Arama sonuçları: *

• Users: Sıpekular
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sıpekular

Yardım Merhaba Apple Resmi Sitesinden Alışverişle İlgili Yardım Edebilir Misiniz?

Öncelikle merhaba hepinize. Benim sorunum şu: Apple'ın resmi sitesinden ürün aldım ancak bunu taksitlendirmeyi unuttuğum için tek çekim aldı. Ben bu siparişi iptal edip taksitli şekilde yeniden almak istiyorum. Ancak ben siparişi konuk hesaptan yaptım. Tek çekim yaptığımı fark ettiğime ise...
  2. Sıpekular

Telefonumun Killidini Açamıyorum?

Arkadaşlar merhabalar. Telefonumu yeniden başlattım, başlattığımda desen istedi ve deseni doğru girdiğime emin olmama rağmen kilidi açılmıyor. Şuan 30dk kilit yedi çok panik oldum lütfen yadım edin. Ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum ama telefonu kapatmak için de desen istiyor napmam lazım...
  3. Sıpekular

Telefonumda Wi-Fi'ye Bağlanamıyorum Sebebi Ne Olabilir?

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Sorunum şu: Evdeki Wi-Fi'ye bağlanamıyorum. Bu sorunun benim telefonumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü evdeki diğer telefonlar aynı zamanda internete bağlanabiliyor. Bunun herhangi bir sebebi olabilir mi acaba? Telefonum Samsung A23.
  4. Sıpekular

Peluş Yastık vs. Şeyler Alabileceğim Site Var Mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşıma peluş yastık almayı düşünüyorum fakat Trendyol Hepsiburada gibi yerlerdeki ürünler ve değerlendirmeleri bana hiç güven vermedi. Bu tür şeyler satan, güvenilir bir site var mıdır bildiğiniz?
  5. Sıpekular

Uygun Fiyata NBA Ürünleri Alabileceğim Bir Site Var Mı?

Arkadaşlar NBA ürünleri almak istiyorum ancak formalar çok pahalı. Uygun fiyata çok kalitesiz olmayan forma alabileceğim site var mıdır? Sweat ve tişörtü usateamfans sitesinden almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı? Önerir misiniz?
  6. Sıpekular

Haylou Solar LS05 nasıldır?

Arkadaşlar akıllı saat almayı düşünüyorum ancak pek bir bilgim yok bu konuda. Haylou Solar LS05 nasıldır yardım ederseniz sevinirim. Aradığım özellikler müzik kontrol edebilmek, arama gelince titreşmesi ve cevaplayabilmemiz, mesaj gelince mesajı görebilmemiz gibi şeyler. Kalp ritmi gibi...
  7. Sıpekular

Google Authenticator kodlarım silindi.

Arkadaşlar telefonumu sıfırladım daha yeni ve Discord'da iki aşamalı doğrulama açıktı. Ama Google Authenticator kodları gittiği için hesabıma giriş yapamıyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır?
  8. Sıpekular

NBA 2K MOBILE Çökme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. NBA 2K MOBILE oyununda çökme sorunu yaşıyorum. Google Play Store verisi silme, uygulamayı silme gibi şeyleri denedim. Oyun "loading" ekranında iken çöküyor ve herhangi bir hata mesajı, kodu vb. göstermiyor. İnternette bir çözüm bulamadım. Burada bilen birisi yardımcı olursa...
  9. Sıpekular

İthalatçı Garantisi Sorun Yaşatır Mı?

Merhaba arkadaşlar. Telefon alacağım ancak resmi Türkiye garantili telefonlarda çok daha fazla fiyat farkı var. İthalatçı garantili telefon alsam sorun çıkarma ihtimali çok fazla olur mu? Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
  10. Sıpekular

4000 TL Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. 3500-4000TL bandında bir şey arıyorum. Önerilerinize açığım. Şuan J7 Prime kullanıyorum. Bana neredeyse her özelliği yetiyor. Bu yüzden Xiamoi Redmi Note 8 veya Note 9 almayı düşündüm. Bu telefonların herhangi bir kronik sıkıntısı olup...
  11. Sıpekular

