Arama sonuçları: *

• Users: kavankadiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kavankadiz

FC 25 oyun çok yavaş

fpsim sabit 130 ve üstü pingim de 50-60 olmasına rağmen oyun aşırı yavaş oyuncular ağır hareket ediyor sanki 200 ping oynuyor gibiyim bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
  2. kavankadiz

Öneri 700 TL BÜTÇE KULAKLIK ÖNERİSİ VAR MI

Bütçe 700-800 civarı daha fazla çıkamam mikrofonu kaliteli ve uzun ömürlü bi kulaklık arıyorum 7.1 varsa atar mısınız
  3. kavankadiz

16gb ram'de kullanılabilir 8,2 gözüküyor

16 gb ram takılı gözükmesine rağmen kullanılabilir 8 bazen 7 olarak gözüküyor oyunlarda saçma sapan fps droplar yaşıyorum
  4. kavankadiz

internetim iyi ama oyunlarda pingim yüksek

dediğim gibi internetim iyi testlerde 35-30 megabit arası alıyorum ve 8-9 ping gösteriyor upload hızım 5 megabit yani kötü değil ama oyunlarda şu son zamanlarda nedense yüksek ping alıyorum valorant ta türk serverinde olmama rağmen 100 lere çıkıyor normalde aldığım ve almam gereken ping 10-15...
  5. kavankadiz

Gamepower warlock alınır mı

https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-compact-kirmizi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-36782083 hem red switch hem de şuan piyasada bu fiyata olan sayılı ürünlerden. Eskiden açılmış konu başlıkları var ama ben 350 lira olmasına rağmen hala alınır mı diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim
  6. kavankadiz

13000 lira bütçe ile laptop tavsiyesi

Merhaba kıymetli kardeşlerim kendime oyunlarda yüksek performans alabileceğim ve serin çalışan bir laptop arıyorum. Genelde oynadığım oyunlar CS:GO , Valorant , GTA 5 tarzı hem rekabetçi hem de sistemi zorlayabilecek oyunlar arasında kaldığım 3 laptop var; 1. olan "GameGaraj RTX 2070'li i7 10...
  7. kavankadiz

Öneri Gaming Laptop Önerileri

hem gaming(sıcaklık ve yüksek fpsler) hem de okul(üniversite icin) bakımından beni uzun yıllar gotürebilecek ve yüzümü kara cıkarmayacak bir laptop arıyorum bütcem 13k şimdiden yardımlar icin teşekkürler
  8. kavankadiz

Lenovo Legion 5 alınır mı

iki laptop arasında kaldım biri lenovo legion 5 diğeri ise Acer nitro 5 kullanan ya da bilgili bir kişi varsa hangisini onerir...
  9. kavankadiz

Acer nitro 5'in ekran kartı mobil mi?

Acer nitro 5 an515-55 modelinde rtx2060'ın mobil olduğunu biliyorum ama gtx 1660ti lı modeli de var ve mobil olup olmadığıyla ilgili bilgi verilmemiş bilen varsa yazabilir mi...
  10. kavankadiz

MSI Alpha 17 alınır mı?

iki laptop arasında kaldım Acer nitro 5 an515-55 ve MSI Alpha 17 msi'ı malzeme kalitesinden ve yeterli donanımından dolayı nitroyu da donanımından ve fiyatından dolayı istiyordum sizce ne yapmalıyım ? (genelde oyunlar icin kullanacağım)
  11. kavankadiz

Acer nitro 5 AN515-55 alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i7-10750h-16gb-512-gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q7qey-002-pm-HB0000118VW5 nereye baksam bu ürün herkes cok ovmüş şuan da kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi veya varsa daha iyisi tavsiye eder misiniz? (bütce...
  12. kavankadiz

Monster Almalı mıyım?

Bir gaming laptop bakıyorum ve şuan baktıklarım arasında monster, excalibur, acer nitro 5 gibi modeller var. Şuanlık karar kıldığım model şu "Monster T7 V20.3" gerek ekran kartı gerek depolaması ve işlemcisi gayet yeterli geldi ama malzeme kalitesinden emin değilim bütcem 12k küsür sizce ne...
Geri