Arama sonuçları: *

• Users: Erprif121
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

9070xt 7800x3d benchmark sonucu biraz düşük mü?

Arkadaşlar 3d mark time spy testi yaptım 24160 skor verdi grafik skoru 29000 cpu skoru 12500 ortalama alınan skoru ise 24800 vermiş sizce biraz düşük mü yoksa normal standartlarda mı sıcaklık değerleri çok serin bi şekilde ilerledi Ayrıca cinebench 2024 cpu testi de yaptım tek cekirdek 112 çoklu...
  2. E

9070xt sistem oyunlar giriş ekranında donuyor

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim sistemi yeni topladım hiçbir oyunu açamıyorum arada nadiren giriyor fps değerleri de normal oluyor performans sorunu yok ama oyunlar giriş ekranında donuyor ve kalıyor bu neden oluyor.Hicbir yerde düzgün bir veri bulamadım yardımcı olun lütfen
  3. E

Battlefield 1 steam açılmıyor yardım

Arkadaşlar 2 gündür sinir krizi yaşıyorum pc yi yeni topladım ama bf1 e bir türlü giremiyorum windows defender da ayrıcalık tanıma,ea app silip yükleme,onarım yapma söylenen neredeyse her şeyi denedim ama yok olmuyor sadece 1 kere girmeyi başardım oda şans eseri oyun açılıyor pencereli küçük...
  4. E

Philips evnia monitör yamuk duruyor

Arkadaşlar yeni kurulum yaptım baktım yamuk duruyor sebebi de burada ilke bir şekilde pecetelerle halletmeye çalıştığım tak tak li kısım.Gordugunuz gibi burada 4 tarafta da boşluk var bu yüzden ağırlığın baskın olduğu tarafa şekil alıp yamuk duruyor bu bir hata mı yoksa bir yerde gevşek vida...
  5. E

9070xt 2k mı 4k mı kullanmalıyım

9070XT 7800x3D sistem topluyorum kafamda hep 2K da oynamak vardı hatta Evnia model monitörü de sipariş verdim Amazon üzerinden ancak 2K-4K arasında görüntü olarak çok fark olduğu söyleniyor ben 1080p üstünde hiç oyun oynamadım 1080p 2K arasında o kadar fark olmadigi da söyleniyor bir yandan...
  6. E

Lian li hydroshift uyumlu fan

Arkadaşlar hydroshift 2 fansiz model aldım ve kasaya asiahorse dawn pro almayı düşünüyorum sıvı soğutma fan yuvasına bunlar uyumlu olur mu acaba
  7. E

Lian li uni fan wireless nasıldır

Hocalarım iyi forumlar bu modelle ilgili merak ettiğim iki şey var Wireless olmayan modeli ile farkı nedir ve 3lü paketini alırsam kontrolcu geliyor mu sizin fanla ilgili düşünceleriniz neler
  8. E

Lian li hydroshift sıvı soğutma tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba beyaz bir 9070xt sistem topluyorum kasa olarak lian li mini v2 kullanacağım sıvı soğutma içinde lian li düşünüyorum ama birçok varyasyonu var ve pek bilgi bulamadım lcd ekranlı olmasını istiyorum model tavsiyeniz ne olur nasildir yardım ederseniz sevinirim
  9. E

9070xt sistem nasıl sizce?

Hocalarım beyaz bir sistem diyeyim diyorum şöyle bir şablon oluşturdum ssd eksik şuan sizce nasıl 1)Mini kasa sıcaklığı etkiler mi 2)Kasaya uyumlu daha uygun bir sivi sogutucu bulabilir miyiz 3)Sizce sistemin gücüne göre maliyet fazla mı olmuş estetiği bozmadan daha uygun halledebilirmiyim...
  10. E

Rx9070xt beyaz sistem önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar beyaz bir sistem dizmek istiyorum Sapphire pure 9070xt R7 7800x3d https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b850-a-gaming-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905292934.html...
  11. E

Xfx swift 9070xt nasildir

Arkadaşlar merhaba 9070 ekran kartı için model arayışına girdim beyaz bir sistem kurma fikrim var XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı - 40.339 TL...
  12. E

MSI Alpha 15 a4dek ikinci el piyasası nedir?

İyi forumlar. Sorum yukarıdaki gibi cihazda RX 5600M ekran kartı R7 4800H işlemci 8+8 Dual 16 GB RAM 512 GB SSD mevcut yaklaşık 4 yıllık piyasaya pek hakim değilim o sebeple merak ettim cihazı satmaya kalksam tahmini ederi ne kadar olur sizce?
Geri