Arama sonuçları: *

• Users: Smuleff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Sosyal ağ sitesi kurma

Merhaba insanların görsel paylaşabileceği yazılar paylaşabileceği bir site kurmak istiyorum nasıl yapabilirim domain fln sıkıntı değil
  2. S

Yardım Microsoft xbox dan oyun aldım nasıl kuracağım

Merhaba biraz önce microsoft xbox sitesinden battlefield 1 aldım pc için nasıl kuracağım oyun görünmüyor
  3. S

Yardım Hangi telefonu almalıyım

İyi forumlar şuan elimde samsung galaxy J4+ telefon var hem hafıza hemde kamera yönünde bana yetiyordu ancak şuan kasmaya başladı çok fazla telefondan anlayan biri değilim Kamerası iyi olan hafızası 64GB üzeri olan bir telefona ihtiyacım var Redmi Note 8'lere bakıyorum telefondan oyun oynayan...
  4. S

Yardım Ekran kartı ışığı gidiyor fanlar dönmüyor

ekran kartı birden böyle oluyor sistemde herhangi bir sıkıntı yok işlemcim apu değil ışıkları gidiyor fanlar dönmüyor ama çalışıyor yeniden başlatınca düzeliyor
  5. S

Yardım Aracımın frenlerini geliştirmek istiyorum

Abilerim aracımın frenlerini nasıl geliştirebilirim yüksek hızlarda durmuyor araç ön kısım sağa sola kayacakmış gibi hissediyorum aracım accent era 1.5 crdi dizel çok iyi kaçıyor ama durmuyor spor yay ön tampon eki arka difizör rüzgarlık ağır çelik jant yol tutuşunu arttırmak için yaptıklarım...
  6. S

Bu tip kasa modelinin adı nedir

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dragos-warfire-7-argb-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,378250244.html
  7. S

Üniversite için pc mi satıyorum

Merhabalar üniversite için pc mi satıyorum nakit ihtiyacından dolayı Rx5500xt 4GB asus evo R5 3600 İşlemci 8+8 16 GB XPG 3200mhz ram A320 msi anakart 120 GB SSD 500GB HDD Performax hellfire kasa 3+1 fan 16 adet renk modlu fiyat tartışılır normalde satmayı düşünmüyorum ancak aileme...
  8. S

Bilgisayarımı satıyorum

Merhabalar üniversite için pc mi satıyorum nakit ihtiyacından dolayı Rx5500xt 4GB asus evo R5 3600 İşlemci 8+8 16 GB XPG 3200mhz ram A320 msi anakart 120 GB SSD 500GB HDD Performax hellfire kasa 3+1 fan 16 adet renk modlu fiyat tartışılır normalde satmayı düşünmüyorum ancak aileme yük...
  9. S

İstanbul içi Purge kit (pudra kiti) montajı yapan yer

Aracıma purge kit taktırıcam montaj yapan yer bulamadım anadolu yakası olursa iyi olur
  10. S

Yardım E 36 sedan'a multimedya double teyip eklicem kaç inc almam gerekiyor

@AbdullahAbDişindekiBoşluk
  11. S

dropshipping takip kodunu tedarikçiyemi vermem gerekiyor

dropshipping'e yeni başladım satış yaptığım uygulama bir kargo takip kodu verdi bunu tedarikçiyemi vermem gerekiyor
  12. S

Yardım BMW araçlardan anlayan kişilerden yardıma ihtiyacım var

yakın zamanda bu arabayla ilgilenmeye başladım alınır mı? torpidodan çıkan kırmızı kablo nedir https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bakmaya-degerr-1098144141/detay
  13. S

Pc den telefona attığım dosya görünmüyor

Pc den telefona video attım 4GB boyutlarında ama telefonda yer kaplamasına rağmen video görünmüyor
  14. S

instagramdan krampon alacağım

Arkadaşlar instadan krampon alıcaktım vergi levhasını istedim Tuğba Buldur adlı şahıs adına bir tane var daha önce bu şahıs adına evde sabun paketleme gibi işlerle milleti dolandırmışlar instadada adres paylaşmışlar adres boş arsanın bunları nereye bildirebilirim
  15. S

Yardım İde diski sata ya takma

Merhabalar içersinde resimlerim olan bir İDE HARD DİSK im var ve bunu kendi bilgisayarıma bağlayıp resimleri drive a yüklemek istiyorum İDE diski nasıl Sata ya dönüştürebilirim
  16. S

STEAM FİFA 23 '209' TL

STEAM FİFA 23 '209' TL
  17. S

Egzoz fanı anakart arkasından dolaştırsam

Egzoz fanı anakart arkasından dolaştırsam bişey olurmu
  18. S

Çözüldü✓ İşlemcilerde merak ettiğim bir konu var bilgi verebilecek varmıdır

şimdii Ryzen 5 5500 nasıl oluyorda R5 3600 den güçlü oluyor bunu merak ediyorum mesela; R5 3600 de 35mb önbellek var ama R5 5500 de 16mb ikisininde max turbo frekansı 4.2GHZ nasıl oluyorda R5 5500 daha iyi kıyaslama amacıyla söylemiyorum sadece merak ediyorum.
  19. S

Bilgisayarım ne kadar eder

Şuanki sistemim ne kadar eder; Asus dual Rx5500xt 4Gb R5 3600 XPG D41 Ram (2x8) 3200mhz Asus b450 mk II 120GB sata ssd 250GB HDD 500GB HDD Performax Hellfire kasa beyaz
  20. S

Fivem text chat sadece komutlar için açma

merhaba fivem sunucum var ve text chat i sadece komutlar için açmak istiyorum mesela ( /e ) komutlarını yazıyorum fakat ( / ) ı normal bir chat mesajı gibi gönderiyor
Geri