Arama sonuçları: *

• Users: Rime?
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Öneri 23500'e %89 pil 10 ay garantili iphone 13 alınır mı?

merhabalar,konu başlığında hemen hemen her şey yazılı.Ekstra olarak cihaz değişensiz ve yanında şarj kablosu verilecekmiş.Fatura varmış ama kutu yokmuş,sizce alınır mı?
  2. R

Yardım İkinci el ps4 satarken başıma gelen dolandırıcılık(?)

Arkadaşlar merhabalar, galiba başıma bela aldım.Dün iban üzerinden kargo ile muhtemelen bir bilişim dükkanına playstationumu sattım.Gönderirken CD rom'unda bir sıkıntı yoktu,sadece yavaş çekip itiyordu ve bu detayı da ilan açıklamasına yazmıştım.Bugün kargo alıcının eline ulaşmış ve CD Rom'un...
  3. R

Öneri Sizce hangi ikinci el 2+1 ses sistemini almalıyım?

Merhaba, ikinci el olarak beğendiğim sistemlerin arasında kaldım. Hoparlörler bunlar; 1: Philips spa-7300 (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-philips-multimedya-speakers-2-plus1-1173788054/detay/) Gerçekten az kullanılmış olması ve 60W...
  4. R

Öneri 34K'ya Mondial Superboy alınır mı

selamlar, bir arkadaşımın sistemimi takaslayabileceğim bir superboy'u var 100'lük karbüratörlü ama 125'liğe çevirmiş.Motorun geçmişini çok da bilmiyorum ama vites contaları ve lastikleri yeniymiş ve yağ bakımı yeni yapılmış.Kozmetiği ve mekaniği gördüğüm kadarıyla düzgün.2016 Model 11k km'de.Şu...
  5. R

Öneri Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF mi Iiyama G-Master G2470HSU-B1

siz olsaydınız f/p olarak ve markayı düşünerek hangisini tercih ederdiniz? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-iiyama-g-master-g2470hsu-b1-24-0-8ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1078594442.html...
  6. R

Öneri 4000TL'ye kadar monitör önerisi

24 İnch ve tercihen IPS panel olması daha iyi olur
  7. R

Yeni Aldığım sistem çalışmıyor,elektrik gitmiyor

Yeni aldığım bilgisayarı bugün açmayı denedim ekran kartı vs.her şeyi takılı,Psu'nun güç tuşu açık fakat güç tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor ne ışıklar yanıyor ne fanlar çalışıyor.Ne oldu hiçbir fikrim yok.
  8. R

Öneri 600 TL Civarı bilek destekli klavye

Klavye yurt içinden ve garip marka olmazsa iyi olur , membrane olabilir problem yok
  9. R

Asus VP249QGR iyi midir?

Selamlar,bu monitörü almak istiyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html f/p olarak daha iyi bir alternatifi var mıdır?
  10. R

Yardım Takılmış ekran kartından jelatin sökmek statik elektrik yaratır mı?

Yeni aldığım bilgisayara ekran kartını bağlarken jelatini gözden kaçmış, sanki hatırlıyorum biri taktiktan sonra söküp kartı yaktı diye emin olayım dedim.Bilgisayar hiç açılmadı,elektriğe bağlı değil.
  11. R

Öneri 1000 TL civarında mekanik klavye

Selamlar,1000TL civarı bütçe ile klavye arıyorum, yurt dışı olmamalı , %80 ve ya %70 olmasında problem yok.En önemlisi red switch ve ya tok-sessiz switchli olması,kolay gelsin.
  12. R

Öneri 1000TL civarına çok ses çıkarmayan mekanik klavye

Selamlar,1000TL civarına çok ses çıkarmayan mekanik klavye bakıyorum.Tam boy olması zorunlu değil çünkü yer sıkıntım var.Siyah renk olsa iyi olur aynı şey bilek desteği için de geçerli
  13. R

Öneri 3-3,5K arası monitör tavsiyesi

Selamlar, genellikle rekabetçi oyun oynamam onun için bana 144Hz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.IPS panel olması önceliğiyle.
  14. R

PC almak için doğru zaman mı?

Merhabalar eğer bütçem uygun olursa akşama çıkacak olan fiyat performans sistemi almayı düşünüyorum fakat zaman konusunda arada kaldım.Malum önümüzde seçimler var sizce seçimlerin geçmesini beklemeli miyim yoksa tam zamanı mı?
  15. R

G29 için 5000TL iyi mi?

Bi arkadaşım bana satmayı teklif etti piyasasını bilemiyorum 5000TL kutulu faturalı vitesi de varmış sizce iyi mi?
  16. R

Öneri Oda için müzik seti önerisi

Selamlar yaza kadar 2000TL civarı bütçeyle odama ses sistemi almayı düşünüyorum.Şu an aklımda herhangi bir model yok çok da anlamıyorum fakat dinlediğim şarkılardan çok da zevk alamamaya başladım,sistem pc ve ya telefonla direkt olarak bağlanmayacak,amfi ve ya dac ile gelirse iyi olur.Ürün sıfır...
  17. R

Termal Macun Tavsiyesiı

Lenovo Legion Y520 Laptopum var,termal macunlardan çok anlamıyorum ama 200TL civarı bütçem var.Önerileriniz neler?
  18. R

Piyasalar ne halde? Ne yapılmalı?

Merhabalar.Yaklaşım bi 4-5 aydır piyasayı takip etmiyorum.Piyasaların daha da kötüye gittiğini herkes gibi ben de farkındayım,benim şu an ki durumum şu,10k tl civarına sonra ekran kartı arttırmalık bi sistem arıyorum.İşlemcisi ve anakartı güçlü olsun ve ya extra olarak güçlendirebileceğim bir...
  19. R

2021 RR ST540 Alınır mı?

Selamlar. Şu anki bisikletimin bana uygun olmadağı için değiştirmeyi düşünüyorum. 4200TL fiyatla 2021 ST540 alınır mı? Alınmazsa ne alınır?
  20. R

RTX 3060 Ve R5 3600X için anakart

Arkadaşlar selamlar.Kafamda toplama bilgisayar için taslak çizmeye başladım fakart anakarttan hiç anlamıyorum. Ekran kartı:https://www.amazon.co.jp/-/en/Kuroutoshikou-GK-RTX3060-Graphics-GALAKURO-GK-RTX3060-E12GB/dp/B08XLZGY7W/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=rtx+3060&qid=1627658440&sr=8-2 (5000TL)...
Geri