Arama sonuçları: *

• Users: Pişmaniye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pişmaniye

Yardım MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu

MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu
  2. Pişmaniye

Yardım Bu psu alınır mı arkadaşlar?

https://app.hb.biz/QYe6Pocjj4v7 High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S)
  3. Pişmaniye

Mavi Ekran Yeni SSD aldım ve eski SSD'de ki sorun devam ediyor yardımcı olur musunuz?

Yeni SSD aldım ve eski SSD'de ki sorun devam ediyor yardımcı olur musunuz? Sorunun PSU da olduğunu düşünüyorum. Oyuna girince ya mavi ekran yada siyah ekran verip kilitliyor çözemiyorum oyunda girdikten 5dk sonra falan oluyor şuan. Sadece hard disk ile kullanınca sorun olmuyor bu arada.
  4. Pişmaniye

Yardım Kioxia G2 Firmware update yaparken bu uyarıyı veriyor onaylayayım mı sizce?

Kioxia G2 Firmware update yaparken bu uyarıyı veriyor onaylayayım mı sizce? Türkçesi önemli veriler kaybolabilir yedekleyin vb. bir çevirisi var.
  5. Pişmaniye

Yardım İtopyadan aldığım ürünün kargo linkinde içeriği göremiyorum

bunu nasıl çözeriz önceden alisveris yapan biri bildirebilir mi
  6. Pişmaniye

Yardım Bu parçalar için 11.11'i beklemeye gerek var mı sizce, indirim olur mu?

Kioxia G2 500GB M2 SSD JD 450 Mouse pad Freebuds SE 2 North Bayou NB F80
  7. Pişmaniye

İDDİA: HAZIR OYUNCU SİSTEMLERİNE TRT BANDROLÜ GELİYOR!

İDDİA: HAZIR OYUNCU SİSTEMLERİNE TRT BANDROLÜ GELİYOR!
  8. Pişmaniye

Yardım GEN3 Destekli anakarta GEN4 M2 SSD Takarsam uyumsuzluk problemleri yaşar mıyım?

PCI-3 M2 Destekli anakarta GEN4 M2 SSD Takarsam uyumsuzluk problemleri yaşar mıyım? Hız gen3 hızlarında sınırlansa sıkıntı değil zaten yeterince hızlı olur ama korktuğum şey uyumsuzluk problemi. b450m-a pro max
  9. Pişmaniye

Yardım Kioxia G2 500GB M2 SSD önerir misiniz?

Arkadaşlar ayın 5i gibi maaş yatınca eksikleri tamamlamaya çalışacağım Kioxia exceria G2 500GB M2 SSD önerir misiniz?
  10. Pişmaniye

Yardım Ekran kartını sökmek isteyen kuzenim çentiği bulamıyor?

Ekran kartını sökmek isteyen kuzenim çentiği bulamıyor? sinir küpüne döndüm vallahi. xfx 308 rx7600 kart var birde asus b450mk ıı anakart var ama sökmek için çentiği bulamıyorum diyor anlatıyorum yok çentiği açmadan sökemez miyiz
  11. Pişmaniye

İyzico ve Parolapara hesaplarında ki cashback'i iban'a atabiliyor muyuz?

İyzico ve Parolapara hesaplarında ki cashback'i iban'a atabiliyor muyuz?
  12. Pişmaniye

Yardım Mi Router 4C routeri nasıl kurabilirim?

50mbps turktelekom kullaniyorum vdsl, komsudan elime bu 4c gecti open wrt güncellemesi ile iyi oluyormus hemde bufferbloat azalır belki.
  13. Pişmaniye

Yardım Hyperx Haste mouse kullanan var mı, nasıldır?

Hyperx Haste mouse kullanan var mı, nasıldır?
  14. Pişmaniye

Yardım GSM İletişim de ekran vb. değişim yapıp memnun kalmayan var mı?

GSM İletişim de ekran vb. değişim yapıp memnun kalmayan var mı? Telefonum A34.
  15. Pişmaniye

Yardım PAW3395 veya 3950 kullanan birileri sorumu cevaplayabilir mi?

Dandik bir rampage mouse kullandıgım için cs2 de vs. ani flick atamıyorum mouse kendini flick atmadan önceki konuma geri getiriyor g değeri düşük olduğu için. 3395 sensördeki 50g ani bütün flickleri kaldırabilir mi?
  16. Pişmaniye

Yardım Cloud 2 (Cloud Core'da olur) ve Cloud 3 kullanmış biri sorumu cevaplayabilir mi?

Cloud Core kullanıyorum ve kulak pedleri bazen sıkıyor bazen çok konforlu anlamış değilim. Cloud 3 düşünüyorum büyük gözüküyor doğru mu acaba? daha mı rahattır?
  17. Pişmaniye

Yardım Scyrox V8 mi Mchose L7 Pro mu?

Hangisi üstün gelir, neden?
  18. Pişmaniye

Yardım Dongle ile birlikte satılan 2K HZ üstü kablosuz mouse arıyorum

Dongle ile birlikte satılan 2K HZ üstü kablosuz mouse arıyorum ancak bir türlü dongle ile birlikte satılan bulamadım mouse 4k hz desteklese bile ben 2 kullanırım farketmez o dongle ayrı satılmasın yeterli bulması zor oluyor çünkü.
  19. Pişmaniye

KONU KAPANMIŞTIR

....KONU KAPANMIŞTIR
  20. Pişmaniye

Öneri Dongle olmadan 2K Hz kullanabileceğim kablosuz mouse önerisi

bütçe 2 bin civarı diyelim.
Geri