Arama sonuçları: *

• Users: yucexzzers
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yucexzzers

Yardım Xiaomi 15 imei attırılıyor mu ?

Arkadaşlar selamlar, xiaomi 15 global telefonunu yurtdışı alıcam telefon server kayıtlı mı ? Birkaç ay kullanıp sonra imei attırmayı düşünüyorum maddi durumum biraz düzelince ilk 8 ay açık oluyormuş sanırım ama imei atılıyor mu ?
  2. yucexzzers

S25 FE vs Xiaomi 15T pro

Selamlar arkadaşlar, günlük kullanımda şarjı sabahtan gece yatana kadar dayansın, kamerası iyi olsun video dahil, yakın zamanda kasmaya başlamasın çok oyun oynamıyorum ama performansı iyi olsun istiyorum hangi telefon benim için en mantıklı seçim olur ? 15T pro yurt dışı alınacak f/p olarak da...
  3. yucexzzers

Yardım Honor 400 pro vs S25fe ?

Selamlar arkadaşlar, arkadaşım ile telefon alacağız bizim için kamera çok önemli akıcılık önemli ve şarjın bir günü çıkarması önemli bu telefonlardan hangisi benim için f/p olur Şu anda iphone 13 kullanıyorum arkadaşım da 14 PM kullanıyor ikimiz de alıcaz hangi telefonu önerirsiniz ?
  4. yucexzzers

Yardım Ps5 ucuzbudur sitesi güvenilir mi ?

Selamlar arkadaşlar kendime flyteknolojiden ps5pro almıştım bir sıkıntı çıkmadı şimdi bir abim alıcak ps5pro 2 kol şarj istasyonu fiyatları iyi gibi site güvenilir mi ithalatçi garantili olarak ? https://www.ucuzbudur.com/sony-playstation-5-ps5-pro-2tb-2-kol-sony-sarj-istasyonu?ref=akakce&v=1.71.8
  5. yucexzzers

Kamburluk için dik durma korsesi ?

Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşımda kamburluk var ve beli çok ağrıyor fıtık ile birlikte sanırım, benden sizlere dik durma korsesi sormamı istedi ve ağrıları çok fazla oluyor bütçe önemli değil yeter ki işe yarayacak bir şey olsun diyor, yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. yucexzzers

Yardım Optik ses kablosu önerisi 2mt

Selamlar arkadaşlar gündemdeki next 65” tvyi aldım 3-4 güne teslim olucak lg s40t soundbar kullanıyorum kendi monitörüme hdmi arc ile bağladım optik ses çıkışı da var onu da tvye bağlayıp ikisinin arasında geçiş yapacağım ses kalitesini bozmayacak bi kabloya ihtiyacım var önerirseniz çok...
  7. yucexzzers

Ps5 dualsense silikon kılıf önerisi

Selamlar arkadaşlar dualsense midir dualshock mudur ona silikon kılıf takmayı istiyorum elim xbox controllera alıştığı için fifada parmağım dualsenseden çok kayıyo joystiklere de kaydırmaz silikon lazım kollar beyaz olduğu için renkli ve varsa baskılı istiyorum Bütçe de fiyat performans odaklı
  8. yucexzzers

Yardım Ps5pro Fc26 grafik modu yok ?

Arkadaşlar selamlar ps5proda fc26 kullanıyorum monitör samsung oddysey g8 smart 4k 240hz Oyunum akıcı değil sanki 30-50fpste oynuyormuşum gibi pcde de fc26 oynuyorum onda 110-120fps alıyorum ve full akıcı ama ps5proda oyun akıcı değil ve kalite çok kötü youtubedan baktığımda herkesin ayarlarında...
  9. yucexzzers

Yardım 50-60k Laptop önerisi ?

Selamlar, arkadaşım laptop alıcak oyun için max fiyat 60k dedi ne önerebilirsiniz arkadaşlar Eğer ki laptobun soğutması iyi değilse fan da önerirseniz çok sevinirim
  10. yucexzzers

Ps store Fc26 ilk indirime ne zaman girer ?

