Arama sonuçları: *

• Users: KebanFiru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KebanFiru

Minecraft Mobile'i Denemek İstiyorum

Minecraft PE'yi oyunu almadan önce deneyimlemek istiyorum, sizce TLauncher'ı mı kullanmalıyım?
  2. KebanFiru

[Rehber] Windows 11'i VirtualMachine'e Kurma

Virtual Box'ı İndirme --İlk olarak bu siteden VirtualBox'ı edinmeniz gerekiyor. Biz Windows'a kuracağımız için Windows için olan versiyonu indireceğiz. "Windows host"a tıkladıktan sonra kurulum için gerekli olan indirmeye başlayacaktır. --VirtualBox'ı kuruyoruz. Kurarken ekstra hizmetleri de...
  3. KebanFiru

LGS Matematik Soruları Hakkında

Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış...
  4. KebanFiru

Yaptığım YouTube Videosu Nasıl Olmuş?

Sizce video nasıl olmuş?
  5. KebanFiru

Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü İle İlgili Bilgilendirme

NVIDIA yeni sürücü sürümü olan 466.63 ile Valorant'ta sürücü hatası veriyor, mümkünse şuan yapmayın. Yaptıysanız DDU ile kaldırıp eski bir sürücü sürümünü kurun.
  6. KebanFiru

Bu site güvenilir mi?

Bilgisayarımın sesini Soundwire ile telefonuma yansıtacağım. Lakin bu site güvenilir mi?
  7. KebanFiru

AMD, NVIDIA, MSI Computex Yayını

Bugün sabah NVIDIA, MSI ve AMD Computex yayınlarını gerçekleştirdiler. Peki bu yayınlarda ne anlatıldı, kabaca anlatmam gerekirse; NVIDIA = 3080Tİ ve 3070Tİ tanıtıldı. Aynı zamanda bu yeni GPU'lar laptoplar için de gelecekmiş. AMD = Yeni 5600G ve 5700G'den bahsetti. Yeni laptoplarından da...
  8. KebanFiru

10nm İntel İşlemci Hem de Masaüstünde

İntel bu yıl "Rocket Lake" yani "11. nesil" işlemcilerinin "10nm" versiyonlarını da yapıcak muhtemelen. Bunu neye dayanarak mı söylüyorum. Buna; "https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/215570/intel-core-i9-11900kb-processor-24m-cache-up-to-4-90-ghz.html" ve "" "İntel" bu sefere...
  9. KebanFiru

Casper Excalibur Masaüstü

"" gördüğünüz gibi "Casper" ,"Excalibur" sistemlerinde "Gigabyte"ın ürünlerini kullanıyor. Kaliteli 👍 . Ama "PSU" markası belirsiz :/.
  10. KebanFiru

Rehber HyperX NGENUITY Cihaz Görmeme Hatası Çözümü

Bugün sizlere "HyperX"in uygulamasının cihazı görmemesini nasıl çözeceğimizi anlatacağım.(Bu hata gerçekten saçma bilgisayarda kurcalamadığım yer kalmadı. En sonunda aklıma bu geldi ve nedense oldu 🤔.) 1-) Ayarlara "Dil Ayarları" yazın. 2-) Ardından açılan pencerede "Windows Görüntüleme Dili"ni...
  11. KebanFiru

Yeni Windows 10 güncellemesi

"Windows 10"a gelen yeni güncellemeyle bariz değişiklikler var. Şuan gözüme ilk çarpan özelliği ekte bulabilirsiniz. Daha fazla özellik buldukça konuya ekliyeceğim. Ekteki "Güneşli" ibaresine tıklayınca ekstra haberler çıkıyor.
  12. KebanFiru

Sizce Neden Valorant Hala düzgün çalışmıyor?

Dünki güncellemeyi yaptığımdan beri oyunun simgesi açılırken siyah oldu.Kafama takılan böyle bir oyunda neden hala böyle sıkıntılar oluyor.Bazı oyuncularda da açılmıyor.Vanguard'dan dolayı olan bu sıkntılar sizce neden
  13. KebanFiru

[Rehber]Valorant Güncellemesi Sonrası Oyun açılmıyor

"RIOT Games"in "Valorant" adlı oyununda 13 Mayıs 2021 gününde gelen güncellemeden sonra sıkıntılar ortaya çıktığını gözlemledim.Şu şekildeler.Benim sistemimde "Vanguard"ın ve "Valorant"ın simgeleri tamamen siyah olmuşlardı.Ama sistem içinde gezinebiliyordum.Kardeşimin sisteminde ise Tüm simgeler...
  14. KebanFiru

Rehber MSI Afterburner İşlemci Frekansını Görme

Merhabalar bildiğiniz üzere yakın bir süre önce MSI Afterburner'ın ayarlarlı ile ilgili bir video hazırlamıştım.Yalnız bir eksik vardı.O da şuydu.MSI Afterburner dinamik olarak işlemci frekansını göstermiyordu.Hadi bugün de bunu öğrenelim. Rehberin 1. kısmı için...
  15. KebanFiru

Rehber MSI Afterburner Gösterge Ayarları

Merhabalar bugün size MSI Afterburner'ın gösterge ayarlarını nasıl yapmanız gerektiğini anlatıcağım.İlk olarak uygulamayı indirmemiz gerekiyor(Yemin et). https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards bu linkten aşağıdaki yuvarlak içindeki afterburner adlı uygulamayı indirmeniz gerekiyor...
  16. KebanFiru

[ÇÖZÜLDÜ]Donanım Arşivi Discord Sunucusunda Haksız Ban

Donanım Arşivi Discord sunucusunda elimden geldiğince herkese yardım ediyorum.7 Nisan 2021 sabahı bir arkadaş bana RAM'lerle ilgli bir soru sordu.16gb ram'i varmış tek kanalmış arttırmak istiyormuş ne yapmalıyım dedi.Bende ona yanına bir tane daha 16gb ram takmalısın dedim.Ardından Berk adlı...
Geri