farkli bir sey secilebilir mi? Ayrica islemci sogutucu olarakta...
  8. W

40-45K hazir sistem veya toplama sistem onerisi

DDR5, Nvidia ekran kartli, 40-45 bandindaki onerilerinizi bekliyorum
  9. W

Pttden gelen mesaj gerçekmi

Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
  10. W

Hangi laptop modelini tercih etmeliyim?

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-slim-3-16iah8-83es003qtr-i5-12450h-16-gb-1-tb-ssd-uhd-graphics-16-wuxga-notebook-fiyati,857894116.html...
  11. W

Gündelik kullanım için 20-25K laptop önerisi

Herkese iyi forumlar, gündelik kullanım amaçlı 20-25K bandında laptop arıyoruz. Mümkünse Mediamarkt, Vatan, Teknosa tarzı yerlerden olursa daha iyi olur. Kendime alıcak olsam bu sitelerden almam ama bir tanıdığımız için bakıyoruz. Şart değil ama mümkünse o sitelerden olursa iyi olur hatta örnek...
  12. W

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

Arkadaslar Boom.giyim diye bir sayfadan siparis verdik ve biraz goz gezdirince aslinda sayfanin dolandirici oldugunu baska bir siteden "Musteri Memnuniyeti" kismini kopyaladigini ogrendik. Kargo halen daha elimize ulasmadi simdi ben kargoyu hic teslim almayip subeye baska bir vakitte gidip iade...
  13. W

GTA 5 saving failed hatasi

Bugun rockstarı guncelledikten sonra oyuna biseyler olmaya basladi onlinea giremedim bir süre. Genel olaral verdigi hatalar rockstarla ilgili ama onları atlattim bir sekil onlinea girebildim. Simdide sol altta "saving failed unable to connect to the Rockstar game services" hatası veriyor. Cozumu...
  14. W

İnce telli saçlar için mat wax önerisi

Bütçeyi net olarak belirlemedim internete mat wax yazdım ortalama 400 500 falan herhalde ondan dolayı bütçeyi aşağı yukarda bu civarda diyebilirim. Saçlarım ince telli eger öneriniz varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
  15. W

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin. Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey...
  16. W

Lol tft karti ya da arcane karti alinir mi

1-2 senedir oyunu oynamiyorum hesapta 1200 kusur rp varmis acikcasi pek oynayacagimi da dusunmuyorum tft haric ama diyelim ki ben bu kartlardan birini aldim gunde kac mac atmam gerekir ortalama? ben tft kartini almayi daha mantikli buluyorum kendi acimdan cunku normal oyunu oynayacagimi...
  17. W

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat...
  18. W

RX 6600 driver onerisi

Allah kahretmesinki bi tane oyun icin driver yukseltmem gerekiyordu sirf su beceriksiz amd ile ugrasmamak icin aylardir surum yukseltmiyordum dune kadar. Her neyse su an 24.9.1 surumundeyim brawlhalla da bile (oyun max 60 fps destekliyor) 60 FPS sabit aliyorum ama oyun 30 FPS gibi. Hz de falan...
  19. W

S22 Kullananlar bakabilirler mi

Sorum s22 kullananlara, ekran suresini ss atabilir misiniz rica etsem. Hangi uygulamalarda oldugu gozukurse cok iyi olur benim icin. Illa ss atmaniza gerek yok bu arada kapali ve acik kaldigi surelerde kullandiginiz uygulamalari yazarak ekran suresini yazabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim...
  20. W

15-20K telefon onerisi

15-20k bandinda telefon ariyorum. Gundelik kullanim benim icin on planda. Agir oyunlar oynayacagimi dusunmuyorum maksimum clash royale vb oynarim, instagram vb gibi platformlarda akici sekilde video oynatip gezinmeme yardimci olmasi yeterli olur. Batarya benim icin en onemli kriterlerden biri...
Geri