Arkadaşlar selamlar pcde fc26 var ama pse de alıcam ilk indirim ne zaman olur kasım ayında görür müyüz ?
  11. yucexzzers

Yardım Pcdeki Fc26yı Ps5e aktarma ?

Arkadaşlar selamlar 2 ay önce fc26 almıştım steamden eaplayle bağladım, dün elime yeni aldığım ps5pro ulaştı eğer ben ps storeda fc26 alırsam eaplay hesabımı girersem pcdeki fc26 kadrosunu ps5e aktarabilir miyim ? Aktaramazsam da steamdeki gibi oyunu iade edebiliyor muyum ? Yardımcı olursanız...
  12. yucexzzers

Ps5 Pro aldık ne yapılması gerekir ?

Selamlar arkadaşlar, doğum günüm yaklaşıyor kız arkadaşım gözünü kararttı ve 43kya ps5 pro 2tb 2 kol 1 şarj istasyonu sipariş etti. Bu zamana kadar hep pc kullandım birazcık ps düşmanıydım ama evlenince tcl 144hz tv kullanacağız o yüzden konsol almaya karar verdi, ürün elime gelince ne yapmam...
  13. yucexzzers

Yardım FC26 bağlantı hatası ?

Arkadaşlar bugün 4-5 kere maçtayken rakibe olan bağlantın kesildi diyip maçtan attı maçı saymadı neden böyle oluyor çözümü var mı ? Pcden oynuyorum
  14. yucexzzers

Yardım FC 26 Coins Alamıyorum

Arkadaşlar selamlar, oyun ilk çıktığında oyuna 6k para yatırdım, 2 gün önce yine 3k atıcaktım (her seferinde parça parça atıyorum 10-15dolar) iki üç paket açtım yine steamden fifaya çekecektim bu hatayı verdi ve hala düzelmedi, sebebini bilen, başına gelen var mı ?
  15. yucexzzers

60K bütçe ile bu pc mantıklı mı

Selamlar arkadaşlar bir arkadaşım pc alıcak şu mantıklı mı şu anlık %80 cs %20 lol oynucak ilerde iyi bi oyun çıkarsa hikaye onu da oynarmış ama bütçe max60k fazlası yok teşekkür ederim...
  16. yucexzzers

Yardım Laptop soğutucu önerisi cpu 91 derece

Selamlar arkadaşlar yeni laptop aldım slayer 5050 Msi afterburner valorantta test ettim en yüksek gpu 89 cpu 91 dereceyi görmüş buna uygun laptop soğutucusu önerir misiniz ? Bütçe ort 1000 tl
  17. yucexzzers

Çözüldü✓ Lütfen yardım edin Lan bağlanmıyor

Arkadaşlar slayer x5t-5050 modelini aldım ama hiçbir şekilde internete bağlayamadım etherneti takıyorum yok wifi yok kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin
  18. yucexzzers

Yardım 50K Laptop önerisi (Öğrencilik/Oyun)

Arkadaşlar selamlar max 50k bütçe ile laptop alıcaz arkadaşımın kız kardeşine, şöyle söyleyim 1 sene boyunca ikisi kullanacak, önümüzdeki sene kız kardeşi üniversiteye gidecek götürecek hem oyun hem de öğrencilik işlerini götürecek laptop önermenizi istiyorum max bütçe 50k ama 55k civarlarına...
  19. yucexzzers

Yardım 16 inç Laptop soğutucu önerisi

Selamlar arkadaşlar bu ürünü aldık https://ty.gl/9jlco2mpp0x0m Bu ürüne uygun soğutucu önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim max bütçe 1k
  20. yucexzzers

Yardım İş/Oyun odaklı max 45K f/p Laptop

İyi forumlar, arkadaşım laptop alacak hem eşi hem de kendi için, kendisi oyun oynayacak eşi müşteri hizmetlerinde çalışıyor o işte kullanılacak programları çalıştıracak, çok fazla iş için donanım gerektirdiğini sanmıyorum ama siz daha iyisini bilirsiniz. Maksimum 45kya kadar çıkabiliyor taksitli...
Geri