Arama sonuçları: *

• Users: Hzhyperion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hzhyperion

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu arıyorum xdrive a baktım stokları yok dün hawk'ın koltuğu paylaşıldı iş yapar mı yorumlarınızı bekliyorum https://www.hawkchair.com/urun/1907-fenerbahce-espor-edition-oyuncu-koltugu Önerebileceğiniz ürünleri bekliyorum
  2. Hzhyperion

Oyuncu Koltuğu Önerisi

https://www.itopya.com/rampage-kl-r7-grand-series-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu/ arkadaşlar oyuncu koltuğu almak istiyorum bir kaç ürün baktım linkteki koltuk daha iyi geldi sizce nasıl yada önerebileceğiniz başka koltuk var mı
  3. Hzhyperion

HDMI to VGA Dönüştürücü

Arkadaşlar Merhaba Çift Monitör Kullanmak İstiyorum Monitör VGA Girişli Ekran Kartım HDMI Bunlara Uygun Sorun Çıkartmıyacak Dönüştürücü Önerir misiniz?
  4. Hzhyperion

Ekran kartım için sistem tavsiyesi

Arkadaşlar rx570 pulse 8gb ekran kartı kullanıyorum işlemci olarak r5 3600x düşündüm ama görüşlerinize açığım bu parçalara uygun neler kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  5. Hzhyperion

Boot device hatası

Arkadaslar dükkanın bilgisayarı patladı böyle yazıyor elektrikler gitti geldi nasıl çözülecek yardım eder misiniz
  6. Hzhyperion

PSU Sistemimi kaldırır mı

Arkadaşlar sisteme rx 570 8gb pulse aldım elimde aerocool cylon 500W 80+ psu var ihtiyacımı karşılar mı değiştirmem mi gerek
  7. Hzhyperion

Hangi panel monitör almalıyım

Arkadaşlar tuf gaming vg24vq almaya karar verdim ama piyasada bulamadım bu ürün va panel araştırdığımda tuf gaming vg249q buldum bu ıps panel aralarında ne gibi fark vardır alınır mı yardımcı olur musunuz
  8. Hzhyperion

Technopat'ın Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar qp bilişimden technopatin topladığı 5700 xt li sitstem vardı ben bunu biraz yükselttim ne kadar doğru yada yanlış olmuş yardımcı olur musunuz İşlemci: R5 3600X Anakart: MSI X570-A PRO Ekran Kartı: MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) M.2 SSD...
  9. Hzhyperion

Sistem Toplama Tavsiyesi

Arkadaşlar sistem toplamaya karar verdim ekran kartı olarak msı rx 5700 xt gaming x düşündüm işlemci ise r5 3600x var aklımda kalan parçalara karar vermedim yardımcı olur musunuz
  10. Hzhyperion

Hangi ekran kartını almalıyım

Arkadaşlar konu açmıştım tavsiyeleri aldım araştırdım ve Sapphire rx570 almaya karar verdim. Pulse modelini 1400 tl civarında gördüm nitro modelini ise en ucuz 1750 ye buldum aralarında çok fark varmıdır nitro bu farka değer mi
  11. Hzhyperion

Sistemim için erkan kartı tavsiyesi

Arkadaşlar bu sisteme en baba hangi ekran kartını takabilirim işlemci: i5-3330 anakart: asus p8h61-m le ram:4+4 (8gb)ddr3 psu: Aerocool Cylon 500W 80+ Bronze
  12. Hzhyperion

Gamepower Ogre Yazılım Cihazı Algılamıyor

Arkadaşlar ürünü aldım yazılımı indirdim ama cihazı görmüyor ne yapmam lazım
  13. Hzhyperion

Zocco'dan Rival 300S Aldım Memnun Değilim

Arkadaşlar ürünü n11 de hepsiburada da gördüm aynı mağaza satıyor ürünü ancak n11 falan fark koyduğu için mağazanın kendısınden zoccoshoptan aldım daha uygundu ve mouse pad verıyordu yanında ancak tuşlar ve tekerleği 10 liralık internet cafe mouse gibi ses çıkarıyor replika falan olmasın orjinal...
Geri