Arama sonuçları: *

• Users: Jenosit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Scooter önerisi (50cc/125cc)

Öncelikle herkese iyi forumlar. Yuki Gelato 125 ile Arora freedom 125 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. Artı ve eksileriyle söyleyip yardımcı olursanız sevinirim. Motosiklet kullanmayı bilmediğim ve sigorta vs uğraşmak istemediğim icin fabrikasyon olarak Ruhsatta 50cc ama motoru...
  2. J

Yeni pc'de prime95 hatası

Yeni bilgisayar topladım. FurMark ve Prime95 (blend) de test yaptım fakat prime95 de hata alıyorum. Bu testi 7-8 saat çalıştırdım. Sonucunda resimde gösterdiğim hataları aldım. Sebebi ne olabilir? Sistemde OC yok. Tüm güncellemeleri yaptım. Sadece BİOS tan iGPU yu kapattım ve Precision Boost...
  3. J

B650 uyumlu ram tavsiyesi

https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b650-a-gaming-wifi.html Bu anakarta uyumlu ram bulamadım. Daha doğrusu 2 adet ram buldum fakat resmi sitelerinde QVL listelerine baktığımda listede yoklar. Acaba sorun yaşar mıyım? 1. Ram...
  4. J

Yardım Lian Li Uni Fan Sl İnfinity 120 - Asus aura sync ile calisir mi?

Arkadaslar baslikta belirttigim gibi bu fanlari almak istiyorum. L-connect uygulamasini kurmadan direk asus aura sync ile tum sistemimi senkronize calistirabiliyor muyum?
  5. J

Çözüldü✓ 75000 tl ye monitör dahil sistem önerisi?

Arkadaşlar iyi forumlar. 75000 tl bütçem var monitör dahil sistem topladım önerilerinizi bekliyorum. https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b550-f-gaming.html https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-7-5800x3d.html...
  6. J

Çift monitör yerine ultrawide alınır mı?

Herkese iyi forumlar. Yakin zamanda monitor alacagim ama kararsizim yardimlarinizi bekliyorum. İnternette arastirirken samsung odyssey neo g9 modelini gordum ve cok hosuma gitti. Kagit uzerinde hersey harika hersey istedigim gibi ama merak ettigim bir konu var. Ben hep cift monitor kullandim...
  7. J

Yeni PC mi? RTX3050 + Ryzen 7 5800x3D takviyesi mi?

Herkese iyi forumlar. 10-12 bin tl kadar bütçem var. Rtx 3050 ile amd ryzen 7 5800x3d almayı düşünüyorum. (tabi birde işlemciyi soğutmak için sıvı soğutma almam gerek o yüzden 3050 almak zorunda kalıyorum) Sizlere sorum bu paraya yeni bir kasa mı almalıyım yoksa mevcut kasamı yükseltmeli...
  8. J

Yardım Tek pompa-rezervuar kiti ile 2 radyatör kullanılır mı?

Arkadaşlar merhaba. Gamepower warcry kasam var ve Custom sıvı sogutma yapacağım. Bunun için Corsair XD5 pompa-rezervuar kitini alacağım. Döngüyü kurarken aklıma bir şey takıldı ve sormak istediğim soruyu adım adım yazmak istiyorum. 1- Pompa rezervuarından çıkan suyu işlemciye göndereceğim, 2-...
  9. J

Yardım 2. Monitörde küçük siyah pencere

Arkadaşlar bugun 2. Monitoru bağladım bilgisayara. Sorunum şu ki 2. Monitörde küçük siyah bir cizgi var. Ölü piksel degil. Mouse ile çizginin üzerine geldigimde ok işareti çıkıyor ve bu siyah çizgiyi bir klasör gibi büyütüp küçültebiliyorum istediğim yere taşıyabiliyorum. Ancak bu olay...
Geri