Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Corsair hs80 max cızırtı sorunu

arkadaşlar h80 max aldım 12 gündür hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyordum lakin bugün oyun oynarken veya video felan izlerken böyle ses sanki parazitleniyor gibi ses değişiyor baya bu sorunu yaşayan var mı yardımcı olacabilecek icue yazılımı kurulu kulaklık güncel ayrıca realtek audio onu da...
  2. S

Corshair hs80 max alınır mı

arkadaşlar hs 80 max almayı düşünüyorum gaming gen de iyzico ile 6200 tl ye geliyor bu bütçede alınır mı. kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum
  3. S

Çözüldü✓ Ekran kartımın sıcaklığı doğru gözükmüyor

Arkadaşlar kısa bir zaman önce win 10 kullanıyordum hiç bir sıkıntı yoktu. win 11 geçtikten sonra ekran kartı sıcaklığım doğru gözükmemeye başladı. boştayken 50 derecede çalışan kartım şimdi 22 derecede bu kesinlikle doğru değil. yük altına girdiği zamanda artmıyor sıcaklık. ancak bilgisayarı...
  4. S

YARDIM Asus rog pelta cızırtı sorunu

Arkadaşlar 1 ay önce rog pelta aldım. Son iki haftadır kulaklıkta özellikle oyunlarda cs2 vb. Çok ciddi seste bozulmalar ani patlamalar ve bir anda ses gidip gelmesi oluyor. servise yazdım ses kaydı at dediler bandicam ile ses kaydı aldım lakin benim duyduğum kadar net duyulmuyor. frekans testi...
  5. S

ASUS ROG PELTA ALINIR MI

Arkadaşlar bütçem ortalama 6000 tl kablosuz işimi her anlamda görebilecek kulaklık arıyorum karşıma bu kulaklık çıktı. daha yeni çıkmış galiba çok fazla yorum yok kullanan arkadaşlar yardımcı olurmu...
  6. S

Hawk 90x40 mouse pad 400 tl alınır mı ?

https://www.hawkchair.com/kategori/hawk-mousepad
  7. S

KASA FANI ÖNERİSİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Arkadaşlar kasamın fanları bozulmaya başladı kasa fanı önerisi istiyorum 120 mm 6 tane olacak şekilde lakin şöyle bir sıkıntım var anakartım da 3 pinli argb girişi yok kasamda da yenil nesil bir kontrolcü yok nasıl yapıcam fan ile birlikte kontrolcü de mi almalıyım yoksa kasa mı alıyım direk...
  8. S

E yooso z87 kaç pinli switch kullanıyor ?

e yooso z87 kaç pinli switch kullanıyor acaba ben bir tane switch söktüm baktım 2 pinli gibi galiba pek anlamadım. sökerken bir switch kırdım yanlışlıkla onun içinde önerebileceğiniz switch var mı buna uygun olacak. birde bu klavyede galiba aydınlatma switch de değil anakarta gömülü gibi ben...
  9. S

EKRAN KARTIM 75 DERECE OLUYOR YARDIM EDİN

gigabyte 3060ti eagle ekran kartım var oyunlarda yeni yeni 75 76 dereceleri görmeye başladı. kasanın camını çıkarttığımda 70 derecelere düşüyor. kasam powerboost x58 rgb modeli kasada 3 tane hava girişi 3 tane hava çıkışı için fan var ona rağmen bu sıcaklıkları görüyorum ne yapmalıyım sizce yeni...
  10. S

4070 SUPER RYZEN 5 7500 F 39,999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar fiyatı piyasaya göre nasıl bilmiyorum ama paylaşmak istedim
  11. S

2500 TL KULAKLIK ÖNERİSİ ?

Arkadaşalr elimde corshair hs50 pro kulaklık var değiştirmek istiyorum bütçem 2500 tl kablolu veya koblosuz olması farketmez fps oyunları da oyunyorum ona göre önerirseniz memnun olurum.
  12. S

ROG STRIX GO 2.4 KULAKLIK ALINIR MI ?

Arkadaşlar kulaklığımı değiştirmek istiyorum kablosuz bir kulaklık arıyorum sizce bu kulaklık alınır mı bir sıkıntı yaşar mıyım arada bir fps oyunları da oynuyorum bir sıkıntı çıkarır mı. https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915
  13. S

EKRAN KARTI TUTUCU LAZIM MI ?

arkadaşlar 3060 ti ekran kartım var bugün kasanın tozunu alırken sanki biraz aşağıya doğru eğilmiş gibi gördüm. sizce aparat gerekli mi? https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-ti-eagle-oc-d6x-8gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti_u22752#bYorum
  14. S

İşlemci Değişikliği Sonrası Bir İşlem Gerekir mi ?

Arkadaşlar sistemimde i3 12100f işlemcim var onu i5 12400f ile değiştireceğim işlemci değiştirdikten sonra başka bir işlem gerekiyor mu yoksa başka bir şey gerekli mi ?
  15. S

Kule tipi soğutma PC ile uyumlu mu

https://www.gelbura.com/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting-pd-TET18588414677 Arkadaşlar bu hava soğutmayı almayı düşünüyorum acaba kasam ve anakart ile uyumlu mu dur. Kasa...
  16. S

240 MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Arkadaşlar 240 mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz soğutmanın fanlarının rgb ışıkları kontrol edilebilirse güzel olur. İşlemcim fazla güçlü değil biliyorum ama ilerde değiştireceğim o yüzden şimdiden hazırlık yapmak istedim. Bütçem en fazla 3500 olur gibi. SİSTEMİM - Gigabyte 3060ti - İntel...
  17. S

PSU kendimiz takabilir miyiz ?

Arkadaşlar yeni bir PSU aldım sizce kablolama kolay mıdır yapabilir miyim. Yoksa hiç uğraşmayıp bir bilgisayarcı ya mı götüreyim
  18. S

MSİ MPG A650BN 650W PSU ALINIR MI?

ARKADAŞLAR BENDE POWERBOOST PSU VAR ONUN YERİNE MSİ MPG A650BN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VATANDAN ALACAM KARGOYLA UĞRAŞMAMAK İÇİN SİZCE BU İKİ PSU NUN ÇIKIŞLARI AYNI MIDIR SIKINTI YARATIRMI
  19. S

650W güç kaynağı önerisi

650 W güç kaynağı önerisi istiyorum bütçem maks 2500 TL yeni bir PC aldım ama içinde powerboost güç kaynağı var ona güvenmek istemiyorum o yüzden yeni bir PSU alacağım önerilerinizi bekliyorum. Birde aldığım güç kaynağının çıkışları ile bendeki aynı olurmu sorun çıkar mı
  20. S

Çözüldü✓ Gami̇ng Laptopumu Kaça İlana Koymaliyim ?

Monster abra A5 v16.5.2 Gtx1650 4gb ekran kartı Intel core İ5 10200h 4.1 GHz işlemci 16 GB 2933 MHz ddr4 ram 500 gb crucial M2 ssd 2230 MB/s okuma 940mb/s yazma Ekran 15.6 inç 144 Hz ips mat LED ekran RGB tek bölgeli klavye aydınlatması Windows 10 64 bit içinde kurulu Bilgisayar 2021 yılında...
Geri