Arama sonuçları: *

• Users: FROW2K
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Ekran Kartı değiştirmek istiyorum

Aktif olarak fps oyunları oynayan birisiyim dolayısıyla fps değerleri benim için çok önemli. Daha önce konu oluşturdum fakat tam anlamıyla yardımcı olunmadı. İstediğim şey aslında darboğaz olmadan aynı zamanda bilgisayardan farklı bir parça değiştirmeden sorunsuz kullanabileceğim bir ekran...
  2. F

Ekran kartı değiştirmek istiyorum

Merhaba genel olarak fps oyunları oynuyorum çözünürlülük olarakta 1080x1080 veya 1280x960 tercih ediyorum. İstediğim şey tam olarak ekran kartını değiştirdikten sonra monitör veya kasa içerisindeki herhangi bir parçanın da değişmemesi. Şu anki ekran kartı: 1650 SUPER İşlemci: Ryzen 5 5600x RAM...
  3. F

Ryzen 5 5600X İçin Ekran Kartı Önerisi

İşlemci: Ryzen 5 5600X Anakart: B450M-A Pro Max RAM: 16GB Bir problem yaşamayacağım ekran kartı istiyorum yani herhangi bir ekran kartı alıp taktıktan sonra darboğaz vb problemlerle karşılaşmıyım yeter ayrıca sıvı soğutmam da yok NOT: Monitör Acerın ama özelliklerini tam olarak bilmiyorum bir...
  4. F

Yardım Mikrofon çalışıyor fakat karşıya ses gitmiyor

Arkadaşlar yaklaşık 5 saat öncesine kadar çalışıyordı. Hiçbir zarar görmedi mikrofon ve buna rahmen ses gitmiyor. Tüm her şeyi denedim acil yardım ederseniz sevinirim.
  5. F

6700 TL Hazır Sistem Önerisi

Piyasa da çok fazla sistem var ancak hangisi iyi veya iyiler mi bilemiyorum. Max 6700 TL bütçe var.
  6. F

Bilgisayar Tavsiyesi

Uzun zamandır bilgiayar almayı düşünüyorum. Aklımda bir bilgisayar var ancak ne kadar iyi bilmiyorum. https://www.incehesap.com/hydro-bronze-pc-hocasi-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49164/
Geri