Arama sonuçları: *

1. Hayalet Sürücü

Akvaryum kasa önerisi

B850m force 9070xt 9700X Akvaryum kasa ve psu önerisi bekliyorum arkadaşlar bütçe 10K
  2. Hayalet Sürücü

9070 Xt için marka önerisi

Merhaba 9070xt alacağım ama 32 bine Power color mı yoksa 35 bine Sapphire mi? Power color markasına güvenebildiğimi söyleyemem? Siz ne düşünüyorsunuz
  3. Hayalet Sürücü

Sistemin siparişini vereyimmi?

Arkadaşlar nasıl? Ram tek kanal 16Gb düşük olduğunu biliyorum ileriye zamanda bir tane daha alırım bütçem 100bin tüm yorumlara açığım
  4. Hayalet Sürücü

Sistem fiyatını hakediyormu!

Merhabalar sistem alacağım. Bu şekil topladım sizce uygunmudur? Fiyatı nasıl sistem nasıl yardımlarınızı bekliyorum
  5. Hayalet Sürücü

75k sistem toplama tavsiyesi

Merhaba şuanki güncel kur ile 75k yalnızca kasa için para var. Tek tekde alabilirim hazır olarakda. Sistemin amacı yalnızca oyun 2k ve 4k da en kötü 3 yıl boyunca ultra ayarlarda oyun oynamak. Aklımda 9070xt ve ryzen 7 7800X3D ve yanına 360mm sıvı soğutma var. Siz 75k paraya nasıl bir sistem...
  6. Hayalet Sürücü

Fiyatına göre sistem nasıl?

Fiyatına göre nasıl arkadaşlar taksitle alacağım bu fiyata bu sistem nasıl? Başka sistem varsa önerilere açığım 9000 serisi ekran kartları olur
  7. Hayalet Sürücü

7500f 4070 sistem alınır mı??

Arkadaşlar fiyatı nasıl? Bu sistem bu şekilde alınır mı? yoksa başka sistemmi bakmalıyım 45 bin bütçem var monitör dahil
  8. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

Merhabalar ilk defa küre gireceğim Ve hocamın yaptığı kombine şöyle Mk677 rad140 turinabol anapolon Toplam 3600 diyor.
  9. Hayalet Sürücü

iPhone fiyatları artarmı

Yılbaşından sonra yurt dışı iphone ların fiyatı artarmı?
  10. Hayalet Sürücü

IOS YD 12 pro max kullanıma açtım

Arkadaşlar ben Redmi Note 8 Pro ve yurt dışı 12 Pro Max kullanıyorum.(hattım Türk Telekom) yurt dışı 12 Pro Max kesinlikle kayıtı yoktur. Kanıt: TikTok'tan bir video görmüştüm, önce yurt dışı IPhone'u uçak moduna alıyor, sonra hattı yurt içi cihaza takıp interneti 4G alıyor sonra 3G'ye basıp...
  11. Hayalet Sürücü

Sıfır iPhone 12 pro max alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir telefoncuda sıfır kapalı kutu(yurtdışı) iPhone 12 pro max 128Gb 20k fiyata sizce alınır mı?? ben yurt dışı ikinci el bakarken sıfır buldum hemen gidip almalıyım yoksa alınmaz mı? Birde her sene 8 ay çift sim açılıyor değilmi?
  12. Hayalet Sürücü

iPhone 13 pro max a geçiş yapılır mı?

Merhabalar şuan kullandığım telefon redmi note 10 pro. iPhone 13 pro max e geçmeyi düşünüyorum tek sıkıntı alacağım iPhone yurtdışı ve 12 ay kullanımı var ortalama 20bin liraya alacağım sizce mantıklımı ?
  13. Hayalet Sürücü

Yarın bilgisayarı satacağım ne yapmalıyım?

Merhabalar yarın adam gelip test edicek bakicak alıp götürecek sizce şimdiden format atmalimiyim yoksa adam baktıktan sonra formatını atayım? Format atmak istemiyorum çünkü içinde 2 tane oyun var adamda test etsin baksın diye bilemedim ?
  14. Hayalet Sürücü

Sistemi ne kadara satışa koymalıyım?

Merhabalar sistemi satmak istiyorum sizce ne kadara fiyat koymalıyım? Hepsi 2 yıl itopya tarafından garantili sarı siteden baktığımda 22 23 bine koyanlar var ama doğru fiyata koymak istiyorum. 11.09.2023 tarihinde sipariş verdim AMD Ryzen 5600 İşlemci MSI B450M-A PRO MAX Anakart MSI RTX 4060 Ti...
  15. Hayalet Sürücü

Ne seviyede İngilizce öğrenmeliyim?

Merhabalar ben 1 yıl sonra ABD ye taşınacağım bunun için İngilizce öğrenmeye ve geliştirmeye başlayacağım. Ancak nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum nasıl çalışmalıyım. Ayrıca ben illa C2 seviyesine kadar yükseleceğim diye bir şey yok en azından konuşabilir düzeye gelmem lazım sonra zaten orada...
  16. Hayalet Sürücü

Ekran kartı pinlerini doğru takıyor muyum

Merhaba 4060ti ekran kartının pinlerinde bir sorun sıkıntı var mı? çünkü kablolar sanki 2 ekran kartı pin girişi var gibi, görüntü alıyorum sorun yok ancak bir sıkıntı varmı?
  17. Hayalet Sürücü

Millinecoma geçililirmi?

Merhaba şu anda Vodafone evde internet kullanıyorum aylık 225 lira olacak şekilde 16MB download 8MB upload alıyorum ama dediğim değerden düşük alıyorum tabii ki de. Altyapımda millinecomda maksimum hız 82MB ve orada aylık 240 liraya 100 MB hız 8MB upload paketi çıkıyor sizce geçmeli miyim sorun...
  18. Hayalet Sürücü

RTX 4060Tİ 8GB NVİDA DENETİM MASASI AYARLARI NASİL OLMALI

Merhabalar 4060 Ti 8gb ekran kartım var. Nvidia denetim masası ayarları nasıl olmalı?
  19. Hayalet Sürücü

İtopya.com Sipariş faturalanıyor ne demek

Merhaba 11.09.2023 tarihinde Modart X3 hazır sistem bugün sabah 10 gibi sipariş faturalanıyorda kaldı şimdi baktım hiç bir gelişme yok sipariş faturalanıyor ne demek ve ayrıca bugün kargoya verilmez değilmi?
  20. Hayalet Sürücü

Hangi sistemi almalıyım

Merhabalar kendime sistem bakıyorum ve 2 tane sistem buldum sırasıyla bazı özelleşirmeler yapılarak hangisi alınabilir? https://www.itopya.com/fox-bonfire_h23840 Bu kasada i3 yerine i5 le değiştirerek alayım diyorum https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=38817 Bu sistemde ise 400...
Geri