Arama sonuçları: *

• Users: MertE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

8 GB Ram taktım bilgisayarda gözükmüyor

4 4 8 GB vardı 4 ün birini çıkarıp 8 taktım ama 4 gb gözüküyor
  2. M

Pc kapanıyor ve macun işe yaramadı?

Cumartesi günü oyun oynarken kapandı ısınmadan diye düşündüm macun sürdüm dün akşam gayet güzeldi bu gün açılırken kapanıyor acil yardım
  3. M

Pc kapanıyor nabıcam?

Cumartesi akşamı pc durup dururken kapandı sonra açtım gene kapandı bende ısınmadan diye düşündüm termal macun sürdüm dün akşam gayet güzel bir şekilde çalıştı ama az önce gene açmayı denedim ama artık daha açılırken kapanıyor
  4. M

M.2 SSD yükseltilirmi

Sistemim de 512 gb m2 ssd kullansam ileri zamanda 1 tb çıkarabilirmiyim
  5. M

gaming dizüstü bilgisayar önerir misiniz?

gaming disüstü bilgisayar önerir misiniz? (note book ve mac book olmasın)
  6. M

gaming dizüstü bilgisayar önerisi

normalde masa üstü pc toplayacaktım ama sonradan okulumdan dolayı laptop almaya karar verdim bana dizüstü önerirmisniz (note book mac book)olmassa iyi olur
  7. M

İleriye dönük bir sistem

ileriye dönük bir sistem olarak düşündüm sizin önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz
  8. M

14 bin TL sistem önerisi monitör dahil

Oyun yayını yapıcam twitch dlive gibi platformlarda
  9. M

Yayın ve oyun odaklı sistem

Twitch dlive gibi platformlarda oyun yayını yapıcam 14 bin TL bütçem var sistem önerir misiniz?
  10. M

Yayın ve oyun odaklı

Twitch dlive gibi platformlarda oyun yayını yapıcam 14 bin TL bütçem sistem önerir misiniz? monitör dahil
  11. M

Yurt dışında ekran kartı fiyatları

Zecmarket.com diye bir site buldum MSI GEFORCE RTX 3090 (2.699) dolar adamların bir aylık maaşı bizim türkiyede askeri ücretli biri 3090 için 12 ay çalışıyor bu nedir isteyenler bakabilir
  12. M

Bu sisteme nasıl bir ekran kartı yakışır

Sizce nasıl bir ekran kartı yakışır
  13. M

Hocam bune ya ekonomi iyice battı

hydro bronze 4. 999 TL idi silver ise 7300 Dü bune aga yaa
  14. M

Ryzen 3 mü 5 mi veya intelmi yayıncılık yapıcam

Twitch yayınları yapıcam 6000 TL bütçem var ve işlemci seçemedim yardımcı olurmusunu
  15. M

Arkadaşlar benim 6000 TL bütçe var bana ryzen 7 li bir sistem önerirsmisiniz

6000 TL bütçem var ve masa üstü pc toplicam bana ryzen 7 li sistem önerir misiniz?
Geri