Arama sonuçları: *

1. xplover_legend

Wi-fi a bağlıyım ancak internet yok?

Benim bir ethernet kartım var bazen pingim çıkması dışında bazen ağdan düşüyordum ancak dün bi anda bu siteye ulaşılamıyor gördüm ekranda hemen sağ altaki ikona tıkladım ve bağlı güvenli yazdığını fakat internet aramaları yada herhanhi gibi internetle çalışan şeye giremediğimi fark ettim daha...
  2. xplover_legend

Güzel bi kulaklık önerisi istiyorum

şu an kullandığım kulaklığı çok sevsemde eskidi ve mikrofonu bozuldu pedleri döküldü ve yeni pedi üretilmiyor kulaklığım gamepower fujin bu arada güzel bir kulaklık önerisi lağzım yardımcı olabilirmisiniz?
  3. xplover_legend

Çözüldü✓ Amd ryzen 7 7800x3d sıvı soğutma ne koyulabilir?

Şu anda bir sistem topluyorum ve topladığım sistemde r7 7800x3d işlemci bulunmakta öneri olarak sıvı soğutma önerirseniz iyi olur ama kule tipi soğutmaya hayır demem 4000 tl yi geçmesin lütfen
  4. xplover_legend

Amd R7 7800x3d için anakart

Amd r7 7800x için anakart gerekli Bütçem 6000 le 8000 arası b650 anakartlarda gigabyte a bulaşmıycam dersimi aldım önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
  5. xplover_legend

Radeon 6500Xt den nasıl bir ekran kartına geçmeliyim

Sistemim : anakart olarak asus'un B550m-K 3 tane 8gb ram işlemci olarak ta R7 5700x işlemcim bulunmakta bütçeyi çok düşünmedim ancak fiyat performans olarak radeon 6500xt den neye geçebilirim?
  6. xplover_legend

AMD Ryzen 7 5700X uyumlu anakart

AMD Ryzen 7 5700X ile uyumlu anakart önerisi alabilirmiyim efenim
Geri