Arama sonuçları: *

• Users: Taha1625
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Taha1625

65 bin lira telefon, tablet önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Yakın zamanda İphone 16 Plus telefonumu satmaya karar verdim. Sebebim ise bu telefonun tüm fonksiyonlarını kullanmıyorum ve cidden yaptığım tüm işleri ortalama bir telefon ile halledebiliyor olmam. Bende telefonumu satıp yeni ortalama bir telefon ve bir tablet (klavye ve...
  2. Taha1625

Discord alternatifi Guilded'a nasıl kayıt olunur? Nasıl kullanılır? (Rehber)

Arkadaşlar iyi forumlar. Biliyorsunuz Discord platformu ülkemizde yasaklandı. alternatif olarak eski ve Discord'a benzemeyen alternatifler yerine Discord gibi veyahut daha iyi olan bir platform olan Guilded'a nasıl kayıt olunup kullanılacağını anlatacağım. Öncelikle Guilded'ı indirip veyahut...
  3. Taha1625

Bozuk Laptopu nereye satabilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde eski bir laptop var menteşeleri kırık tek sorunu diski yok. Acaba nereye satabilirim bursada?
  4. Taha1625

R5 5600 overclock önerisi

Arkadaşlar merhaba, işlemcime overclock yapmak istiyorum. Anakartım MSI B450M-A Pro Max. Yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı rtx 4060 Anakartmsi b450M-A Pro Max
  5. Taha1625

fanlarımı yazılım üzerinden kontrol edebilir miyim?

Arkadaşlar anakartım Msi B450m pro max. Kasamdaki fanlarımın ve sıvı soğutmamın rgb'si bulunmakta. Bunları acaba bir yazılım üzerinden kontrol etme şansım var mı? Sıvı soğutmam: darkflash dx 120 Fanlarım: darkflash c6 argb kasam: darkflash dlm21 anakartım:msi b450m pro max.
  6. Taha1625

2. pandemi ve virüs haberleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar, şu sıralar özellikle yurt dışı medyasında COVID'in hortladığına ve yeni varyantlarla beraber geri döndüğüne benzer şeyleri sıklıkla duymaya başladım. Eve kapanma oyuncular için iyi gibi olsa da yanında oldukça tatsızlıklar getiriyor. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
  7. Taha1625

RGB Controller önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda sistem topladım RTX4060 Palit Ryzen 5600 MSI B450A Pro Max vb. kasam dlm21 ve herhangi bir RGB yönetme tuşu vb yok eski kasamda vardı. En azından ışıkları kapatabileceğim bir şey lazım. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Controller vb alabilir miyim?
  8. Taha1625

DarkFlash DLM21 ile RGB kontrolü nasıl yapılır?

Arkadaşlar yeni topladığım kasada herhangi bir RGB kontrol tuşu veya kumandası bulunmuyor. Yazılım ile mi kontrol edeceğim?
  9. Taha1625

900 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar şu an kullandığım Rampage rm K6 stark beni 3 yıldır idare ediyor ve bir kez olsun sorun yaratmadı beni buralara kadar getirdi hala alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri olduğunu düşünüyorum. Yeni sistem alacağım için yeni de kulaklık almam gerektiğini düşünüyorum çünkü bayağı eskidi...
  10. Taha1625

Sistemim hakkında yardım

Arkadaşlar bu soruyu daha önce sormuştum fakat bir kaç değişiklik yaptım. Lütfen direkt olarak başka hazır sistemlerin linklerini atmayın. Öneri ve uyumsuz ve ya yanlış bir şey varsa düzeltirseniz sevinirim. Frisby FC-9320G Led Fanlı 600 W ATX Kasa MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX...
  11. Taha1625

Kasamda boşta duran kablo

Arkadaşlar kasamın rgb ışıkları epeydir yanmıyor gibi bir şey. Acaba bu kablonun olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi yardımcı olabilir misiniz?
  12. Taha1625

Topladığım sistem için destek.

Arkadaşlar merhabalar kendimce hoş bir bilgisayar topladım ve uyumsuzluk var mı diye pek bir kişiye sormadım. Lütfen ''Şu sistem daha güzel buna bak'' ''Bu fiyata daha iyisi şunlar var'' gibisinden yorumlar yerine direkt olarak yardımcı olursanız sevinirim. DarkFlash DK210 Graffiti 650 W ATX...
  13. Taha1625

Kasamda rgbler yanmıyor

Arkadaşlar kasamı ilk aldığım günden beri bu sorunu 2 3 kez yaşadım çözüm bakım ve yeni kablolama vb şeydi. şimdi satacağım için detaylı temizleme macun vb yaptım kasada hiç bir sorun yok ön panelde ışık yanıyor fakat fanlarda ışık yok. fanlar dönüyor. Marka xigmatek poseidon.
  14. Taha1625

Arka plan değiştiren uygulama yapmak istiyorum

böyle arkadaşlarımıza şaka tarzında onlara uygulama atıp o uygulamayı açtıklarında arka plan değişsin istiyorum bu tarz bir şeyi kodlamak için internetten herhangi bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Geri