Arama sonuçları: *

• Users: imemircan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. imemircan

Öneri Havit Gamenote KB900L alınır mı? İndirimde 1100TL

merhaba, happy hour da klavye 1100tl ye düşmüş sizce alınır mı havit in klavye konusunda nasıl olduğunu bilmiyorum gamepower overlord kullanıyorum tuşlar basmamaya başladı bazılarının uzun ömürlü olsun istiyorum...
  2. imemircan

Öneri 1500TL'ye klavye önerisi lazım

merhaba klavyem ömrünü yitirmeye başladı bazı tuşları algılanmamaya başlandı. max 1500tl ye mekanik rgb olması zorunlu değil renkleri doygun olsun ama rgb olursa daha iyi tabi ve numpad olmasada olur. aktif klavyem gamepower overlord ona benzer bir şey istiyorum rengi beyaz olursa da süper olur...
  3. imemircan

Yardım Motordan garip bir ses çıkıyor sorun ne olabilir?

Merhabalar, bu ses yoktu 2 gündür çıkıyor motorun göstergesinde 4 bin devri geçince çıkıyor bu ses sizce ne olabilir yarın servise uğramayı düşünüyorum.
  4. imemircan

Motorsiklet için eldiven arıyorum kışın için yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar, eldiven arayışındayım malum kış yaklaştı ve ilk şahsi motorumu satın aldım bu sene. Okula gitgel'de daha çok kullanacağım motoru ve gidiş geliş en az 30km yol var. Bütçem en fazla 2000tl arttırabilir miyim bilmiyorum babama bağlı bir durum siz yine de önerebilirsiniz fakat mümkünse...
  5. imemircan

Öneri Mousepad tavsiyesi verir misiniz?

Selamlar, Game-X'in 90X40 mousepad'ini almıştım fakat mouse u döndürürken optik okunmuyor ve takılıyor. İlk başta sorun mouse'ta sandım fakat masanın üzerinde sorunsuz bir şekilde optik okuyor. Mousepad'i yıkasam geçer mi yoksa illa değiştirmem mi lazım? Bütçe max 200TL
  6. imemircan

Çözüldü✓ hdd takıcam kablo yok

selamlar, yeni sistem aldım msi psu su var fakat hdd ye takılan bir kablo eksik sadece sata var diğeri yok (ismini bilmiyorum) ben bu hdd yi nasıl takabilirim?
  7. imemircan

Çözüldü✓ ddr5 sistem mhz yükselmiyor

merhabalar, yeni sistem topladım ve 2 tane 8gb 5600mhz lik ramlerim var. Xmp veya expo açtığımda anakart ın ddram yani turuncu ışık yanıyor uzun süre açılmıyor sonra ışık sönüyor ve açılıyor. fakat mhz hızı 2800mhz de kalıyor. ram lerin yerini değiştirdim olmadı, tek ram ile çalıştırmayı denedim...
  8. imemircan

Çözüldü✓ ddram ışığı ile cpu ışığı yanıyor

selamlar yeni kasa aldım ve her insanın yaptığı gibi bios u güncelleyip xmp ayarını açıp kaydettim reboot attı pc. fakat o zamandan beridir cpu ışığı (kırmızı) ve ddram ışığı (turuncu) yanıyor ve pc açılmıyor. bios pilini çıkarttım taktım olmadı, ramleri çıkarttım (2 tane ddr5 5600mhz lik var)...
  9. imemircan

20-25K arası 1080P ultra grafiklerde oynatacak PC arıyorum

Merhabalar, herkese öncelikle iyi bayramlar dilerim. 20-25K fiyat bandında bilgisayar arıyorum ilk başta uzun ömürlü olsun diye DDR5 sistem dizmek istiyordum fakat 30K'lara kadar çıkasım yok açıkçası. 1080P'de cyberpunk 2077, red dead redemption 2 gibi oyunları ultra'da oynatsa yeter benim için...
  10. imemircan

ACİLL!! İNTERNET SORUNU İŞ İLE ALAKALI

selamlar iyi forumlar. benim babam evden çalışan bir insan internet lazım yani. İnternetimiz de geldi fakat ethernet kablosunu takınca anakart bi algılıyor bi algılamıyor bi algılıyor bi algılamıyor çözüm öneriniz var mı? yazılımsal olarak windows tan her şeyi denedim sürücü kaldırma, yükleme...
  11. imemircan

Arkadaşlar bu sistem nasıl 30k için ?

