Arama sonuçları: *

• Users: F1nerF1rst
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F1nerF1rst

Yardım Nzxt 650c vs fsp hydro k 700w

arkadaşlar nzxt 650c 2700 fsp de tahminen 2300 bandına gelicek hangisi daha iyidir 6800xt ekran kartım
  2. F1nerF1rst

Yardım Powersupply önerisi 650-700 watt

Arkadaşlar Power'im yandı yeni Power arıyorum 650-700 watt bandında fiyat olarak da çok bütçem yok işimi görecek seviyeye kadar bütçem var en iyi ne alabilirim 0 2.el fark etmiyor sağlam olsun yeterli ortalama bütçem 2000 diyebilirim.
  3. F1nerF1rst

Restart sonrası gelmeyen görüntü

Selamlar xfx rx 6800 ekran kartı aldım 1 ay oldu kart sorunsuz çalışıyordu bu gün akşama kadar akşam 10.30 gibi bilgisayarı açmak istediğimde bios logosundan sonra siyah ekran kalıyordu 3 4 kez reset attım düzeldi sonra saat 1 gibi wattman yedim bilgisayarı resledim ve şuanda kartın start fanı...
  4. F1nerF1rst

Ryzen Pc ile Series S takas

Selamlar Ryzen 3 3100 Rx 580 mortar max Wd 512gb m2 xigmatek kule tipi 550w modüler psu bir sistemim var elimde Series S takas teklifi geldi kutulu yanında 2 adet kol var beyaz ve mavi takas kabul etmeli miyim sisteme karşılık veya nelere dikkat etmeliyim alırsam ne sormalıyım arkadaşa
  5. F1nerF1rst

Furmarkta 8 gözüken ekran kartı 4 gb

rx5500xt furmarkta 8 gözüküyor fakat ekran kartı 4 gb sebebi var mıdırr
  6. F1nerF1rst

Yardım Sistem ile ekran kartı takaslamak

Selamlar ilandaki eski sistemim ile ekran kartı takaslamak istiyorum hangi ekran kartları ile takaslayabilirim ana sistem için 3070 bandı bi kart düşünüyorum duruma göre üstünde 5500xt ekran kartıda verebilirim sistemin yanında 5500 işlemci var sistemde fakat update atacağım işlemciye o yüzden...
  7. F1nerF1rst

Yardım Bios update sonrası cpu debug yanıyor görüntü yok

mortar max anakartın biosunu güncelledim sonrasında 5xxx serisi işlemci taktım ve cpu debug yanıp görüntü gelmedi yardımcı olabilie misiniz görüntü de alamıyorum bios güncellemesi yapmam gerekiyordu okuduğum kadarıyla yaptım fakat şuanda görüntü yok
  8. F1nerF1rst

B450m mortar max ryzen 5 5500 görüntü yok

şuanda elimde 3.sistem oldu içindeki bileşenleri swaplamak istiyorum mortar maxte 5500 ile bir türlü görüntü alamadım yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim m flash çalışmıyor bios update atamıyorum flasha attığım dosyayı görmüyor
  9. F1nerF1rst

Yardım B450m mortar max bios update yapamıyorum

Selamlar anakart değiştim ryzen 3 3100 ile görüntü alıp bios update atıp 5500ü takmacaktım fakat bios update atamıyorum m flasha flash takıyorum tuşa basıyorum tepki yok biostan giriyorum flashın içinde dosyayı görmüyor MSI.ROM da yaptım ama çözemedim
  10. F1nerF1rst

Toplu setup ne kadar eder

ryzen 5 5500 1 kfg tam b450m s2h kutulu xpg 8 gb d41 ram kfg fury 8 gb ram kfg Rx580 4gb gigabyte beyaz gamebooster 240mm kfg pny 512 gb m2 kfg fly game kasa kfg 650w psu 2 li monitör kolu 75 hz 24 inç viewsonic monitör logitech g29 set+el freni g733 kulaklık kutulu vxe r1 se+ kfg aula f75 kfg...
  11. F1nerF1rst

