Arama sonuçları: *

• Users: Quabro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

INACCESSIBLE BOOT_DEVICE (0x7B) hatası alıyorum

Bios güncelledim her şey halloldu pc açılırken bu hatayı aldım araştırdım ancak benim biosumda öyle bir seçenek olmadığından yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
  2. Q

Bu iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım

Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim masa üstü pc ler hakkında yeteri kadar bilgiye sahibim ancak laptop almam gerekti ve araştırma sonucunda 2 laptop arasında kaldım hangisini almalıyım birinde 4060 45 w var diğerinde 4050 115 w var ancak 2 pc de farklı modellerde katananın...
  3. Q

Yeni anakart aldım pc kendini devamlı yeniden başlatıyor

yeni ankart aldım pc yi açtım açıladı ramlere müdahele ettim düzeldi şu an bios a girebiliyorum ancak pc açılmıyor devamlı kendini resetliyor güncel bios da yükledim ancak sorun ne olabilir anakart asus prime b550 mk
  4. Q

Rgb fan bağlantısını yapabileceğim yer yok ne yapmalıyım

Rampage kule tipi soğutucu aldım rgb yi bağlayabileceğim yer yok anakartta ne yapmalıyım
  5. Q

Psu yetermi acaba yeni ekran kartım için

Sistemimde Ryzen 5 5500 gtx1660 16gb ram var ve 650 wat psu var ekran kartını güncellemek istiyorum 3060ti ile acaba psu yetermi
  6. Q

500 wat PSU Yeterlimidir

Ryzen 5 1600 ,2 adet 8 gb ram rgb , 1T ssd, rtx 2060 süper ,rgb kasa
  7. Q

Teni işlemcinin çekirdeklerini görmüyor sistem

Arkadaşlar bende pentium g3240 vardı bu gün yeni işlemci aldım i5 4590 taktım sisteme normal bir şekilde açıldı isim okarak gözüküyor istemde ama çekirdek olarak 2 çekirdek gözüküyor bir de cpu yu stres testine soktuğumda cızırtı geliyor nasıl düzeltebilirim işlemciden tam performası nasıl alırım
  8. Q

Rx 460 4 gb ı basleyebilecek 1150 pin işlemciler

Arkadaşlar merhaba öncelikle benim bi sistemim var içinde rx 460 4 gb var 8 gb ram asus h81m k anakart var 1150 pin işlemcide g3240 ama bu işlemci bana güzel bi performans vermiyor hatta hiç vermiyor ekran kartımı besleyemiyor ve valorant tarzı oyunlardada bana sıkıntı yaşatıyor şimdi benim 1150...
  9. Q

Bilgisayarım kitleniyor

Arkadaşlar ben şimdi sistemi 2 ay önce topladım yarısı 2. El yarısı 0 sistemi 2 gün kullandım oyun felanda oynadım 3. Gün bu sorun oldu pc yi açıyorum chroma felan girince ve ya bi şey yapmak isteyince kitleniyor hiç bi şey yapamıyorum imleç de hareket etmiyor klavye felanda kitleniyor ilk başta...
  10. Q

Başlangıçta ekran renkli bir şekilde karıncalanıyor

Şimdi arkaaşlar benim bi bilgigisayarımda bi sıkıntı var bilgisayar başlarken renkli bi şekilde ekran karıncalanıyor yani gıgabyt logosu gelmesi gereken yerde ekran böyle oluyor sistem çalışıyor hiç bi parçasında sıkıntı yok sapasağlam ekran kartından zannettim başka pc de denedim bi sıkıntı yok...
  11. Q

Gigabyte h55m ud2h windows nasıl yüklerim ?

Ben şimdi gigabyte h55m ud2h anakartla bi sistem topladım windowsu nasıl yükliceğimi bilmiyorum ve bu anakarta nasıl windows yükleneceği hakkımdada hiç bir youtube kanalı video çekmemiş bilgi edinemedim nasıl windows yüklicen yardımcı olurmusunuz flashla yüklicem flash a attım windowsu ama bios...
  12. Q

İ5 650 rx 460 4gb yi besleyebilir mi??

Abiler şimdi benim evimde i5 650 4gb ramli bi ssitem var eski bi sistem bulunuyor içindeki ekran kartı dandik bi şey bendede 2000 tl bi bütçe var bende rx 460 4gb almayı düşünüyorum performansı bana yeterli bi ekran kartı geriye 900 tl param kalıyo ram ve kasayı değiştirmeyi düşünüyorum bana bi...
Geri