Arama sonuçları: *

• Users: Osman005
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Belirttiğim sistemdeki + ve - yönlerini belirtir misiniz

Belirttiğim sistemdeki + - yönlerini belirtirseniz sevinirim suanki piyasadaki değeri nedir birde çok fazla anlamıyorum bilgisayardan oyun oynuyacagim bilgisayar ile güncel oyunlarda herhangi bir sıkıntı olurmu teşekkürler şimdiden.
  2. O

Yardım msi gtx 1660 super twin frozr fiyat Hk.

Arkadaşlar kart 2. El msi gtx 1660 super twin frozr ederi nedir 1621360277 .
  3. O

Sistem hakkında yardım(fiyat-degeri nedir)

Arkadaşlar sistem bu şekilde oyun falan oynuyorum iyi mi? ve fiyatı nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. O

msi suprim x 3070 alirken

Arkadaşlar MSI suprim x 3070 buldum ikinci el garanti ve faturası varmış alırken ne yapmalıyım nerede denemeliyim PC topluyorum şuan sadece ekran kartı olacak
  5. O

Sistemi inceleyip öneride bulunur musunuz

Belirttiğim sistem ederi ne kadar eder ve iş görürmü (oyun falan fazla oynuyorum)
  6. O

Bu sistemde bı sıkıntı varmı

Arkadaşlar bu yazdıklarımın hepsi 2. El ve garantileri devam etmekte ne kadar eder sizce verilen fiyat 6.5k degermi degmezse neden yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  7. O

Sistem ederi nedir ve degermi teşekkürler

Arkadaşlar fotoğraftaki PC nasıldır neresi daha iyi olabilir yorum birde 7 k isteniyor fiyatı nasıl teşekkürler.
  8. O

2.el sistem incelermisiniz verdiğim paraya degermi

asus rx 5500 xt rog strix gaming oc 8gb samsung 860 evo 500gb aerocool klaw rgb kasa neoforza 16gb 3200mhz asus tuf b450m pro gaming anakart amd ryzen 5 3600 Fiyatı 9k ikinci el bütün ekipmanların garantisi devam ediyor 6 aylık kullanılmış suanki piyasa üzerinden değerlendirin mantıklı mı...
Geri