Selam dostlar, sistem almayı düşünüyorum ve bu sistemin sadece ssd'sini değiştirdim. FL Studio kullanıyorum, yayın yapmayı düşünüyorum ve aynı zamanda oyun da oynuyorum...
  12. imemircan

hangi monitör alınmalı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-24-5-fhd-0-5ms-165hz-180hz-o-c-2xhdmi-1xdp-audio-out-freesync-premium-vesa-siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.31.2&wt_pc=akakce.c.k.pc...
  13. imemircan

Monitör piyasası hakkında yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar herkese merhaba ramazan bayramınız mübarek olsun öncelikle. Şimdi benim taşınma gibi bir durumum var 2 3 aya ve laptop'tan masaüstüne geçiş yapacağım. Lenovo legion r25i-30 monitörünü almayı düşünüyorum. Fakat aklıma geldi ve malum ülkemizdeki fiyat dengesizliklerden dolayı acaba...
  14. imemircan

Öneri JBL 520BT VS QCY H4 arasında kaldım

Selamlar, kendime bluetooth kulaklık bakıyorum. Hem telefonda hem bilgisayarda kullanma amacım var. Bir çok arkadaşımın kullandığı gibi JBL 520BT almak istiyordum fakat önceki kulak içi kulaklığımın markası olan QCY H4 kulak üstü kulaklığını gördüm. Özelliklere bakınca QCY H4 çok daha iyi ve...
  15. imemircan

windows 11 pro aktifleştirmek

laptop um freedos geldi win 11 pro kurdum kullanıyorum iyi hoş fakat etkinleştirmem lazım ve retail key arıyorum çünkü 2 seneye falan masaüstüne geçiş yapacağım ve key imi taşımak istiyorum. jetlisans'ta 100tl diyip retail olduğunu iddia ettiler sizce doğru mudur? onun dışında önerebileceğiniz...
  16. imemircan

Öneri Bu 3 laptoptan hangisi sizce ?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa0011nt-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-80d33ea-p-HBCV00004CRJ5Q?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.45.5 -...
  17. imemircan

Öneri Bu acer laptop alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0B8NM1KX6/ref=pd_ci_mcx_mh_mcx_views_1?pd_rd_w=6Ku13&content-id=amzn1.sym.7b399b01-3619-45d6-a2bf-3ddf262bf653%3Aamzn1.symc.ca948091-a64d-450e-86d7-c161ca33337b&pf_rd_p=7b399b01-3619-45d6-a2bf-3ddf262bf653&...
  18. imemircan

Öneri Max 15K laptop önerisi

Selamlar, üniversiteye gideceğim ve laptop arayışındayım. FL Studio, Capcut veya Vegas Pro gibi programlar kullanıyorum. Ayrıca da oyun oynayabileceğim (valorant falan değil böyle daha çok çerezlik oyunlar gibi) laptop arıyorum. "15K ya bulamazsın böyle bir şey" değil de daha çok bu fiyat...
  19. imemircan

Valorant hesabımı satmak istiyorum değeri ne kadardır sizce?

Soru başlıktaki gibi, hesabın içeriği şu; 1693508181 not: hesap plat3 maçlarda genellikle plat2 ile dia 2 arası geliyor ve hesap level'ı 200 üstü
  20. imemircan

Öneri Max 15k laptop arıyorum

Ekran paneli ips olsun, depolama da 500 civarı ssd olmasını istiyorum. Bu özelliklere sahip bir laptop arayışındayım. Bir diğer sorum da üniversite için kullancam ama kendi çapımda da capcut'tan editler, fl studio'dan beat vs. yapıyorum. Bu programlar için 8GB ram yeterli olur mu? İlerki...
Geri