Arama sonuçları: *

1. T

Uzun bir konu, Almanyada bilgisayar toplayacagim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8G LHR Gaming Grafikkarte - NVIDIA RTX 3060 Ti LHR, GPU 1845 MHz, 8 GB GDDR6 Speicher Fiyat: 639,33€ INNO3D GeForce RTX 3060 Ti GDDR6X X3 OC Grafikkarte - 8GB GDDR6X, HDMI, 3x DP Fiyat: €569.15 (bu iki ekran karti arasinda kararsizim.) - AMD Ryzen™ 5 7600X...
  2. T

Hawk Fab V6 Oyuncu Koltuğu Sallanma Problemi

Merhabalar 7 8 ay önce Hawk Chair Fab V6 oyuncu koltuğu satın aldım ve ilk aldığımdan beri sürekli farklı farklı sorunlarla karşılaşıyorum. İlk olarak beni en kötü etkileyen ve sorunun hiç bir şekilde çözülmediği bir problemden bahsedeyim. Sallanma kapalıyken sanki bir boşluktaymış gibi hafif...
  3. T

Radeon driver sürekli silinip duruyor.

Merhaba arkadaşlar, ekran kartım ASUS ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING Uzun süredir bu sorunla karşılaşıyorum. Her gün karşılaşmıyorum bu sorunla belirteyim çok değişkenlik gösteriyor bazen haftada bir bazen ayda bir. Genelde akşam 6, 7 gibi evde bilgisayarı açıyorum gece saat 3, 4 gibi kapatıyorum...
  4. T

Kullandığım mouse satıp yeni bir mouse almayı düşünüyorum tavsiye verir misiniz?

Kullandığım mouse rampage smx-r44. kullanalı daha 2 ay bile olmamıştır, fakat kalitesiz olduğunu hissettim. Aceleci davranıp bu mouse almıştım. Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum valorant gibi. Ve bu mouse'dan verim alamadığımı düşünüyorum. Elimdeki mouse'u satıp yerine Razer deathadder...
  5. T

Kullandığım monitör Gpr27c1ms144hz curved monitör Sizce oynayışımı etkiler mi ?

Fps oyunlarına yeni başlayıp kendimi kaptırmış bulunmaktayım. Fps oyunlarının arasından valorant adlı oyunu aktif olarak oynuyorum. Derecem ise Altın 2. Gamepower gpr27c1ms144 hz monitörünü kullanıyorum ve monitör kavisli ve 27 inch olmasından dolayı tam performans alamadığımı düşünüyorum...
Geri