Arama sonuçları: *

• Users: asdadsad
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Asddd

asdsadsa
  2. A

Asddd

asddd
  3. A

Asddd

asddd
  4. A

Merhaba Ram hızı normal mi ?

Merhaba Ram hızım olarak 1067 yazıyor. Bu normal mi ? Açmayı unuttuğum bir ayar falan mı var. Ram mi bozuk ? markası Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHZ 16CL. anakartım b450m PRO-VDH PLUS 3466Mhz
  5. A

RAM aynı CL, aynı model, farklı MHZ.

Merhaba, bilgisayarımı 8x2 yapmak istiyorum şuan 8x1 ram var. Fakat elimdeki ramin aynısı satışta yok ( CORSAİR VENGEANCE LPX 3000MHZ CL16 ) satışta mhz olarak 3200 var diğer her şey CL aynı model aynı marka aynı. Sadece HZ değişik, anakart olarak ise B450 PRO VDH PLUS kullanıyorum. çift kanal...
  6. A

3000Mhz var ama yavaş çalışıyo sanırım

merhaba 3000mhz ramim var fakat görev yöneticisinde 1067 gözüküyo biosdan bi mod vardı onu açınca da işlemci fanı snrm aşırı hızlı dönüyo korkuyom ayrıca gereğinden fazla ses çıkartıyo nasıl ortası bulunur bu olayın ne bu olay nasıl bi olay bu
  7. A

Asddd

asddd
  8. A

Asddd

asdddasddd
  9. A

Format çeşitlerini bilmiyorum yardım

Merhaba, bildiğim 2 tane format var biri windowsdan bir diğeri ise USB ile yapılan. Hangisini yapmak daha mantıklıdır dezavantajları ve avantajları nedir.
  10. A

Asddd

asddd
  11. A

PSU kablo girişinden gelen ses

Merhaba, PSU güç kablosundan gelen bir ses var bu ses PC ye yük binince geliyor kablo değiştirdim 3-4 saat bir şey yoktu sonra tekrar başladı. kabloyu ittirince düzeliyor sonra tekrar geliyor. Kasanın arkasını yukarı doğrultunca ses gelmiyor fakat normal dururken geliyor gelen ses...
  12. A

PC den VIIII diye ses geliyo tahminimce AMD işlemcimden

Merhaba, Oyunlara girince yani kısaca PC yük binince PC den bir anda VIIIIII diye ses gelmeye başladı fakat dün yoktu bugün çıktı tahminimce işlemciden geliyor fakat başka yerden de geliyor olabilir nasıl düzelir veya nerden geldiğnii nasıl bulabilirim yardım
  13. A

Asddd

asddd
  14. A

Asdsadasdsa

darasd
  15. A

GBU %70 KULLANIM nasıl düzelir

Arkadaşlar GBU RX 580 ve görev yöneticisinde %70 olarak ama kendi yazılımında %4-%10 olarak gözüküyo fakat görev yöneticisinde GBU yu %70 kullanan şey ekran kartımın kendi yazılımı ?? MİNİNG vakası olmasından korkuyorum ekran kartım daha 2 yıllık falan
  16. A

F/P orta fiyatlı monitör

asdsadsadsadas
  17. A

Asdsadsadsadas

asdsadsadsadas
  18. A

Asdsadsadsadas

asdsadsadsadas
  19. A

kalan 240GB nerede sayın bezmenler ?

480GB bir SSD ye sahibim Bilgisayarım kısmında 460 GB gösteriyor. 1. sorum Bütün oyunlarımı bile silsem 220GB yer kalıyor geriye kalan 240GB nerede ? ayrıca tek depolama birimim SSD ve hız düşüşü yaşamamak için ne kadarlık bir kısmını boş bırakmam lazım bazıları 100 diyor ama çoğunluk 30-40GB diyor
  20. A

Asdsadsadsadas

asdsadsadsadas
Geri