Arama sonuçları: *

• Users: phxey41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. phxey41

İngilizce online platformaları hakkında

Arkadaşlar kendime online ingilizce platformu bakıyorum kursa vs gitmek istemiyorum zamanında gittim sürekli kitap üzerinden tense anlatıp duruyolar. Genel olarak temel tenselere sahibim kelime haznem düşük bu yüzden daha çok 1e1 konuşma yapabileceğim platforma bakıyorum ayrıca kelime...
  2. phxey41

Yüzüm için neler kullanabilirim

Yüzüm yağlı bi yüz ve ben bu durumdan mutsuzum çünkü telefonla konusurken yuzumu ellesigimse falan hep yag oluyorum Ayrica sivilce ve siyah nokta sorunum var Butce sorunum degil kullandiginiz ise yarayan yüz ürünleri nelerdir acaba Bi arkadasim salisilik asit dedi bi arkadasim gratisten turuncu...
  3. phxey41

Sivilce Problemi ❗❓Kafada ve Yüzde

Genetik olarak vucudun yagli biriyim zaten yasim 19 cips kola cikolata tarzi seyler tuketiyorum sivilceye de bunlar neden oluyo zaten yaglanmayla birlikte ama yemedigim donemlerde dahi yuzumde ve kafamda cok sivilce oluyo Ozellikle kafamda saclarimi kestirdigimde kipkirmizi bi ton sivilce oluyo...
  4. phxey41

Yd 17 Pro mu Yd 16 Pro mu

16 pro 41 kusur 17 pro 53 kusure denk geliyo sizce hangisi yeni diye kafalama 17 proya atlamak istemedim
  5. phxey41

Sakal ve biyik icin tras makinesi

İyi forumlar Sinekkaydi yapan rahat edebilecegim bi makine ariyorum Sarisin oldugum ve sanirim kose oldugum icin cok az cikiyo zaten hatta gozukmuyolar sari sari olduklari icin ama arada siyahlar vs cikiyo ve ben sevmiyorum onlari ondan suanlik burun kili alma makinesi isimi goruyo aslinda ama o...
  6. phxey41

Mi 14T prodan iphone 14 pro gecmek

Suanda halihazirda xiaomi 14t pro kullaniyorum server kayitli sekilde 23e almistim ama bu aralar iphone almak istiyorum nedenini bilmedigim sekilde aslinda telefonla cook bi isim yok hatta hic yok yani sadece foto vs oyunda oynamiyorum Suanki telefonumu 20ye satim 25ekleyip 45e temiz 14 pro...
  7. phxey41

Yardım Temiz iphone 14 pro alınır mı

Fiyat 45-46 Pil sagligi 89 Kozmatik guzel ve ciziksiz Telefon tr ici hic acilmamis pili orjinal iyi bakilmis tum ozellikleri calisiyo Tabi bunlar soylenenler alirken yine konu acip nelere bakmam gerektigini sorucam Ama bi seyde kusku duydum icini actirmadan istedigini yaptirsin demis simdi...
  8. phxey41

TR 2. EL İPHONE 14 PRO ALINİR MI

Bi akrabamın yakın arkadaşi 3-4 aydır yatıyomuş telefon Pil sağlığı 89 Kullanım temiz ve çiziksiz 46k demis ama arkadas ayağı falan 42-44 bandına düşer İphone 13-14-15 pro arıyorum ama yd harici yok ya da full 2. El telefoncularda allah bilir neler yapiyolar Bu telefonun sağlam oldugunu...
  9. phxey41

1-2k arası blutooth kulaklik onerisi

Sarki dinleyebilecegim ara sira oyun oynayabilecegim sarji iyi giden ses kalitesi iyi olan ve konusma yapabilecegim bir sey olursa iyi olur Kulak ustu mu alsam kulak ici mi emin degilim onerilere gore sekil alirim Normalde qcy t13 kullaniyodum
  10. phxey41

