Arama sonuçları: *

• Users: huksa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Sıvı soğutma pompası CHA_FAN'a takılır mı?

Merhaba, anakartım Prime B450M-K II sıvı soğutmamdaki pompa kablosunu anakarttaki CHA_FAN kısmına takarsam bir sıkıntı olur mu? Çünkü radyatördeki fanlar çok hızlı çalışıyor, BIOS'tan ayarlayamıyorum. Onlar CHA_FAN'a takılı bende CPU fana takılı olan pompa kablosunu CHA_FAN'a takıp radyator...
  2. H

Gtx 1050 ti sistem ne kadar eder ?

GTX 1050 Ti ASUS expedetion 4 GB. ASUS b350m-a. 8 GB 3000 MHz Ballistix RAM. Ryzen 5 1400. Zalman R1 kasa. 600W Power Supply. Fiyat olarak 5000 gibi düşünüyorum sizce ne kadar eder?
  3. H

Youtube video kalitesi düşme sorunu

obs den cqp 15 maksimum performans bir ekran kaydı alıp sony vegastan 1920 1080 render alıp ffmpeg ile 4 k ya Upscaling yapıyorum ve youtube yüklüyorum ama video diğer insanların yüklediği gibi olmuyor aynı ayarları kullanıp aynı şeyleri yapıyorum ama benim videom o şekil görünmüyor merak...
  4. H

TYT-AYT Şimdi başlasam yetişir mi ?

Sınava yaklasık 7 ay kaldı ve ben önümüz 2 gün içerisinde çalışmaya başlıyacağım. Günde 11 12 saat çalışma ile tyt ve ayt yi bitirip güzel bir sıralama yapabilir miyim 10 ila 50 bin arası bir sıralama ?
  5. H

yks de tyt ve ayt girmessem ne olur ?

merhaba bu yıl yeni mezun oldum daha once hiç bir zaman universite sınavına falan gidemedim ama tyt ve ayt kayıtlarımı bu yıl yaptırdım. Yüksek ihitmalle 2 sınavada hem tyt hem ayt giremeyecegim ikisinede girmzsem bi problem olurmu ( daha once hiç girmedim ilk uni sınavım ve girmeyi dusunmuyor...
  6. H

Millenicom ping sıkıntısı olur mu ?

merhaba alt yapım adsl destekliyor millenicoma başvurmayı dusunuyorum ama merak ettigim sorun şu santral ile evim arasında 1157 metre gosteriyo uzak gosteriyor yani internete geçsem pingim çok olurmu amacım 70 60 alayım yeter yani pingde bir problem olur mu santral uzak diye
  7. H

Hangi Anakart daha iyi

Elimde 2 tane anakart var biri Asus b 350m-a diğeri b450m pro m-2 hangisini kullanmalıyım
  8. H

Sistem parçaları uygun mudur

şu sistemdeki parçalar herhangi bir sıkıntı cıkarır mı işlemci r5 1400 takılıydı sadece onu r 5 3600 yapıcam anakart yonunden falan sıkıntı cıkar mı ? Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti OC 4 GB. Anakart: B450M PRO-M2 İşlemci: Ryzen 5 3600 3, 6GHz 35MB cache soket AM4 RAM: G.Skill 2x8 CL 16 birisi...
  9. H

Arkadaşlar bu sistemde herhangi bir sıkıntı var mıdır ?

Arkadaşlar elimde eski bir PC var biraz parçaları değiştirdim herhangi bir uyumsuzluk var mıdır? ( bilgisayar benim sadece ram ve işlemci yukselttim ) Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti OC 4 GB. Anakart: ASUS Prime B350M-A İşlemci: Ryzen 5 3600 3, 6GHz 35MB cache soket AM4 (oncesinde R5 1400 vardı...
  10. H

Millenicom Başvuru İşlemleri

Millenicoma geçmeyi düşünüyorum. Başvuru yaparken kendimiz gidip başvuru kagıdını kargo falan mı vermemiz gerekiyor yoksa millenicom kendisi gelip eve bağlayıp sonra kagıdı evde mi imzalıyoruz ? yani evden bütün işi halledebilir miyiz anlaşmalı kargoculara gitmeden.
  11. H

msi gtx 1050 ti ryzen 3 2200 g 16 gb ram %100 cpu Kullanım sorunu

msi gtx 1050 ti ryzen 3 2200 g 16 gb ram li bir pc im var ramler birisi 2400 birisi 3000 mhz bilgisayarı actıktan sonra genelde fortnite oyununda cok karsılastım cpumun kullanımı %100 oluyor sabitliyor ne yapsam düşüremedim yardımcı olursanız sevinirim
Geri