Arama sonuçları: *

• Users: Gökalp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Pc yi komple söktüm geri taktım açılmadı

Tüm bileşenleri söktüm geri taktım ama hiçbirşekilde psu güç vermiyor en basitinde fanlar psuya bağlı direk onlar bile çalışmıyor hafif bir elektrik sesi geliyor ama sorun nedir
  2. G

Yardım Sıvı soğutucu rgbsi yanmıyor

Anakartım Msi mag b550 gaming plus Yeni sıvı soğutucu aldım Mag core luquid v2 taktım bütün kabloları anakartdaki rainbow yazan 3 pinlik yerede taktım rgbsi yanmıyor
  3. G

Çözüldü✓ Sıvı soğutma taktıktan sonra pc çalışmadı

Merhaba Yeni sıvı soğutma taktım ve bilgisayarı çalışıtrdım bilgisayar çalıştı baktım soğutma çalışmadı bende kapadım kabloları kontrol ettim ve ondan sonra birdaha açılmadı bilgisayar
  4. G

Mavi Ekran Yardım lazım Monitörüm piksel piksel oldu

Bilgisayarı açtığımda Ana monitörüm olan Asus Rog 360hz böyle piksel piksel ama yan monitörüm düzgün ve düne kadar böye bisey yoktu dp kablosuylada alakası yok monitöre playstation bağlayınca böyle olmadı düsünüyorumki sorun bilgisayarda yardım ederseniz sevinirim
  5. G

Bırıyle telefonda konusurken baskası aradıgında ses gıdıyor

Merhaba İphone 14 pro max kullanıyorum Turkcell altyapısındayım Arkadaşımla konusurken baskası aradıgında ve arkadasımı bekletip diğer aramayı actıgımda ses gelmıyor ve gıtmıyor eskıden boyle bır sorun yoktu yenı basladı ınternette hıc cozum bulamadım bır fıkrı olan varmıdır acaba tesekkur ederım
  6. G

Tiktokda uygulama içi bildirimler gözükmüyor

Merhaba tiktokda biri tekrar paylaşımlarımı beğendiğinde gelen kutusunda 1 bildirim gözüküyor ama orayı açtığımda o 1 bildirimin ney olduğunu göremiyorum eskiden çalışırdı kimin benim tekrar paylaşımı beğendiğini yada biri benle aynı videoyu tekrar paylaşmış ise bildirimi gelirdi şuan gelmiyor...
  7. G

Discord şüpheli link

Bir sunucuda bir link atıldı link uzundu ve discord developer bla bla tarzı bi şey yazıyodu linke tıkladım bu arada mobildeyim tıklayınca hiç bir şey olmadı sadece sanki bi şey açılıp kapandı ve adam ben bastıktan hemen sonra mesajı sildi ayrıca atan kişinin profilinde kredi kartı hırsızı...
  8. G

Dönüştürücü ile 144 hz alınır mı?

Merhaba msi gt 1030 fanlı model kullanıyorum 144 hz monitör alcaktım fakat ekranda displayport girişi yoktu ben herhangi bir dönüştürücü ile 144 hz alabilirmiyim
  9. G

Steelseries artics 9 game in game out

Merhaba geçenlerde steelseries artics 9 wireless oyuncu kulaklığını aldım ama bundleın üzerinde game in game out diye 3mm lik girişler vardır bunlar nedir acaba ayrıca kulaklığın üzerindeki jak girişini telefona bağladım çalışmadı
Geri