Yardım İphone almak istiyorum ne yapmalıyım

Arkadaslar merhaba Elimde suan server kayıtli xiaomi 14t pro 512gb modeli mevcut nisan ayinda 23k kusure almistim Simdi merkezdeki telefonculari dolastim 20k veren var bunu satıp uzerine 15 20k koyup 13-14-15in pro modellerinden birini almak istiyorum 2. El veya 0 ama nasil yapicam bilmiyorum...
  11. phxey41

Bu modellerden hangisini secmeliyim maks 20k

Babam lojistik işinde çalışıyo attığım modeller yanlarında yazdığı şekilde geliyo 20k ya kadar bu modellerden hangisini secmeliyim sizce
  12. phxey41

Yardım Galaxy A15 10.750TL Fiyatına Değer mi

Merhaba arkadaşlar ananemin telefonu bozuldu dedemde gitmiş telefoncudan bunu bize göstermek için eve getirmiş samsung galaxy A15 modeli telefoncu 10.750tl diyo bu fiyat bandında makul müdür maksat ananemin işi gözüksün face okey vs vs 1742911683 pazarlık ile dedem 10 veya 9.5a alırım onu diyo...
  13. phxey41

Telefonda yeşillenme ve sararma sorunu

Merhaba iyi forumlar Gecen hafta telefonumu düşürdüm ve iç ekrani gitti ekranim hic acilmiyodu acilsa bile ben erkani goremiyodum yesil çizgiler vs oluyodu daha sonra 3k verip yaptirdim bi sıkıntısı yoktu fakat 2 gün önce tekrardan kırdım ve yaptırdım ama ayni yere ayni ekrani yaptirmama ve 3...
  14. phxey41

2. Ekrana görüntü gitmeme sorunu

merhaba iyi forumlar eski bir phılıps monitoru bayağı bir süreder 2. ekran olarak kullanıyorum vga çıkışlı monitör ondan dolayı kendi pc'me hdmi ile bağlı hdmi vga dönüştürücü ile kullanıyorum geçen gün sorunsuz kullanırken dışarı çıktım 2-3 saatliğine geri geldim açtım bilgisayarı falan video...
  15. phxey41

Lol hesabım ne kadar eder?

Arkadaşlar iyi forumlar aşağıdaki bilgileri verilen hesabımı satmayı düşünüyorum tahmini ne kadar eder?
  16. phxey41

Oyunda alt tab atınca oyun gidiyo

Hp victus Rtx 4060 i7 14700hx modelini kullanmaktayim Oyun oynarken tam ekranda alttab attığım herhangi bir an fark etmeksizin oyunum kapanıyo nedeni nedir aşırı sinir bozucu
  17. phxey41

Yardım Maks 45k bütçede iş için laptop önerisi

İyi forumlar arkadaşlar söylediğim bütçede Depolaması yüksek olan Ekrani geniş olan Şarjı güzel bi zaman gidecek şekil Rami fazla olan bir laptop arıyoruz annem için Genel olarak outlook, muhasebe programları, office programları, micro programı kullanılacak ama bunlar arka arkaya çok sekme...
  18. phxey41

Laptobumu nasıl test ederim

Yeni bir laptop aldım yaklaşık bana geleli 1 hafta falan oldu ama bu aralar zamanım yok oyunlarda vs deneyemedim Sıcaklık kullanım vs nasıl test edebilirim İslemci ekran karti vs
  19. phxey41

Laptop masaüstü güzelleştirme

Laptopun masaüstünü arka plani gorunumunu vs nasıl guzellestirebilirim youtube'dan baktım ama Türk yok galibs anlatan çoğu yabancı onlarıda hem anlamadım hem de karışık gidiyooar ayrica nedir ne değildir bilmediğim için emin de olamadim
  20. phxey41

Hp victus 16 şarj sorunu

Laptopu yeni aldım pilde kullanmaya çalışıyorum ama patır patır şarjı gidiyo açalı 10 dakika ya oldu ya olmadı ve herhangi bir sey yapmadım daha sadece ana ekranda açık duruyo parlaklık full 100du şarjım suan 88 neden bu kadar çabuk gidiyo bilgisayarı daha 2. Acisim 1729178417 İ7 14700hx Rtx...
Geri