Arama sonuçları: *

• Users: Boph
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Boph

Açık öğretimde üniversite stajı nasıl yapılır?

Merhaba, AÖF siyaset bilimi öğrencisiyim 2.sınıftayım ilk sene ders notlarım gayet iyiydi hedefimde muhasebeci olmak. Açık öğretimde nasıl smmm stajı vs yapabilirim? AÖF'ün staja bir engeli var mı bunu merak ediyorum, teşekkürler.
  2. Boph

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Merhaba yarın sabah sınavım var ve direksiyon sınavına giriş belgem ortada yok kimlikle beni sınava alırlar mı belge şart mı?
  3. Boph

Macbook M1 8GB nasıl

Merhaba M1 8GB yazılım ve adobe uygulamaları için yeterli olur mu teşekkürler
  4. Boph

Macbook air M1 16GB vs Macbook air M2 8GB

Merhaba bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. MacBook M2 çip 8 GB RAM olanı almayı düşünüyorum. 16 GB olan bütçemi aşıyor. 8 GB sorun çıkarır mı, sorunsuz şekilde yazılım programlarını vs. kullanabilir miyim? Yoksa M1 16GB RAM olanı mı almalıyım. Teşekkürler.
  5. Boph

Odyssey 1.5.4 Türkçe yama

Herkese merhaba 1.5.4 Orjinal sürüm için türkçe yama çıktımı 1.5.3 kullanıyordum çalışmıyor artık
  6. Boph

Mesleki açık öğretim lisesinde staj yaparken üniversiteye gidebilir miyim?

Merhaba, Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler
  7. Boph

peugeot 206 nasıl bir araba

Herkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
  8. Boph

World war z multiplayer bağlanmıyor

Herkese merhaba oyun açılıyor yükleniyor ama multide disconnect hatası veriyor offline gözüküyor neden oyun epic games den?
  9. Boph

7 upload kaç bitrate vermem gerekiyor

Herkese merhaba 7 upload ile 720p60 yayın için kaç bitrate vereyim 3500 yetermi
  10. Boph

epic games ödeme işlemi yardım

Herkese merhaba oyun satın aldım havale ile dün gece de 2 kez aldım hemen onaylandı hala dönüyor ödemenin gönderilmesi bekleniyor yazıyor ödeme onaylanmadı 5 dakika oldu neden böyle oldu bir sorun olurmu?
  11. Boph

Valorant ne zaman çıkacak?

Herkese merhaba oyun ne zaman erişime açılacak her kes oynayabilecek
  12. Boph

Arkadaşlar artık Şu gta 5 konularını salsanız

Herkese merhaba her 10 konudan 6 sında gta 5 inmiyor site çöktü şimdi alsam sonra indirebilirmiyim aynı konular peş peşe sürekli açılıyor konuyu açmadan bakabilirsiniz böyle bir konu varmı diye gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanları gözükmüyor hemen alta düşüyor gta 5 konularından.İYİ FORUMLAR
  13. Boph

Yardım Epic games GPAY havale ödeme

Herkese merhaba havale gpay ödeme kısmında ordaki ibana önce parayı havele edip sonramı onaylama yapacağım
  14. Boph

Epic games hesabınız alış verişe bloke olmuştur hatası

Bütün ödeme seçeneklerinde bu hatayı veriyor ne yapmam gerek
  15. Boph

HS35 İncelemesi

Herkese merhaba kulaklık bugün elime geldi ve ses testini ve mikrofon testini yaptım gerçekten mikrofon kalitesi ve netliği çok güzel sadece ağıza yakın mesafede tutarsanız nefes den dolayı ses patlaması oluyor ama hafif uzaklaştırırsanız ağzınızdan çok güzel oluyor veya bir mikrofon süngeri çok...
  16. Boph

Yardım Epic games Üzgünüz, bu hesabın satın alma yetkisi bloke edilmiş hatası

Herkese merhaba bütün ödeme yöntemlerine böyle alamadım bir türlü oyunu ne yapıcam
  17. Boph

Epic games kredi kartı banka kartı ödemelerinde sorun yaşayan varmı

Herkese merhaba hata veriyor reddedildi hatası sizdedede varmı bu sorun yoksa rahatça banka kartı veya kredi kartı ile oyun satın alabildinizmi
  18. Boph

epic games kredi kartı reddedildi hatası

Herkese merhaba oyun satın alıcam kredi kartı reddedildi hatası veriyor vakıfbank kart mastercard olarak geçiyor orada gözüküyor ama reddedildi diyor alışverişe açık kart steam den falan 2 gün oldu oyun alalı
  19. Boph

Eastergamers yeni sistem

https://www.itopya.com/eastergamers-2-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-gaming-x3-rx-5700-xt-oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ sizce nasıl yeni sistem
  20. Boph

Mikrofon ile ilgili yardım lazım

Herkese merhaba kameranın mikrofonu normalde az ses veriyor ses kaydedicide 0 desibelde streamlabs de bunu 15 desibel yaptım yayında dahamı yüksek ses verir teşekkürler
Geri