Arama sonuçları: *

1. A

20k bütçe laptop önerisi

max 20k olması lazım sıfır alıcam okul için çok az da oyun oynamak istiyom ağır şeyler değil tabi
  2. A

Mavi Ekran Çeşitli farklı kodlarla mavi ekran alıyorum

Merhabalar yaklaşık 2 3 ay önce gaming genden bi sistem aldım geldiği gibi formatlamadan kullandım driverları vs güncelleyerek dumpları nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum ama drivea yükleyip linkini bırakacağım yazının sonunda Sıkıntı olduğunu düşündüğüm ilk şey bilgisayarım açılırken gelen...
  3. A

45k monitör dahil sistem ariyorum

monitorun cok da abarti olmasina gerek yok paramin buyuk kismini bilgisayara odaklamak istiyorum butce 45k hazir sistem de atabilirsiniz
  4. A

30-35k Sistem Önerisi

hem gaming hem render pc öneri istiyom toplama veya hazır olabilir
  5. A

45k civari laptop önerisi

bugün ailem beni avmye götürdü vatan mediamarkt teknosa falan her yere girdik baktık zaten laptop almak istemiyodum ama calisan arkadas bizi kaziklama hevesiyle soyledigim her seyi yalanladi ve laptoplari yuceltti bu yuzden laptop almak zorundayim bize bu modeli önerdi magazada 52kydi fiyati o...
  6. A

40k civari laptop önerisi

ne kadar laptopları sevmesem de ailemin üniye geçeceğim için laptop almam konusundaki israrina yenik dustum biraz oyun biraz da render gücüne ihtiyacım var bütçe 40k su soyle isinir bu boyle malzemesi kotu diye savasmadan sakin sakin laptoplarinizi onerin yalvaririm kafami daha cok...
  7. A

Çözüldü✓ Ailemi laptop yerine masaüstü almaya nası ikna ederim

Merhaba dostlar 2 haftadır falan piyasanın yatışmasıyla araştırma yapmaya başladım (çünküşuan bilgisayar alamazsam bidaha alamıycam büyük ihtimal) araştırıp gördüğüm üzere dizüstü ve masaüstü arasındaki fiyat farkı haricinde bütçe aralığımdaki çoğu dizüstünün de kusuru olması beni dizüstü...
  8. A

Uygulamaları kilitlemek için program

Arkadaşlar son zamanlarda fl stüdyoda çok fazla zaman geçiriyorum 4 5 ay kadar uğraşmamam gerekiyor silmeden giremeyeceğim bi hale getirmem lazım bunu sağlayacak bi program var mıdır
  9. A

i5 650 upgrade mi anakart üzerine yeni sistem mi?

Bugün upgrade konusunda ufak bi yardım alıcam. Aslında upgrade demek pek de doğru olmaz çünkü büyük ihtimalle bilgisayarı tamamen yenilemem gerekecek her neyse her şeyi başlıklar altına ayırıcam ki okumak daha kolay olsun Sistemim Cpu I5 650 Ram 2 tane 4gb 1600mhz DDR 3 markasını bilmiyom...
  10. A

Muzik için kulaklık önerisi

Müzikle uğraşıyorum beat yaparken her frekansı en azından ortalama bi düzeyde duyabileceğim kablosu uzun bi usb kulaklık arıyorum
  11. A

Windows 10 Search barım ve windows barım açılmıyor

bugün bir anda olmaya başlayan bu olay sonucu hiçbir programımı açamıyorum yani görev çubuğu falan çalışıyor ama en soldaki windows barı ve onun sağındaki arama kutucuğu asla açılmıyor açılsa bile yarım saniye görünüp kapanıyor ayarlar tarzı windowsa bağlı olan programları da açabiliyorum fakat...
  12. A

25k butce laptop onerisi

istegim muhendislik ve oyun odakli olmasi butcem basliktan belli yardim eden etmeye calisan herkese tesekkurler hayırlı bayramlar
  13. A

Bilgisayar vergileri hakkında

Selamlar abiler ablalar kardeşler vsvsvs, bugün soru sormaya geldim sorum başlıkta gördüğünüz üzere vergiler hakkında emin olmamakla ve çok bir bilgim olmamasıyla beraber seçim öncesi dönemde bir duyum almıştım öğrencileri ilk bilgisayar veya telefon satın alışında vergilerin yok sayılacağına...
  14. A

kaçak telefon önerisi

redmi note 10 veya aynı düzeyde bir samsung telefon önermenizi istiyorum
  15. A

İkinci el ekran kartı önerisi

Bilgisayarım talihsiz bir olay sonucu kömüre döndü (trafoya yıldırım çarptı yüksek voltaj vs. pek detayını bilmiyorum) Tedaş da haliyle doğal afet diyerek zararımı karşılamadı ben de yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim ama bütçem kısık olduğu için teker teker bütçe biriktirdiğim...
  16. A

Güzel Kameraya sahip telefon önerisi?

Merhaba bilgisayarlar konusunda ne kadar az çok bilgili olsamda telefonlarda bir o kadar cahilim Bu yüzden sizden birkaç öneri Almaya karar verdim ikinci elden bütçeme uygun bir telefon arıyorum ve çokça görüyorum da ama hangisini daha kaliteli olduğunu anlayamıyorum en önemli kriterim şu anlık...
  17. A

Apu işlemci önerir misiniz

Öncelikle Herkese iyi akşamlar bu kısımda bu duruma nasıl geldiğimi anlatacağım Burayı okumayıp da direk işlemci tavsiyesi vermek isteyenler aşağı kısmı okuyabilir(3. Paragraf) Iki gün önce okuldan gelmiştim Bilgisayarımı oturmuştum ve valorant oynuyordum biraz oynadım kazandım ve kapattım...
  18. A

2800TL APU sistem önerisi

Şu an elimde sadece B450M-A Pro Max var üstüne APU bir sistem kurup ileride ekran kartıyla desteklemeyi düşünüyorum bütçem belirttiğim gibi 2800TL. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
  19. A

Kötü sisteme upgrade

merhaba abiler leş sistemimi aşşağıya bir yere bırakıyorum şimdi aklımda birkaç soru var ilk olarak bu sisteme upgrade biraz saçma gelebilir ama malesef pcyi elden de çıkaramıyorum yaklaşık 3 ay oldu ve hala ses yok (1200tlye koymuştum şuan 1600) ikinci olarak bütçem sınırlı sizce ekran kartını...
  20. A

Trackmania'20 Uplay sorunu

Selamlar dostlar öncelikle kısaca sorundan bahsedeyim 0xc0000142 kodlu bi hata herhangi bir şekilde uplayi veya trackmaniayı açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve uplayi tekrar yükleyemiyorum kısır döngü gibi bir şey oldu bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum
Geri