Yardım G29 seti takaslamak istiyorum

selamlar 2.elde ilanımda duran g29 setimi takaslamak istiyorum ekran kartı değiştirmek için 10500e de nakit olarak vermeyi düşünüyorum forumda takas yapacak veya set arayan arkadaş var mıdır birde 2.el platformlarında sahibinden malum artık satıcıdan komisyon kesiyor en mantıklı hangi platforma...
  12. F1nerF1rst

Yardım AULA F75 renk değişmiyor kısayol tuşları çalışmıyor

Selamlar klavye bu gün geldi sadece mor mavi ve turkuaz renk olarak dönüyor arka planda tuşları basıyor fakat reset atamıyorum renk değiştiremiyorum print screen gibi kısayol tuşları çalışmıyor yazılımda da setting error device busy or wireless interference pls try again later hatası alıyorum...
  13. F1nerF1rst

Yardım G29 seti nasıl en hızlı hangi platformda satabilirim

Selamlar g29 setim var el freni vesaire yaptırmıştım ekran kartı değiştirmem gerekiyor acilinden seti en hızlı ve en güvenli şekilde satabileceğim platform hangisi olur get sistemli programlar içinde arkadaştan alıcam 3070ti seti satıp paranın üstünü ekleyeceğim onunda acil borcu var satması...
  14. F1nerF1rst

Yardım Aula F75 vs James Donkey A3 Gateron

Jd a3 1600 aula da 1900 tl hangisini almak mantıklı hangisi daha iyidir dostlar
  15. F1nerF1rst

Yardım 1000-2000 Tl arası kablosuz blue switch dışı klavye

Selamlar klavyemin keycapsleri eridi hatamdan dolayı değişmek istiyordum bahanesi oldu bu fiyat aralığında aula f75 gibi bir klavye arıyorum bulamadım öneriniz var mıdır indirim vesaire ile alınabilecek bütçe asgari sınıra yakın olursa iyi fakat 2000in çok üstüne çıkmazsak çok sevinirim şimdiden...
  16. F1nerF1rst

Yardım Sıvı soğutmanın fanı için fan çoklayıcı

B45M S2h anakartım var 240mm çift fan sıvı soğutma aldım bu gün fakat fanın birini takabiliyorum öbür fan boşta kalıyor şuanda da deaktif çalışmıyor sys fan için çoklayıcı arıyorum 4 pin nasıl bişey alabilirim ucuz yollu acaba kupon dönemleri de varken ucuza kapatabileceğim bir şey arıyorum...
  17. F1nerF1rst

Yardım Sıvı soğutma ile masaüstünde 80 derece ryzen 5 5500

Selamar gamebooster nitro 240mm sıvı soğutma almıştım şimdi taktım fakat sistem wraith steathttanda sıcak çalışıyor bu normal değildir diye düşünüyorum macunuda yeniledim güzlce yaydım mx4 var montajda hata yapmış olabilir miyim
  18. F1nerF1rst

FLY GAME kasaya gamebooster nitro 240mm uyar mı

Selamlar Fly game beyaz kasayı kullanıyorum anakartın b450m s2h gamebooster nitro 240mm sıvı soğutucuyu kelepir fiyattan aldım soğutucu ihtiyacım vardı zaten stok fan ile işlemcim 80 derecelere çıktığından neyse konumuza gelirsek bu sıvı soğutmayı aldım 2 güne gelir kasama uyar mı emin olamadım...
  19. F1nerF1rst

Yardım Ryzen 5 5500 soğutucu önerisi 82/85 derece

Selamlar wraith stealth kullanıyorum normalde çok dikkat etmem geçen cs2 de sıcaklıklara bakayım dedim 85 civarıydı demin macun yeniledim tekrar baktım 75 80 arasına indi fakat bu sıcaklıklar fazla geldi odam biraz fazla ısınıyor klima yan odadan buraya çok etki etmiyor vantilatöründe faydası...
  20. F1nerF1rst

G29 shifter el el freni setupu ne kadar eder

Selamlar elimde kırmızı modladığım g29 setupum bulunuyor ayriyetten el freni yaptırdım ve yedek 2.shifterim var 3d yazıcıdan bastığım parçalar var ekran kartı psu update etmek için satmayı planlıyorum ne kadar eder bu setup bu şekilde bana maliyeti 14 oldu totalde
Geri