Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

Hepsiburada extra vergi çıkar mı

https://www.hepsiburada.com/talent-dc-12-60-v-40a-pwm-firca-motoru-hiz-kontrol-cihazi-cw-ccw-tersinir-anahtar-x1040-ileri-geri-donus-kontrolu-ve-durdurma-yurt-disindan-pm-HBC00005IGHM4 Hepisburadadan bu ürünü almak istiyorum ama ürün yurt dışından kargolanacak. Gümrükte extra vergi çıkar mı...
  2. selamlargençler

AIRPODS PRO 2.NESİL ZP/A

Merhabalar 2. el airpods alacağım ama aklıma takılan bir durum var bilen varsa yardımcı olanlara teşekkür ediyorum şimdiden. Ürünün kutu ve faturası var. Kutu ve fatura üzerindeki imei numaraları uyuşuyor. Apple sitesinden imei kontrol ettiğimde de her şey uyuşuyor fatura ile ürün alınma...
  3. selamlargençler

13 PRO MAX vs 14 PRO

Selamlar . YD Telefon alacağım ama ikisi arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Kamera performansı olarak 14 pro ne kadar daha üstündür? NOT: 14 pro max almaya karar verdim :d Yeni soru: Almak için 1 hafta beklenir mi hemen alayım mı? İphone 15 çıkıyor ya fiyat ne olur?
  4. selamlargençler

Geveyli Iphone 13 Pro Max alınır mı?

Arkadaşlar selamlar. Telefon bakıyorum da bu gevey hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de 2 sorum var Geveyli olarak kullanmak, kullanım açısından fark oluşturuyor mu ? Telefon kayıtlı olmadığı için yine yılda 8 ay kullanma hakkı var değil mi? lütfen 60k verip orijinal TR al falan demeyin param...
  5. selamlargençler

1600 TL kulaklık önerisi

Selamlar. Kardeşim headset tarzı kulak üstü kulaklık almak istiyor. Gaming tarzında.. Bu fiyata hangi kulaklıkları öneririsiniz?
  6. selamlargençler

YD TELEFON SİM KART TAKILMIŞ MI?

Merhabalar, 2. el YD telefon alacağım ama sim kart takılmış mı takılmamış mı öğrenebileceğim bir yol var mı acaba?
  7. selamlargençler

(F1) S Sport vs Tivibu spor

Arkadaşlar F1 izlemek için yıllık abonelik alacağım. 1 saat önce S Sports aboneliği yaptım ama çözünürlük gerçekten berbattı anında iade ettim. Acaba tivibu aboneliği yapsam mı orada kalite durumu nedir bilen varsa aydınlatabilir mi? Ne yapayım sizce?
  8. selamlargençler

100 MBit F/P internet

Selamlar. Millenicom kullanıcısıyım ve taahhütüm bulunmamakta. 100 Mbit internet olarak hangi ISS en mantıklı sizce?
  9. selamlargençler

Yurt Dişi Telefon Alinir Mi Nelere Di̇kkat Edi̇lmeli̇

Selamlar. Arkadaşlar yurt dışı teledon almayı düşünüyorum. Örnek verilirse Samsung S20 FE veya Xiaomi modelleri olabilir. İphone düşünmüyorum. Bu telefonları yurt dışı almak mantıklı mı ? Yurt dışı ikinci el alırken extra dikkat edilmesi gereken bir şey var mıdır? Böyle bir tecrübesi olanlar...
  10. selamlargençler

C sürücüsünde yer açmama rağmen yer yok hatası?

Xbox game pass ten oyun kaldırdım. C sürücüsüne yüklüydü ama 50 GB lık oyunu silmeme rağmen ve oyunun dosyaları sürücüden kalkmasına rağmen hala yer yok gözüküyor? Nasıl düzeltebilirim
  11. selamlargençler

Haylou Saat Sifirlanmiyor Ve Bağlanmiyor.

