Arama sonuçları: *

• Users: BrkyyKA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Üniversite için notebooka ihtiyacım var

Merhabalar, tercümanlık öğrencisiyim ve uzun süre bataryada kullanabileceğim bi notebooka ihtiyacım var ekran kartı olmamasını tercih ederim, batarya ömrü çok önemli. Çeviri için kullanacağım uygulama web tabanlı yani ortalama ve ortalama altı bir laptop yeterli olacaktır. 128gb SSD + küçük bi...
  2. B

Öneri Mekanik klavye önerisi

Garip istediğim şeyler var araştırıp duruyorum öneriler için yazdım buraya bütçem 2kya kadar uzanabiliyor ama 2k vermek de biraz içime oturuyor ne yalan söyliyim ama önerilere ihtiyacım var özellikle kullanan arkadaşlardan deneyimlerine ihtiyacım var. İstediğm özellikler de şöyle; tercihen blue...
  3. B

Windowstan mouse çık gir sesi gelmesi ve anlık donma

Asus rog spatha mousem son zamanlarda çık gir yapıyormuş gibi, şöyle anlatabilirim oyun oynuyorum ve ya masaüstündeyim bir anda winedowstan mouse çıkartılma sesi geliyor ve tekrar takılma sesi geliyor. Mousenin kablolarıyla oynadığımda hareket ettirdiğimde olmuyor mouseyi çeviriyorum ters...
  4. B

Masaüstü bilgisayarım rastgele zamanlarda rastgele yükler altına kilitleniyor.

Bilgisayarım rastgele zamanlarda kitleniyor, yani oyun oynarken de kitlenebiliyor, ekranda sadece discord açıkken de kitlenebiliyor. Kilitlendiğinde klavye animasyonu donuyor mouse animasyonu animasyonlu değil de yan sön şeklinde yanıyor ve ters br şeyler olduğu açık şekilde gözüküyor donarak...
  5. B

Öneri Laptop'uma Monitör ve Soğutucu Eklemeyi Düşünüyorum.

Merhaba, Ben, Monster Tulpar t5 v19.1 cihaza sahibim. Bu cihazımı genel olarak oyun oynamak için kullanıyorum fakat bir laptop olduğu için bazı zamanlar taşımak istiyorum ki arkadaşın evine gitmek, yatağa taşımak, oda değiştirmek gibi durumlarda rahat ettiğim için laptop kullanmayı seviyorum. O...
Geri