Arama sonuçları: *

• Users: Tetshi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tetshi

Midex Akustik gitar alınır mı

Midex Phx-188EQ arkadaşlar bu gitarı almayı düşünüyorum alınır mı sizce
  2. Tetshi

Başlangıç için gitar önerisi

arkadaşlar akustik gitara başlamak istiyorum gitar seçerken önemli noktalar nedir nereden hangi gitarı almalıyım cevaplarsanız sevinirim
  3. Tetshi

Slayt nasıl olmuş

arkadaşlar müzik dersinde slayt yapmamız gerekti herkes bir konu seçiyordu ben de alternatif rock konusunu seçtim ve bunları yazdım eksiklerini lütfen söyleyin değiştireyim https://tome.app/taner-219/alternatif-ruhlarin-turkusu-clmknmhbh01odll811pi8vy0o sağ üste tıklayarak slaytı...
  4. Tetshi

Öneri Hangi Borderlands oyununu oynamalıyım

en iyisi hangisidir ya da hangisiyle başlamalıyım
  5. Tetshi

FIFA Momentum gerçek mi ?

abim @METSHEESH ile fifa 23 oynarken ezici üstünlük sergilediğim için:cool: bana momentumdan bahsetti anlattığına göre sistemin istediği kişi kazanıyor peki bunun doğruluğu nedir momentum gerçek midir anlatırsanız sevinirim.
  6. Tetshi

Sinir olduğunuz üyeler

var mı böyle düşünceleriniz varsa kim benim var ama söylemicem
  7. Tetshi

Soğuk mu Sıcak mı Forum duşunu nasıl alıyor ?

ben soğuk taraftarıyım
  8. Tetshi

Ellerimde yanma hissi ve kızarıklık

Çıkmayan mavi bir kalemim vardı onun mürekkebi aktı ve ellerim masmavi oldu ben de koştum banyoya ellerimi uzun süre ovalayarak yıkadım suyu açar açmaz elimde can yakan bir yanma hissiyle karşılaştım ve şimdide kızarıklık ne yapmam gerekiyor internetten araştırdım egzama falan diyorlar ama...
  9. Tetshi

Saçımda çıkan sivilceler

Yüzümde bir tane bile sivilce yokken saç derimde onlarca sivilce var ne yapmam lazım ¿ Not: saç derimdeki yaralar için damla kullanıyorum onu sıkarken fark ettim.
  10. Tetshi

Nike ayakkabı önerisi

https://www.nike.com/tr/t/court-vision-mid-next-nature-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-QLllQ9/DN3577-600 bunu beğendim buna benzer güzel nike ayakkabı önerisi olan var mıdır ?
  11. Tetshi

1000 TL bütçe ile akıllı bileklik önerisi

1000 tl bütçem var akıllı bileklik önerisi
  12. Tetshi

İngilizce metin çevirme

merhaba bugünün yemeği tost, önce peyniri dilimleyelim, ikinci olarak ekmeği dilimleyelim, sonra peyniri ekmeğin içine koyalım, ondan sonra ekmeği tost makinesine koyalım ve son olarak tostunuz afiyet olsun. bunu İngilizceye çevirebilir misiniz?
  13. Tetshi

F710 bilinmeyen cihaz sorunu

bilinmeyen cihaz olarak gözüküyor
  14. Tetshi

Çok paranız olsa bile almayacağınız şeyler?

Gucci rolex gibi markalar almam
  15. Tetshi

Olmak istediğiniz meslekmiş gibi konuşun

Olmak istediğiniz meslekmiş gibi konuşun sahne 1 çekim 32 akıyoooo! - yönetmen
  16. Tetshi

en sevdiğiniz emojiler

benim💄💋👄
  17. Tetshi

Denizin neyi korkunç ?

Denizin neyi korkunç ? bu konu şu videoyu izleyince aklıma geldi
  18. Tetshi

xiaomi poco telefon önerisi

sonunda telefonum oluyor xiaomi ya da poco önerilerinizi bekliyorum
  19. Tetshi

PC Açılmıyor Ne Yapmam Lazım

böyle oluyor
  20. Tetshi

vurdulu kırdılı oyun önerisi

beyinsizce adam öldürmek bir yandan bir şey izlemek istiyorum eskiden batman oynuyordum çok iyiydi ama bir yerden sonra sıktı doom denedim ama zor geldi şimdi guns gore and cannoli 2 oynuyorum biraz iyi gibi neyse bütün önerilerinize açığım
Geri