Arama sonuçları: *

• Users: ffreaky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Öneri En iyi hikayeli CoD oyunu önerisi

Başlıktaki gibi Call of Duty oyunları arıyorum. Daha önce hiç oynamadığım bir seri ancak girmeyi düşünüyorum. Tercihen grafikleri ve oynanışı güzel, hikayesi çok kısa sürede bitmeyecek oyunları önerebilir misiniz? Online kısmına girmeyeceğim çünkü bu atmosfer onlineda olmayacağı için ilgimi...
  2. F

100W şarj cihazı önerisi

Bilgisayarımı Type-C portundan şarj edebilmek için 100W bir şarj aleti ve uzun sayılabilecek bir kablo arıyorum. 1000 TL'yi aşmayacak ama bilindik markalardan olacak ürünleri önerir misiniz?
  3. F

Mühendislik için 35.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim için yeni bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL ile RTX ekran kartlı, yeni nesil işlemcili, minimum 16 GB RAM'li, tercihen 15,6 inç boyutunda, Casper veya Monster harici laptop önerilerinizi bekliyorum.
  4. F

Football Manager 2023 Renk Sorunu

Fm 23 oynarken renklerim bozuluyor. Pencereli veya alt tab ekranındayken renkler normalken tam ekrana geçince renkler bozuluyor
  5. F

Görev Zamanlayıcı Bağımsız Değişkenler

Görev zamanlayıcıda bir görev oluşturduğum zaman bunun küçültülmüş olarak başlatılmasını istiyorum. Bunun için "-silent, -s, -uac" tipi komutlar vardı. Bunları bilen varsa söyleyebilir veya listesini atabilir mi?
  6. F

PES 2021 Oyuncu Çekme

PES 2021'de defans oyuncusunu kontrol ederken top ayağında koşan rakip oyuncu nasıl tutulur/çekilir?
  7. F

100 TL ALTI MOUSE ÖNERİSİ

100 TL'yi aşmadan kaliteli oyuncu mouse önerebilir misiniz? (Tercihen ek tuşlar da olsun.)
  8. F

WIRELESS MOUSE ÇALIŞMIYOR

Microsoft Wireless Mouse 1000 sahibiyim. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Ama son 2 gündür mouse çalışmamaya başladı. Altındaki ışığı yanıyor. Bilgisayar fareyi driverıyla beraber görüyor. İşin garip yanı mouse sabahları birkaç dakikalığına çalışıyor. Sonra duruyor. Farenin içini açtım herhangi...
  9. F

STONFLIRE.PL FAKE Mİ?

Arkadaşlar yakın zamanda CS:GO'da bıçak aldım. Birisi takas için yazdı ve eşyalarını bu sitede sergilediğini, o sitede onun eşyalarını görebilmem için attığı linke girmek için siteye kaydolmam gerektiğini söyledi. Başta mantıksız gelmedi. Siteye "Steam ile giriş yap" butonundan kayıt olmayı...
  10. F

Dinamik Diske Dönüştürme

Arkadaşlar bugün aklıma disk yöneticisindeki dinamik diske dönüştür seçeneği takıldı. Araştırdım biraz ve bunun diski hızlandırdığını ama çok tercih edilmeyen/önerilmeyen bir yöntem olduğunu gördüm. Bunun sebebi nedir acaba? Yapsam bana bir zararı olur mu?
  11. F

PES 2019 TAM EKRAN SORUNU

Arkadaşlar geçen gün PES 2019 indirdim ve kurdum. Bilgisayarımı TV'ye bağlayarak oynamak üzere 4K televizyonumda bilgisayar zorlanmasın diye oyun çözünürlüğünü 1080p'ye ayarladım. Ancak şöyle bir sorun var: Oyun tam ekran moduna geçtiğinde TV'de sol üstte normalde "HDMI1 1080p 60hz" yazarken...
  12. F

CS:GO Açıldığında Renk Arttırma

Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS:GO'da görüntünün güzelleşmesi adına Intel HD Grafikleri Panelinden renk doygunluğu parlaklık vs. arttırılıyor. Ben bunu yapabiliyorum sorun yok ama yapmak istediğim şu: CS:GO açıldığında benim ayarladığım bu ayarlar otomatik olarak aktif olsun kapandığında da...
  13. F

ThrottleStop Başlangıçta Çalıştırma

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, ThrottleStop programının bilgisayarım açıldığında açılmasını istiyorum. Bunun için söylenen yöntem olan appdata klasöründeki başlangıç klasörüne kısayolu kopyalamayı denedim, fakat sonuç vermedi. Nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yazabilir mi?
  14. F

WIFI PİNG SORUNU

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi... CS:GO oynarken WIFI ile bağlandığımda 66-70 ping aralığında oynarken oyunumda takılmalar oluyor. Ben de bunu önlemek için telefonumu kabloyla bilgisayarıma bağlayıp mobil verimi kullanıyorum. Telefonun internetini kullanırken 90 ping alırken kasma...
  15. F

Aynı Uygulamayı 2 Kez Kurma

Arkadaşlar aynı uygulamanın farklı sürümlerini aynı anda kurabilecek şekilde değiştirebilir miyim apk dosyasını? Var mıdır bir yolu?
  16. F

İşlemci Termal Macunu

Arkadaşlar i5-4210m işlemciye sahibim. CS:GO oynarken ani FPS düşüşleri haricinde orta ayarlarda sıcaklık değerleri 80-95 arası değişiyor. Bildiğiniz üzere işlemci ısınınca kendini korumak için frekansını düşürüp fan çalıştırarak performansı düşürüyor. Termal macun yenilersem ve fanların...
  17. F

İşlemci Frekansı Sabitleme

Arkadaşlar i5-4210m işlemcisine sahibim. İşlemcimin frekansını yükseğe (3190/2245) sabitlememe rağmen (hatta ısının bile eşiklere çıkmamasına rağmen) frekansı düşürüyor (798) ve fpsim de düşüyor. Bunu düşmemek için zorlayablieceğim bir yöntem var mıdır?
  18. F

CS:GO FPS DROP RAMDEN Mİ KAYNAKLI?

Arkadaşlar önceki konumda CS:GO da düşük fps aldığımı fakat işlemci ve ekran kartı kullanımlarımın artmadığını söylemiştim. Sorunumun ramden kaynaklandığını düşünmeye başladım. :mad: Önbelleğe alınmış ram fazla. İşte gereken bilgiler:
  19. F

Youtube Video Oynatıcısı Kasma Sorunu

Arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi Youtube'da video izlerken işlemci ekran kartı ssd vb kullanımı artmazken site kasmaya başlıyor. Kullandığım tarayıcı Opera GX (Hayır Opera'nın kullanacağı rami cpu yu sınırlandırmadım.) Sistemim:
  20. F

CS:GO VAR,MS,SV SORUNU

Arkadaşlar CS:GO oynarken şu değerler arada yükselip fpsimi kötü etkiliyor: Sebebini veya çözümünü bilenler yazabilir mi?
Geri