MARKA: HAYLOU SOLAR LS05 Saatin ekranında sorun yok ama saati hiçbir şekilde sıfırlayamıyorum. Arayüzde kapatma ve sıfırlama seçenekleri var. Sıfırlamaya tıklayınca onaylıypr musunuz diyor onaylamaya basınca başa dönüyor. Haylou telefon uygulamalarına bluetooth ile bağlamaya çalışınca da saati...
  12. selamlargençler

BU VİRÜS MÜDÜR ACABA?

Oyunçevirinin kendi sitesinden MEtro 2033 için altyazı indirdim. RAR dosyasını açmadan virüs totalde tarama yaptım sonuç böyle... Virüs bulaşmış mıdır? Bu virüs müdür? @MeynnZenith @Letrion
  13. selamlargençler

METRO LAST LİGHT REDUX vs 2033

Selamlar. Metro serisine başlamak istiyorum. Sahip olduğum 2 oyunu başlığa yazdım. Oynayanınız varsa birkaç sorum var 1) Last light ve last light redux arasındaki fark nedir? 2) İki oyun birbiriyle alakalı mı? Alaklı ise hangisi ilk oynanmalı 3) Oynamaya değer mi? 4) Epic games sürümlerine...
  14. selamlargençler

F1 izlemek için tivibu vs S sport+

F1 yarışları dsmart dan kalktı. Sadece F1 izlemek için nasıl bir yol izlemem gerekir. PC den izleyeceğim televizyondan değil Bildiğim kadarıyla tivibu spor paketi yıllık 134 TL S Sport+ yıllık paket 200 TL Bu ikisinin birbirine avantajı nedir? Hangisi tercih edilmeli? Başka önerisi olan varsa...
  15. selamlargençler

Max 5000 Tl telefon önerisi

Selamlar. Maksimum bütçe 5000 Tl. Bu fiyata Xiaomi redmi note 9S den daha iyi telefon var mıdır anneme yeni telefon alacağım
  16. selamlargençler

Fan'dan gelen ses ( ses ekledim )

Bu ses kasanın ön fanından geliyor ve iç taraftan fanın ortasına bastırınca ses kesiliyor. Bırakınca tekrar başlıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim. Kurbağa vıraklamasına benziyor https://voca.ro/1hUGskZkfJ8p
  17. selamlargençler

Bu virüsü kaspersky silemiyor (resim ekledim)

Arkadaşlar malwarebytes bu virüsü görmüyor ve kaspersky da silemiyor sabahtan beri silmeye çalışıyor ama tık yok. Ne yapabilirim. Bir de virüsten korktuğum için format attım zaten tekrar format atmam gerek mi sizce;? 1656202296 Kaspersky virüsü silemeyince ben de taramayı durdurup klasörü...
  18. selamlargençler

SİSTEM FORMAT HAKKINDA BİRKAÇ KRİTİK SORU

Merhaba. Pc ye format atmam gerekiyor ciddi bir virüs saldırısı geçirdim ve verilerim çalındı her neyse. Sorularım şöyle: 1- b450m plus II ile R5 5600X kullanıyorum ve bi mevzudan dolayı bios güncellemesi yapılması gerekiyordu bu ikilinin uyumlu çalışması için. Sistemi hazır aldığım için benim...
  19. selamlargençler

Bilgisayarımda virüs var

Pc de virüs var kaspersky ile tarama yaptığımda virüsü buluyor ama temizleme mümkün değil diyor. Ne yapabilirm? Google hesabımı ele geçirmeye çalışıyor sürekli
  20. selamlargençler

Bilgisayarımda virüs var uyarısı alıyorum?

Bilgisayarımda virüs var galiba ve kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Şimdi tekrar Google dan mail geldi windows aygıtında şüpheli yazılom ile hesabınıa girilmeye çalışıldı diye ama Windows aygıtı kapalıydı hatta. hiçbir şekilde virüs tespit edemedim UYARI: Biri...
Geri