Arama sonuçları: *

1. Thomas Tuchel

EA FC 25 Kontrolcü Çalışmıyor.

Arkadaşlar yaklaşık 4,5 gün önce steam üzerinden ea fc 25 aldım. Oynamak nasip olmadı çünkü kontrolcüyü görmüyor. Orjinal dualsense kullanıyorum fc24 de herhangi bir sorun yok ama bu oyunda sorun var internette araştırdım ama olmuyor yardım eder misiniz?
  2. Thomas Tuchel

Kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi.

Arkadaşlar 2000 tl bütçem var kulak üstü mikrofonu tak çıkar kulaklık önerebilecek var mı? İki model arasında kaldım birisi rampage crack h-11 diğeri de havit fuxi h3 bunlar iyi mi yoksa başka model var mı?
  3. Thomas Tuchel

Windows 10 kurdum ama açılmıyor

Arkadaşlar dün bi konu açmıştım yeni anakart aldım win11 kurulmuyor diye sonrasında win10 denedim kuruldu fakat bi kaç defa kendi kendisine kapandı be açılmadı kasa açık monitöre görüntü gelmiyor reset atıyorum win açılış ekranı geliyor sonrası yok tekrardan kurdum yine aynı sorun. Sistem: Rx...
  4. Thomas Tuchel

B550m d3sh win11 açılmıyor.

Arkadaşlar yeni anakart aldım herşeyi taktım sorunsuz çalışıyor ancak m2 ssd üzerinde win 11 kuruluydu ancak şuan açılmıyor ve ne yaparsam yapayım olmadı flash bellek ile tekrardan kurayım dedim buda işe yaramıyor kurdurmuyor sürekli başa atıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Thomas Tuchel

6000 tl bütçem var 27” monitör tavsiyesi

Bir çok farklı modele baktım fakat karar veremedim. Monster 27” 240 hz monitör var falat ghosting oluyor diyorlar. 27” view sonic var 240hz yada sizin önerebileceğiniz var mı? Amd ekran kartı kullanıyorum.
  6. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ 1500 tl ye kasa önerisi

Elimde rx6700 3 fanlı modeli var buna uygun kasa arıyorum. Baya bakındım ama ya yüksek sesli yada ısınma problemi var diyorlar yardımcı olabilecek var mı?
  7. Thomas Tuchel

İnternet sürekli kopma veya hız düşüklüğü.

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır internetim sürekli ya kopuyor yada hız düşüklüğü oluyor. Pingim sürekli yüksek 2 farklı modem denedim ikisinde de sorun devam ediyor türknet kullanıyorum onlarla da görüştüm sorun bulamadılar yardımcı olabilecek var mı?
  8. Thomas Tuchel

Çözüldü✓ Rx 6700 görüntü vermiyor çalışmıyor

Yeni ekran kartı aldım taktım çalışmıyor ne yapmam lazım anakart b450m s2h
  9. Thomas Tuchel

Ryzen 5 5500 ve ryzen 5 5600

İşlemci alıcam ama kararsız kaldım 5500 kötü diye biliyorum yani yetersiz kalıyor 5600 de ısınma problemi var diyorlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Anakart:b450m s2h Ekran kartını yeni alıcam rx 6700
  10. Thomas Tuchel

8000 TL bütçem var hangi ekran kartını almalıyım

Elimde b450 m s2h anakart var 8000 tl bütçem var sizce ekran kartı olarak ne alabilirim işlemci ryzen 5 2600
  11. Thomas Tuchel

Kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

Discord da kullanmak için kulak üstü kulaklık alıcam asıl amacım o pil ömrü daha uzun diye tercih ediyorum fakat mikrofon kısmından dolayı karar veremedim 1k bütçem var öneriniz var mı?
  12. Thomas Tuchel

Asus 21.5” 60hz 1ms - James Donkey 27” 144hz 1ms

Asus monitörü verip üstüne 1000 tl ile James Donkey alıcam sizce mantıklı mı James Donkey de çok ince bir piksel sorunu var.
  13. Thomas Tuchel

Yeni ssd aldım bu şekilde gözüküyor

1tb ssd aldım ve bu şekilde gözüküyor yanlış bir şey yaptım sanırım ama düzeltemiyorum ne yapmam lazım?
  14. Thomas Tuchel

Elimde 2 adet pc var fiyat önerisi

1.PC AMD RX 550 4GB 8*2 RAM (3000 MHZ) ASUS B450M ANAKART James Donkey 480GB SSD...
  15. Thomas Tuchel

GTX 1060 İkinci el fiyat

Arkadaşlar sizce gtx 1060 ikinci el fiyatı nedir az kullanılmış mining yapılmamış sadece oyun amaçlı kullanılmıştır.
  16. Thomas Tuchel

Satılık pc fiyat önerisi.

Elimde rx550 4gb 16 gb ram 3000 mhz (2*8) B450m anakart 480 gb ssd James Donkey Amd ryzen 5 2600 işlemci Rgb kasa Sizce kaça satılır?
  17. Thomas Tuchel

Pc için hoparlör alıcam tavsiye

Logitech s120 gibi yada daha farklı marka model
  18. Thomas Tuchel

Ticari kart ile taksitli telefon almak

Arkadaşlar ticari kart ile taksitli telefon alacağım fakat nerden alacağı mı bilmiyorum firmadan firmaya değişiklik oluyor mu yoksa sabir mi? Teknosa ya sordum kullandığım ticari kartlarla anlaşmları yokmuş vatan dan bilgi alamadım yardımcı olabilecek var mı kafayı yemek üzereyim... Telefonu...
  19. Thomas Tuchel

Oyuncu koltuğu önerisi

Max 1000 tl ye sandalye önerisinde bulunabilir misiniz? Ben bi kaç tane baktım fakat emin olamadım
  20. Thomas Tuchel

COD warzone sistemim kaldırır mı?

Arkadaşlar sistemim cod warzone kaldırır mı? Bildiğim kadarıyla ssd önemliymiş. rx550 4gb amd r5 2600 16gb ram 480gb ssd
Geri