Öneri 3500-4000 ₺ Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almak istiyorum ancak çok bilgim yok bu yüzden size sormak istedim. 3500Tl-4000Tl arası bir telefon arıyorum. Tercihim 3500 civarı ancak fiyat farkını hak eder ise 4000'e yaklaşabilirim. Çok ağır oyunlar oynamıyorum. Gün içinde uygulamaları açabilen hızlı ve...
  12. Sıpekular

Web Geliştirmeyi Öğrenmek İstiyorum(önerilerinize açığım)

Merhaba arkadaşlar Web sitesi programlamayı öğrenmek istiyorum. CSS, JavaScript, HTML vs. bir sürü çeşit var. İlk önce hangisinden başlamam lazım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? (Hiç yazılım tecrübem yok ilk Python vs. mi öğrenmeliyim sizce?) Youtube, Udemy'den güzel kurslar varsa...
  13. Sıpekular

İntel HD Graphics 3000 Sürücü İndiremiyorum

Merhaba arkadaşlar bilgisayara format attım. Şuan HD Graphics 3000'ın sürücüsünü indiremiyorum maalesef. İntel Driver and Support Assistant kurulumda 0x800b0109 hatası veriyor. Nasıl indireceğimi bilen var mı acaba sürücüyü?
  14. Sıpekular

4.500TL PS4 Pro alınır mı? Veya PS4 alınır mı?

Herkese merhaba, iyi forumlar. Oyun konsolu almayı düşünüyorum bilgisayarlar pahalı olduğu için. PlayStation almak istiyorum çünkü Exclusive oyunları oynamayı çok istiyorum. Bazı oyunları da GeforceNow ile oynaycağım için oyun konusunda sıkıntı çekeceğimi çok düşünmüyorum. PS4 veya PS4 Pro...
  15. Sıpekular

Telefon Yağın İçine Düştü.

Merhaba arkadaşlar ablamın telefonu yağın içine düştü. Bu bir sıkıntı doğurur mu sizce? Islak mendille iyice sildik çalışıyor şuan. Arkası açılan bir telefon değil bu yüzden içine girmiş midir bilmiyorum. Garantisi bitti. Bunu bir yere kontrol ettirmeli miyiz? Önceden düşüren ya da tanıdığı...
  16. Sıpekular

"Bu Oyuna Erişiminiz Yok'' hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar GFN'den Withcer 3 oynamak istiyorum ancak bana bu oyuna erişiminiz yok diyor. Bu durum neden kaynaklanıyor acaba bilen varsa yazabilir mi? GAME+ üzerinden oynuyorum.
  17. Sıpekular

FİFA Online 4 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Evet sunucular açıldı ve oynanabilir bir durumda artık FİFA Online 4. Oynayan varsa ilk deneyimlerini buraya yazarsa oynamak isteyenlerde fikir sahibi olabilir. Benim ekran kartı DirectX 11 desteklemediği için oynayamıyorum :( . Arkadaşlarımın söylediğine göre kontroller çok kolay, klavyeden...
  18. Sıpekular

Figür kalitesi nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar bir figürün kalitesi neye göre belirleniyor? İnternetten alacağım ama neye göre seçeceğimi bilmiyorum. Bilgili olan varsa yardımcı olabilir mi? (Konuyu alışverişe mi buraya mı açsam bilemedim)
  19. Sıpekular

SD Kart "Yeterli Alan Yok" Hatası

Merhaba arkadaşlar. Ben bir uygulama indirdim ve telefonun hafızasında yeterli yer yok. Ben bunu SD Kart'a taşımak istiyorum. Uygulama 6GB, SD kart 8GB ama yeterli alan yok diyor. İnternette araştırdım ama çözüm bulamadım bilen var mı? Not: Oyun 500MB oyun içi 5.5GB indirme yapıyor. O yüzden...
  20. Sıpekular

2800-2900Tl Bisiklet Önerisi

Arkadaşlar bu 3. konum kusura bakmayın. Mert hocam MTX 7200 önermişti. Ama Shimano Tourney'lerde vites atarken sıkıntı oluyor diyenler falan var. O yüzden emin olamadım ve param boşa gitsin istemiyorum. Başka önerileri olan var mı? Corelli, Carraro, Mosso gibi markalar nasıldır? Bütçeyi...
Geri