Yeni SSD aldım ve eski SSD'de ki sorun devam ediyor yardımcı olur musunuz? Sorunun PSU da olduğunu düşünüyorum. Oyuna girince ya mavi ekran yada siyah ekran verip kilitliyor çözemiyorum oyunda girdikten 5dk sonra falan oluyor şuan. Sadece hard disk ile kullanınca sorun olmuyor bu arada.
PCI-3 M2 Destekli anakarta GEN4 M2 SSD Takarsam uyumsuzluk problemleri yaşar mıyım? Hız gen3 hızlarında sınırlansa sıkıntı değil zaten yeterince hızlı olur ama korktuğum şey uyumsuzluk problemi.
b450m-a pro max
Ekran kartını sökmek isteyen kuzenim çentiği bulamıyor? sinir küpüne döndüm vallahi. xfx 308 rx7600 kart var birde asus b450mk ıı anakart var ama sökmek için çentiği bulamıyorum diyor anlatıyorum yok çentiği açmadan sökemez miyiz
Dandik bir rampage mouse kullandıgım için cs2 de vs. ani flick atamıyorum mouse kendini flick atmadan önceki konuma geri getiriyor g değeri düşük olduğu için. 3395 sensördeki 50g ani bütün flickleri kaldırabilir mi?
Cloud Core kullanıyorum ve kulak pedleri bazen sıkıyor bazen çok konforlu anlamış değilim. Cloud 3 düşünüyorum büyük gözüküyor doğru mu acaba? daha mı rahattır?
Dongle ile birlikte satılan 2K HZ üstü kablosuz mouse arıyorum ancak bir türlü dongle ile birlikte satılan bulamadım mouse 4k hz desteklese bile ben 2 kullanırım farketmez o dongle ayrı satılmasın yeterli bulması zor oluyor çünkü.