Arama sonuçları: *

• Users: Syqex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Syqex

Corelli Snoop 1.0 Ne kadar Eder?

26 Jant hiçbir sıkıntısı yok. Satmak istesem ne kadar eder? Satmayı düşünüyorum da.
  2. Syqex

Öneri İstanbul'da Direksiyon Setli Kafe Önerisi

Istanbul avrupada direksiyon setli kafe önerisi var mı?
  3. Syqex

Powertec TR-1818 Alınır Mı?

Sakal için tıraş makinesi bakıyorum. Bu civarda ürünlere baktım bu makul geldi. Değerlendirmeleri de iyi ama yine de sormak istedim. Kullanan varsa ürün hakkında yorum yapabilir mi...
  4. Syqex

Instagram Abone Olma Özelliğinden Faydalanamıyorum

Bir içerik üreticisine abone olmak istiyorum ama abone ol tuşu kapalı olarak gözüküyor. Altında ise "Seni bekleme listesine ekledik ve ne zaman abone olabileceğini sana bildireceğiz" yazıyor. Abone olmak istediğim kişiyle iletişime geçtim ama sebebini bilmediğini söyledi.
  5. Syqex

ETS 2 İçin Ne Zaman İndirim Gelecek?

Oyun var ama haritalara sahip değilim. Hilesiz çok para kastım ama sıkıldım artık. İndirim ne zaman gelir de harita alırız?
  6. Syqex

2500-3000TL Bisiklet Önerisi

2500-3000TL Civarında 2.el 26-27.5-29 jant bisiklet önerileri var mıdır? Dağ bisikleti tarzında bir şey almak istiyorum.
  7. Syqex

Mi charge Turbo özelliği sürekli gözükür mü?

Bu hızlı şarj ile ekranda çıkan animasyon 3-5 saniye sonra gidiyor. Aşağıdaki videodan animasyonu görebilirsiniz. Şarjda durduğu sürece bunu sürekli ekranda göstermenin yolu var mı?
  8. Syqex

Kahramankazan'a Nasıl Giderim ?

Ankara'da olacak festival için hızlı trenle Ankara garına gitmeyi planlıyorum ama sonrasında Kahramankazan'a nasıl gideceğim ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
  9. Syqex

Assetto Corsa Nurburgring map tavsiyesi

Uzun olan hâlini bir türlü bulamadım. Racedepartment üzerinden indirdiğim de çalışmıyor, hata veriyor. Bildiğiniz mod var mı?
  10. Syqex

İndirimli Sweatshirt Satan Site Var mı ?

İndirimli yada ürünleri güzel dediğiniz siteler varsa paylaşır mısınız ?
  11. Syqex

Aerocool 500w VX PLUS VS 500w +80 Cylon

Teknobiyotikte satılıyor ama arada ne fark var sadece bronze sertifika mı ?
  12. Syqex

Şampiyonlar Ligi Finali Nerede Yayınlanacak ?

Final maçı nerelerde hangi uygulamalarda veya sitede yayınlanacak ? Exxen falan mı ?
  13. Syqex

Herhangi Bir Kablosuz Şarj Tüm Telefonlara Uyar Mı ?

Örnek olarak ben Samsung S6 kullanıyorum bunda kablosuz şarj olduğunu biliyorum. Her model için mesela samsung un kendine ait bir kablosuz şarj standı var mı yoksa rastgele bir markadan alınan şarj ile kablosuz şarj desteği veren tüm telefonları şarj etmek mümkün müdür ?
  14. Syqex

Sürücü güncellemesinden sonra kamera bulunamadı hatası

Dün gelen AMD güncellemesini Radeon Software'dan yaptım. Yaptıktan sonra hoparlörler gitmişti ama kapatıp açınca düzeldi. Şimdide kamera kullanılmıyor, açılıyor bir gösterip kapanıyor ve "kameranızı bulamıyoruz" yazıyor. Windows güncellemesini de yaptım her şey tam olmasına rağmen neden böyle...
  15. Syqex

RX6400 Videosu Gelir Mi ?

Abdullah abi RX6400 videosu çeker mi sizce ?
  16. Syqex

Dark Diamond PRO Mesh 500W Alınır mı ?

Kasa + psu şeklinde alınır mı ? Fiyat olarak uygun geldi psu kalitesi iyi midir ? https://www.teknobiyotik.com/nisan-firsatlari/kasa/dark-diamond-pro-mesh-500w-80-bronze-4x12cm-rgb-fan-full-akrilik-yan-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchdiamondproms580.html
  17. Syqex

Pny XLR8 Ram Alınır mı ?

5600G Apu sistem toplayacağım 2x8 halde BU Ram'ler alınır mı ? Tasarım olarak da hoşuma gitti.
  18. Syqex

Xiaomi Redmi 9 Alınır mı ?

Redmi 9 alınır mı yoksa o civar bütçede daha iyi performanslı bir telefon var mıdır ? Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 3000 aşmadan olabilirse iyi olur.
  19. Syqex

B450 Garanti Durumuna Nereden Bakılır ?

B450m s2h anakart almıştım inventus'tan daha 20 gün oluyor ama garanti ile ilgili bilgiyi nereden öğrenebilirim ? 1648284660 İnventus sitesinden galiba bakılmıyor ürün kodu ile falan mı bakmak lazım ?
  20. Syqex

Corsair Spec Delta 550w vs Dark Raider 400w

Dark kasada yarı mesh panel var. Corsairde de var ama küçük bir kısım soğutma konusunda Dark daha iyi olabilir. Apu sistem alacağım için 400w da yeter ama psu kaliteli midir ? Birde yanlışım varsa düzeltin ben Dark daha iyi soğutur diye düşünüyorum...
Geri